Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 12

• 45 062
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Мила rosi, не те познавам, но ми се иска да те прегърна. Това, което ти се случи е толкова ужасно и толкова несправедливо. Бори се и не се отказвай, само това мога да кажа. Не мисли кой какво ще каже, направи това което душата и сърцето ти подсказват. Heart. Лошото е, че с всяка година качеството на яйцеклетките ни се влошава. Аз съм на 39, октомври правя 40 и не мога да стигна до здрав ембрион. А обясниха ли ти защо ти връщат ембрионите толкова рано? Аз моите все ги чакам до 5ти ден и ги губя. Вече и аз не знам какво е правилно.

Как сте, дами? Отдавна не съм ви навестявяла. Дала съм почивка на мозъка и тялото ми от инвитро и не ми се започва отново, но няма как. И този момент наближава.

# 646
Мила rosi, не те познавам, но ми се иска да те прегърна. Това, което ти се случи е толкова ужасно и толкова несправедливо. Бори се и не се отказвай, само това мога да кажа. Не мисли кой какво ще каже, направи това което душата и сърцето ти подсказват. Heart. Лошото е, че с всяка година качеството на яйцеклетките ни се влошава. Аз съм на 39, октомври правя 40 и не мога да стигна до здрав ембрион. А обясниха ли ти защо ти връщат ембрионите толкова рано? Аз моите все ги чакам до 5ти ден и ги губя. Вече и аз не знам какво е правилно.

Как сте, дами? Отдавна не съм ви навестявяла. Дала съм почивка на мозъка и тялото ми от инвитро и не ми се започва отново, но няма как. И този момент наближава.

Върнаха ги на 2-ри ден,защото когато забременях с Роди,беше пак така-на 2-ри ден.Преди това имах 4 неуспешни опита,на различни дни на които дори не дочаквах датата за теста-лигавицатами започваше да се лющи и пада на парченца.
А с Роди всичко бе ОК,нямах зацапвания,направо положителен тест.И не се притеснявай от годините,родих на 43 ,абсолютно безпроблемна и лека бременност!

# 647
Роси, аз също се възхищавам на силата ти. Едва ли изобщо на някой би му хрумнало да те нарече “лелка”. Ти си майка на твоето ангелче, винаги ще останеш нейна майка, а също ще станеш и майка на друго детенце или деца. За нашата възраст четири зрели яйцеклетки е отличен резултат. При мен на 43 г. и една здрава я не се получаваше. Пробвай до последно със свои я. Има много алтернативи сега, има и много информация. Важното е само да сме здрави и да ни стигнат финансите. Тук всички са с теб и ще те подкрепят.

# 648
Роси, аз също се възхищавам на силата ти. Едва ли изобщо на някой би му хрумнало да те нарече “лелка”. Ти си майка на твоето ангелче, винаги ще останеш нейна майка, а също ще станеш и майка на друго детенце или деца. За нашата възраст четири зрели яйцеклетки е отличен резултат. При мен на 43 г. и една здрава я не се получаваше. Пробвай до последно със свои я. Има много алтернативи сега, има и много информация. Важното е само да сме здрави и да ни стигнат финансите. Тук всички са с теб и ще те подкрепят.

Сиси,изобщо не съм силна!Това е майчиния инстинк да си върне детето.По силен е от нас!
Мислих преди инвитрото за ПИД,но док. каза че не може си позволим да чакаме двете ембриончета да станат бластоцист,защото в изкуствена среда можело да не доживеят толкова.И на мен ми се досвидя да ги рискувам.
Но пък сега ще има да се чудя генетично негодни ли бяха или не ми се уцели имплантационния период.....

Някой да знае как се прави тест ЕРА?Дали може в някоя клиника във Варна да се вземе биопсия и да се изпрати в София?Ще съм благодарна за информацията.Ако мога поне за имплат.прозорец да взема мерки,все е нещо.

# 649
  • София

Сиси,изобщо не съм силна!Това е майчиния инстинк да си върне детето.По силен е от нас!
Мислих преди инвитрото за ПИД,но док. каза че не може си позволим да чакаме двете ембриончета да станат бластоцист,защото в изкуствена среда можело да не доживеят толкова.И на мен ми се досвидя да ги рискувам.
Но пък сега ще има да се чудя генетично негодни ли бяха или не ми се уцели имплантационния период.....

