ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 5

• 24 218
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Момичета,колко често ходите на лекар ?
Веднъж на 25-30 дни.

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 13:40 от Mimi96

# 646
Веднъж в месеца.

# 647
Аз съм тромбофилия и се притеснявам дали не е малко по един път в месеца.

# 648
При мен се получава ходене горе долу на 2 седмици. Но аз ходя при АГ, при която ще раждам и при АГ по здравна каса. И при двете като се пада по веднъж на месец гледаме да са разпределени поравно интервалите. А и не винаги гледаме бебчо на ехограф.
Днес например само чухме сърчицето и ми взеха мерки.

# 649
  • Пловдив
И аз ходя веднъж месечно.
Ние купихме легло, което временно ще стои при моите родители, че у нас има опасност котката да помисли, че е за нея. Wink
https://videnov.bg/bebeshko-leglo-viki-6-v-1-2
Другите неща по-нататък ще взимам.

# 650
И аз ходя веднъж месечно. С тромбофилия съм, но пускам регулярно изследвания и дано няма проблем до края.

Ние май почти всичко голямо купихме, останаха дрешки, но не съм много наясно - бодита с къс ръкав или с дълъг ръкав и отгоре пижамка/ромпърче... и няма ли да е трудно обличане на дълъг ръкав и после още един дълъг на пижамката?

Изгодните дрешки обаче са в Англия, така че, ще пазаруваме от там.

# 651
Козирогче,котката ще я задържите ли като се роди бебчето?

# 652
  • Пловдив
Да. Тя си е част от семейството. Просто ще гледам първите месеци много много да нямат контакт двамата.

# 653
И аз ходя веднъж месечно.
Ние купихме легло, което временно ще стои при моите родители, че у нас има опасност котката да помисли, че е за нея. Wink
https://videnov.bg/bebeshko-leglo-viki-6-v-1-2
Другите неща по-нататък ще взимам.

Много е хубаво легълцето. Чудим се и ние какъв модел да вземем и колкото повече обикаляме по магазините толкова повече се обърквам.Същото е и с количката. Вече взехте ли колички и какви?
Иначе нищо не сме купували, но мисля август да се почне че са си много нещата.

# 654
И аз ходя веднъж месечно. С тромбофилия съм, но пускам регулярно изследвания и дано няма проблем до края.

Ние май почти всичко голямо купихме, останаха дрешки, но не съм много наясно - бодита с къс ръкав или с дълъг ръкав и отгоре пижамка/ромпърче... и няма ли да е трудно обличане на дълъг ръкав и после още един дълъг на пижамката?

На колко време ги пускаш и какво точно? На мен ми казаха тромбоцити да гледам “.

# 655

Скрит текст:

На колко време ги пускаш и какво точно? На мен ми казаха тромбоцити да гледам “.

До сега ги пусках всеки месец, но понеже трябва да сменя дозата, сега ще ги дебна на всеки 2 седмици... Пускам Фибриноген, АРТТ и д-Димер.

# 656
Аз ходя на лекар веднъж месечно. А относно покупките вече имаме количка и доста дрешки.

# 657
Имаше мами, които бяха споменали за проблеми с дишането...аз от 2 дни имам някакви моменти периоди на задух през нощта, но днес още от сутринта съм така и не отминава. Можете ли да споделите дали и при вас това е целодневно? аз съм в 27ма г.с ако има значение това

# 658
  • Пловдив
Да, целодневно е дори легнала съм задъхана. Но имам ниско кръвно и таласемия. На най-малкия наклон и съм вече зле.
Да знаете, ако ви прилошее в жегите и от ниско кръвно - главата се слага на ниско, краката се вдигат. Тук във Виена видях да правят обратното на един припаднал и ми идеше да отида да им кажа...но се въздържах, линейката е мнг бърза.

# 659
Да. Тя си е част от семейството. Просто ще гледам първите месеци много много да нямат контакт двамата.
и ние имаме такъв член на семейството,въпреки че всички ни укоряват че ще я задържим с бебето ние не можем да я махнем защото много я обичаме,притесняват ме 2 неща,едното е да не изревнува от бебето,а другото е реакцията на педиатърката като посети дома ни..не мога и да я изолирам отделно защото знаеш котките са доста своенравни,а и са привързани към дома Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт