Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 12

• 45 128
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И аз смятам, като тази докторка най добре да се изчака да се види какво ще се случи! Въобще, мисля че ако не беше правила всички кръвни изследвания и си чакаше за преглед в 12 седмица всичко щеше да е много по спокойно и щеше да си спестиш много нерви, а вероятно и пари предполагам се плаща за всички прегледи и консултации.

Сега позитивни мисли и нормален живот ! Таткото как приема нещата ?
Ако знаеш колко съжалявам за кръвните тестове. Ако мога да се върна половин месец назад нито един нямаше да пусна, при положение че пикливите на 3, 4 ден от закъснението бяха категорични и щях да си чакам. В такова приключение се вкарах с тези тестове. Като видях, че се удвоява, просто трябваше да спра, но реших да стигне 1000, че да знам кога ще се види сак. От този си експеримент минах и изживях всички възможни диагнози в начална бременност. За парите, дали сме повече от 1000 лв за изследвания и прегледи, но то нали се казва, майната му на парите, важното всичко да е ок. Лошото е, че всички тези пари някъде ги давахме, за да ни вкарват във филма още повече. И най глупавото, след всички изчисления и преизчисления, овулацията ми е била този месец около 19 ти ден, а не 13, както ми е стандартно през последните 2 години, то може би и за това се е захванало, нз и въпреки това бързах, при все че съм наясно, че трябва време, а и нямах абсолютно никакви симптоми за извънматочна, освен тъпото чхг и то след като стигна 1000, поне нещо трябваше да ме по наболява по сериозно. Не вземам но шпа от повече от 10 дни и си карам спокойно, ама то като ти кажат вкарване те в болница незабавно и изтръпваш.
Мъжа ми и той се успокои значително след последния преглед. Бяхме приели и двамата загубата на тази бременност и се молихме да мине най без болезнено. Този мъничък лъч надежда още няколко дни ни дойде като подарък свише, може би за да усетим истинското щастие да очакваш един нормален преглед. И честно казано, познавайки тялото си, цикъла си, всичко до болка след 16 годишно ходене по трънливия път, съм склонна да вярвам, че имаме основание за тази надеждичка. Ако Бог е решил да даде живот на това човече, ще съм му благодарна и признателна и ще бъда безкрайно щастлива. Няма по силно нещо от Неговата воля.

# 586
Кате, дано всичко се развие по най-добрия начин, вярвам!
Сиси, съжалявам за резултата, следващият ще е!
Поздрави на всички в темата, аз днес започвам 38 г.  и ударих FSH 58 на трети ден. Чакам докторът да се завърне от отпуск и независимо, че ще ми е 13-ти ден, ще вися пред кабинета дори без час, само, за да видя има ли нещо тръгнало (макар и късно) с тези цифри. Придържам се към схемата с изписани лекарства, и дано се съгласят да ми запишат час.

# 587
  • In transit
Кате, ти ги героиня! Като те чета се плаша...21 век а какви неща ти се случват. На времето майка ми така са я уплашили с ивънматочна бременност, но друг лекар и е казал, че всичко е наред и ето ме мен.
Но това е било преди повече от 40 години...сега такава техника имат и пак не могат да кажет нещо еднозначно. Тъжно е!

Сиси, съжалявам, дано следващия път да е успешен. И бъди по-позитивна моля те, не тръгвай с негативизъм към следващия опит. Важно е.

# 588
Две в едно, mandaria, много ви благодаря за подкрепата! Heart Hug
mandaria, бъди жива и здрава! Flowers Hibiscus Gift Heart
Майната му на ФСХ! И аз веднъж имах същото ФСХ, правих ЦС същия месец.
Имах преглед на 11-и ден от МЦ и за изненада се видя хубав ф.,
а при толкова високо ФСХ нямам. Даже отказвах преглед, ама док. настояваше,
изпрати ме с един Овитрел, да опитам след 2 дена по естествен начин, за всеки случай.
Много късмет ти желая! Flowers Four Leaf Clover
Кате, дай боже да споделиш добри новини! Hands Pray
На мен днес ми дойде с адски мъки. Този път по-рано от предния.
Мики, благодаря, миличка! Heart Hug
О, не, аз винаги тръгвам много положително настроена,
колкото и да е безнадеждно! Blush
Лесно не падам духом, просто този път още в деня на трансфера
интуицията ми подсказваше, че няма да се получи, а тя рядко ме лъже,
но пак не загубих вяра, щом продължих да се бода. Blush
Вече започнах да събирам сили.
Много късмет желая на теб и на всички момичета! Flowers Four Leaf Clover Heart

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 18:19 от sisi345

# 589
Здравейте, имам един бърз въпрос. Сестра ми е бременна в начална бременност, вместо но-шпа, може ли да пие бусколизин за болка?Благодаря!