Някой да знае как се прави тест ЕРА?Дали може в някоя клиника във Варна да се вземе биопсия и да се изпрати в София?Ще съм благодарна за информацията.Ако мога поне за имплат.прозорец да взема мерки,все е нещо.
Имаш и моята голяма прегръдка! Силна си и още как! Достойна за възхищение! Щом си се захванала, ще се получи. Трябва да се получи! Желая ти искрено УСПЕХ и Господ да благослови начинанието ти!

# 650
Прегръщам те силно  и се прекланям пред теб !Изключително силна жена си ти и дано господ е с теб ,защото всички ние сме след теб и до теб редом в тази борба !Ще ти обесня за Ерата аз го правих само да си начеша крастата ,че не съм толкова бездетна .Оригиналният тест се прави единствено в София при Владимиров по схема ходи е няколко пъти ,Първи път на преглед .После се започва по схема естрофем  и на 10 -11 ден се изследва прогестерона кръвно и се почва прогестерон  при мен Кринон гел точно като подготовка за трансфер и точно на 120 час плюс 5 часа разлика се взема материала .Изпраща се в Испания в Igenоmix   лаборатория  във Валенсия .Те държат и оригиналният лиценз да правят изследването .Идеята е дали матката експресира гени който да отговарят на дейсвието на прогестерона т.с да се подготвя за имплантация .Скъпо е изследването на мен с път и всичко ми излезна към 2000 лв.  Това ,което правят в Надежда не знам какво е и в Щерев незнам .Стискам палци !Там има лекарка ,която точно прави биопсията .Във Варна няма такъв лекар и клиника която да го прави .Ако нещо те интересува питай или на лични да не спамим тук .

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 14:55 от d-r Sveta

# 651
Прегръщам те силно  и се прекланям пред теб !Изключително силна жена си ти и дано господ е с теб ,защото всички ние сме след теб и до теб редом в тази борба !Ще ти обесня за Ерата аз го правих само да си начеша крастата ,че не съм толкова бездетна .Оригиналният тест се прави единствено в София при Владимиров по схема ходи е няколко пъти ,Първи път на преглед .После се започва по схема естрофен и на 10 -11 ден се изследва прогестерона кръвно и се почва прогестерон  при мен Кринон гел точно като подготовка за трансфер и точно на 120 час плюс 5 часа разлика се взема материала .Изпраща се в Испания в Igenоmix   лаборатория  във Валенсия .Те държат и оригиналният лиценз да правят изследването .Идеята е дали матката експресира гени който да отговарят на дейсвието на прогестерона т.с да се подготвя за имплантация .Скъпо е изследването на мен с път и всичко ми излезна към 2000 лв.  Това ,което правят в Надежда не знам какво е и в Щерев незнам .Стискам палци !Там има лекарка ,която точно прави биопсията .Във Варна няма такъв лекар и клиника която да го прави .Ако нещо те интересува питай или на лични да не спамим тук .

Благодаря Светле.То било много сложно ....А как ми се искаше...

# 652
rosicaal, искрени съболезнования за случилото се! Cry
Проблемът едва ли е в имплантационния прозорец!
Този лекар първо е трябвало да те информира какви са ти шансовете,
за да си наясно и да не се чудиш накъде да поемеш.
Ако искаш, за собствено удовлетворение,
пробвай отново с твоя я., но шансът е нищожен.
Съжалявам, че съм откровена, най-малко аз искам да те разстроя,
но просто няма смисъл да губиш ценно време, да даваш излишни средства
и да се надяваш напразно, защото после повече боли!
Аз предпочитам горчивата истина пред сладката лъжа,
затова те съветвам да се насочиш направо към ДЯ.
Шансът е много по-голям! Дори и да не успееш веднага, има шанс да се получи!
Силни прегръдки и от мен! Hug
Късмет! Flowers Four Leaf Clover Стискам ти палци от цялото си сърце! Sparkling Heart Hands Pray

# 653
rosicaal, ако е удобно да попитам в коя клиника и при кой доктор си?

За себе си мога да кажа, че съм на 38 г и се боря за първо дете. Изправена съм пред първия си ин витро опит, който ще направя в АГ Варна. Желая на всички дами успех Blue Heart

