Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 818
  • 714
  •   1
Отговори
# 165
За кристал ноар искам да добавя към дискусията, че и на Аристеа е сравнително добър. Мисля че беше номер 114.

# 166
  • Пловдив
Versace Crystal Noir  на Рефан няма нищо общо с оригинала. Навремето ми го бяхо подарили в оригинал, а наскоро моя приятелка твърдеше, че е с него в имитация на Рефан. Нищо общо няма.
Намерих си във фейсбук някакво момиче с имитации и поръчах Dior Miss Dior Chérie - Blooming Bouquet  и мъжкия Allure. Ами докарали са ги, обаче 25 лв на вятъра. Трайност нула. А Диора така ми харесва.
След това се намърдах в кварталното магазинче, намерих на Lucky парфюмчетата и уж отидох за Bambini, че нали е имитация на Bamboo, пък си купих Mon Guerlain. Не знам дали е добра имитация, но е траен и ми харесва. Първоначално ми дойде малко бабешки, после се усетих, че е от лавандулата, а баба ми умираше да се маже с лавандулов спирт и явно от там ми идва такава асоциация. Но бързо изчезва лавандулата и после ми е едно пудрено, много приятно. Ще си го нося и лятото.

# 167
  • Бургас
Иве,Omnia Paraibа аз мисля го няма още изимитиран,пробвай ги лично Ескадите на Заг може да намериш нещо близо до уханието на Омниата.Pleasures е божествено красив на Заг,предполагам пишеш за техния вариант,Авентус виж на Рефан с двойни капки,не може да не е траен,хаха.Bowtie На Заг изчезва по-бързо,нормално до някаква степен  да не са трайни парфюмите в жегите и при доста народ не са,аз не се оплаквам от моите,пръскам по косата и съм много хепи,хах.За Коко Мадмоазел Интенз не важат жеги,той е все така побъркващо траен и излъчва божествено само с четири пръски при мен.Flushed

Последна редакция: пт, 14 юни 2019, 17:42 от Bright Crystal

# 168
Днес най-после успях да се добера до Заг и вече съм горда собственичка на Лалето и Джой.
Малко бързо изветряват, но това е мисля по-скоро от моята кожа отколкото от тях.
Пак ще ходя след 2-3 седмици за нещо ново за морето Simple Smile
Споменахте ли тук нещо кокосово сполучливо?

# 169
  • Стара Загора
Дам, тази вечер в Лили си припомних пак Плежърс и потвърждавам, че на Заг е направен много добре. Дори е по-наситен и траен. Пръснах в 17 ч. оригинала и вече почти не го усещам.

Влизам обаче главно да ви споделя за новото Тезори Thai Spa, което направо ме побърка от любопитство на какво ми напомня. Убих се 15 мин да се чудя, докато се разхождам из Лили и вече изфирясах. Казах си имам нещо такова у дома, пробвала съм скоро или съм била на кантар да купя. Е, малко след като тръгнах от Лили ми светна изведнъж зелената лампичка. Имитирали са Chloe Nomade и е прекрасен! Миналата година по 3 пъти ходих да тествам оригинала и на Заг след това. Толкова ми харесва бутилката, че исках да ми е траен и да го взема. Ама уви! Обаче Тай спа вече ме спечели и след 20 мин се озовах в другото Лили по път към нас и го грабнах. Разкошен е! Моля някой да тества и сподели също. Simple Smile

Мистовете са слабички, само за освежаване стават. Simple Smile

# 170
Black Opium на Заг добър ли е?

Номад в жегите няма нищо общо с това как мирише през студено време. 😁 Губи му се “бръснарската” нотка.

Сърбят ме ръцете за Аювердата на Тесори.. 😁

# 171
Аз си го взех, мирисах го заедно с номад и откривам много общо , но ми напомня на микс от l'intredit и modern muse. Сравнението не е много меродавни, трябва да се повтори, защото носът ми вече беше унищожен от душене на какво ли не, но на пръв прочит ... толкова ...
Дам, тази вечер в Лили си припомних пак Плежърс и потвърждавам, че на Заг е направен много добре. Дори е по-наситен и траен. Пръснах в 17 ч. оригинала и вече почти не го усещам.