# 590
Здравейте, имам един бърз въпрос. Сестра ми е бременна в начална бременност, вместо но-шпа, може ли да пие бусколизин за болка?Благодаря!
За бусколизин не знам, но може да пие папаверин, на мен нош па изобщо не ми действаше.

# 591
Сиси,съжалявам,мила!😞Борбата продължава обаче😘!

# 592
Сиси, и аз съжалявам. Но се зареди с търпение и кураж за следващия трансфер. Сега почини пълноценно, лятото е в разгара си Hug
Успех на всички и късмет

# 593
bubastet, Кики, безкрайно ви благодаря! Heart Hug
Много късмет ви желая от сърце! Heartpulse Flowers Four Leaf Clover
Затворих страницата, почивам и мисля за бъдещето. Blush

# 594
  • София
Влизам да се отчета с инфо.
Моята сага е към края си. От вчера съм със слабо кафяво зацапване. Днес бях на преглед, няма развитие сака, но още в в матката, лошо е че чхг продължава да расте и стопира организма да започне чистене. Искрено се надявам това зацапване да премине в течение тези дни. Иначе успя докторката да ме убеди за медикаментозен аборт. До петък чакаме и ако няма кървене преминаваме към него и живот и здраве нов цикъл, нов късмет.

# 595
Кате, успех! Hug Heart

# 596
  • На остров
Успех и от мен Кате !
Сега ми хрумна нещо на мен и да ви попитам къде в София може да се запише час за петък или събота, както гледам ще съм точно около 3 ден на мц и бих се радвала да видя какво е положението Simple Smile .  И къде може да се даде кръв, от едно време знам Кандиларов ама вероятно има и други опции, интересува ме около кв Иван Вазов ако има вариант.

# 597
Успех и от мен Кате !
Сега ми хрумна нещо на мен и да ви попитам къде в София може да се запише час за петък или събота, както гледам ще съм точно около 3 ден на мц и бих се радвала да видя какво е положението Simple Smile .  И къде може да се даде кръв, от едно време знам Кандиларов ама вероятно има и други опции, интересува ме около кв Иван Вазов ако има вариант.

Цибалаб на бул. Витоша за изследвания

# 598
  • София
Успех и от мен Кате !
Сега ми хрумна нещо на мен и да ви попитам къде в София може да се запише час за петък или събота, както гледам ще съм точно около 3 ден на мц и бих се радвала да видя какво е положението Simple Smile .  И къде може да се даде кръв, от едно време знам Кандиларов ама вероятно има и други опции, интересува ме около кв Иван Вазов ако има вариант.

Цибалаб и аз препоръчвам, но централата, район Сердика. Имат сайт, там е посочен адреса. Ако отидеш преди 10, до към 14-15 ще са ти готови резултатите.
За час можеш да пробваш Щерев или Надежда. Те работят. Щерев имат вайбър приложение, можеш да запишеш час онлайн и да си избереш специалист, Надежда насочват обикновено, към който е свободен.
А между другото и на двете места има лаборатории, така че ти препоръчвам, ако запишеш час за една от двете клиники, да дадеш кръв там. Цените са същите май като на цибалаб, но за час са готови изследванията.
Момичета, който е преживял спонтанен. Нормално ли е сутринта да ми изтече с извинение доста тъмнокафява течност с 2, 3 съсиречета, после на няколко пъти бледо розово и от тогава нищо. Казаха ми да чакам до петък и ако е по силно от цикъл тогава до болницата, ако не да си стоя и да си чакам. Луда работа е това моето.

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 16:48 от ·.·♥Катето♥·.·

# 599
  • На остров
Благодаря !
Кате чакай си, бавно стават тези неща.

Прегледах сайта на Щерев, свободни часове няма за петък или събота, което не странно разбира се. Изумих се от ценоразписа им над 600 различни поста, някои неща ми се сториха безумни.
Не ми хареса това "парчетосване" но това си е мое лично мнение, вероятно винаги си е било така, но когато аз съм живяла в България не съм се сблъсквалa с това.

Последна редакция: ср, 14 авг 2019, 14:09 от Две в едно ;)

Общи условия

Активация на акаунт