# 654
rosicaal, искрени съболезнования за случилото се! Cry
Проблемът едва ли е в имплантационния прозорец!
Този лекар първо е трябвало да те информира какви са ти шансовете,
за да си наясно и да не се чудиш накъде да поемеш.
Ако искаш, за собствено удовлетворение,
пробвай отново с твоя я., но шансът е нищожен.
Съжалявам, че съм откровена, най-малко аз искам да те разстроя,
но просто няма смисъл да губиш ценно време, да даваш излишни средства
и да се надяваш напразно, защото после повече боли!
Аз предпочитам горчивата истина пред сладката лъжа,
затова те съветвам да се насочиш направо към ДЯ.
Шансът е много по-голям! Дори и да не успееш веднага, има шанс да се получи!
Силни прегръдки и от мен! Hug
Късмет! Flowers Four Leaf Clover Стискам ти палци от цялото си сърце! Sparkling Heart Hands Pray

Сиси, ти стана първо рекламно лице на Бахчеджи, сега си на път да станеш агитатор за ползване на ДЯ, поспри се малко. Жената казва, че е извадила 4 яйцеклетки, за теб непременно всички яйцеклетки са некачествени след определени години. 1 единствена е достатъчна. Ти си вървеше негативно в самото начало още като стартира опитите, и към ДЯ си беше скептична. Няколко пъти ти казах, че си песимист. Редно е всеки сам да усети, кога, какво, как и с какво. Не бързай да заключаваш нещо, тя трябва да провери и да види какво се случва.

# 655
boasi, никога не съм била негативно настроена,
най-малко пък като съм стартирала опитите, напротив, аз съм доста позитивен човек,
това, че съм реалист, не ме прави песимист!
Казала съм това, което мисля, съжалявам, но такова е моето мнение!
Съжалявам, че не съвпада с твоето!
Ясно съм написала, ако иска, да опита с нейна я. Blush

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 18:17 от sisi345

# 656
rosicaal, ако е удобно да попитам в коя клиника и при кой доктор си?

За себе си мога да кажа, че съм на 38 г и се боря за първо дете. Изправена съм пред първия си ин витро опит, който ще направя в АГ Варна. Желая на всички дами успех Blue Heart

В Тутракан,д-р Бойчев.

# 657
  • На остров
Аз също мисля като Сиси, ако въобще човек има шанс на тези години то е с ДЯ.
Rosicaal съжалявам за загубата на детенцето ти и ти пожелавам поне още едно, но не  очаквай, изгубеното ти детенце да се прероди в новото според мен всяко дете си е уникално и не е хубаво да се сравняват. Би било много тежко за новото дете да носи този товар.

# 658
Boasi, и аз съм на твоето мнение - всяка от нас трябва сама да реши по кой път да продължи. Аз съм на 44г., последният ми опит приключи неуспешно през м.април и си казах СТОП-няма смисъл. Категорично и двамата с ММ не приемаме ДЯ. Доста хора около мен се опитват да ме убедят - не става, аз не го възприемам. Тогава във форума се включи Kate 75 - на 43г. бременна след доста неуспехи с нейна Я. Може да ме помислите за луда, и сигурно съм, но реших да пробвам още веднъж. Нямам нищо за губене вече, освен няколко хиляди лева, но ще опитам с моя Я до края.
Rosicaal,  възхищавам се на силата и духа ти. Пожелавам ти най-искрено да не чакаш дълго твоята рожба!

# 659
  • София
Rosikaal възхищавам се на силата и куража които имаш след такова нещо да продължиш напред. Моето лично мнение е, да не се сравняваш с никого на всяка от нас случаят и  е различен, тези които не са раждали имат най малък шанс, тези които са родили макар и едно дете преди повече години имат по голям шанс, а тези като теб родили съвсем скоро имат най-голям шанс. Организма има памет още повече при теб всичко трябва да е активно 5г. след раждането казват, че организма много се подмладява с едно раждане и след това до 10г. функционира добре. СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ ДА УСПЕЕШ.
Виж сама на 49г. вадиш 4Я ние по младите не можем да извадим токлова, благодарение на скорошното ти раждане.

Общи условия

Активация на акаунт