Влизам обаче главно да ви споделя за новото Тезори Thai Spa, което направо ме побърка от любопитство на какво ми напомня. Убих се 15 мин да се чудя, докато се разхождам из Лили и вече изфирясах. Казах си имам нещо такова у дома, пробвала съм скоро или съм била на кантар да купя. Е, малко след като тръгнах от Лили ми светна изведнъж зелената лампичка. Имитирали са Chloe Nomade и е прекрасен! Миналата година по 3 пъти ходих да тествам оригинала и на Заг след това. Толкова ми харесва бутилката, че исках да ми е траен и да го взема. Ама уви! Обаче Тай спа вече ме спечели и след 20 мин се озовах в другото Лили по път към нас и го грабнах. Разкошен е! Моля някой да тества и сподели също. Simple Smile

Мистовете са слабички, само за освежаване стават. Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 юни 2019, 00:10 от bossy

# 172
iv4enceto_91, благодаря за чудесните новости! Още не съм го помирисала този Thai Spa, но изгледах няколко видеа на парфюмни влогъри - повечето казват, че приличал на Гучи Блум Simple Smile Ще се тества при всички положения Simple Smile

# 173
Кога Номад е по-хубав,в студ или в жега според вас?Аз го ползвах зимата,сега нещо не смея да рискувам...да не задуша някого.😀😀😀

# 174
  • Стара Загора
На мен L'interdit ми е по-сладък, но всеки с химията на кожата си. Blush

Номада само в топло време съм го тествала, не души изобщо. Просто по-бързо губи интензитет според мен. Не знам зимата как се държи. Но живот и здраве на есен ще проверя. Simple Smile

# 175
Кога Номад е по-хубав,в студ или в жега според вас?Аз го ползвах зимата,сега нещо не смея да рискувам...да не задуша някого.😀😀😀

Честно не мога да преценя, в топлото е коренно различен при мен! Няма да задушиш никой аз правя 7-8-9 пръсвания и отделно го подновявам по няколко пъти, никой дори не го е усетил, нямат трайност при мен парфюмите като цяло Sad( Аз го харесвам повече зимата, точно аромата на бръснарски крем ми харесва 😆😆 Лятото е по-нежен някак си.

Отново питане за Черния опиум на Заг? 😄

# 176
  • Бургас
Става Черния Опиум на Заг,за мен обаче по-добър е този на Гиза,просто драйдауна е впечатляващо нацелен.Аз вече разлюбих Номад,много ми харесваше отначало и до скоро де/не съм купувала оригинал,защото не беше траен върху кожата ми/ сега обаче не ми харесва тоя парфюм вече,до тук с любовта ни беше,хаха.Едт направо го намразих,прекалено мъжки ми идва,не е за мен категорично.

# 177
  • Стара Загора
Аз попаднах на видео, под което имаше коментар и го сравняват с Блуум. Трябва да си го припомня пак. Върху мен няма грам мъжки привкус и се изненадах като казахте за това му качество в хладното, но след няколко месеца ще разбера дали е така. Simple Smile

# 178
И аз не се сприятелих с Номад на Заг.Подарих го.
Днес изкарах мъжките на Килиан/Гиза..мммм...мъжът ми ги харесва,особено са изразени като влезне в охладено помещение след като е прекарал малко навън в жегата,един вид са се отворили да излъчват...за мен Гиза използват много качествени масла,много са концентрирани и за ниш имитацията са върха!!
Закупила съм  Back to Black,Straight to Heaven,за мен Good Girl Gone Bad и препоръчвам.

# 179
  • София
Аз обожавам Номад. Имам и оригинала и имитацията на Заг. За мен оригиналът е по-добър, нещо ми се губи при Заг, особено в началото. Иначе са ми трайни и двата. Ползвала съм ги и през зимата и сега в жегите и почти не усещам разлика, освен, че през лятото бързо се изпотявам и съответно аромата вече не е така "чист". Онзи ден бях в Лилито за друг Тезори дориенте. Обожавам белият им мускус. Пробвах и Тай спа, но за моя нос няма нищо общо с Номад. Въпрос на възприятие предполагам.
Исках да тествам Те Верде и Виола дел Непал, но ги няма тези в Лилито. Дали се намират някъде въобще?

Общи условия

Активация на акаунт