Булки 2020 г.

• 40 391
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета,сгодих се миналата седмица и август 2020, ще се омъжвам Simple Smile Много съм развълнувана, от София съм и не знам с какво да започна.Моля дайте ми препоръка за хотел и църква Simple Smile Много ще съм благодарна за всеки съвет !!!Прекрасен ден!

Здравей, Kosara  и честито.. Ами като цяло... Трябва доста бързо да се организираш от към ресторант... Най-вече защото вече почти няма свободни дати... Особено Август.. Понеже не всички  дати позволяват.. Църковен брак . И е доста натоварено.. Горе доло към коя дата си се ориентирала, колко човека гости и какъв бюджет също  е много важно. Иначе - Резиденция Тера, Вила Екатерина, Голф игрище - София,Резиденция Бояна, който са малко по скъпички...
Или пък ресторант Лебед, Царско Село, хотел Акорд, те са с малко по достъпни цени има варианти.. Blush

# 211
  • София
За Акорд съботите най-вероятно са резервирани вече, много търсен е заради цената. Така че решете кой ден искате и ако е събота, действайте, защото свършват датите за най-известните места.
Впрочем имайте предвид, че ако ще правите църковен брак, някои дати от август не са позволени, така че да съобразите и това.

# 212
  • Пловдив
За Пловдив коя църква бихте ми препоръчали,както и ресторант ... за около 50-60 човека гости става на въпрос.

# 213
Хайде и аз да се запиша към булките през 2020-та. Ние ще сме май месец. Да попитам тези от вас, които ще имат изнесен ритуал - имате ли резервен план, ако сте решили ритуалът да е навън?

# 214
Анабел, Ния, много благодаря Simple Smile Бяхме си харесали датата на годежа ни 14.08, но тогава не можем да сключим църковен брак,затова решихме да е на Голяма Богородица,дано имаме късмет...Не планираме голяма сватба до 100-120 гости.Бюджетът ни не е мноого голям,но се надявам да стане една прекрасна сватба!

# 215
Здравейтееее, много се вълнувам и започвам да ви следя с интерес. Най-накрая се решихме (преди 2 години се сгодихме) и избрахме 06.06.2020 за бъде нашия ден. Общо взето го решихме преди няколко дни, но идеите за всичко ми се въртят в главата от както се сгодихме.. GrinningBlush

# 216
Здравейтееее, много се вълнувам и започвам да ви следя с интерес. Най-накрая се решихме (преди 2 години се сгодихме) и избрахме 06.06.2020 за бъде нашия ден. Общо взето го решихме преди няколко дни, но идеите за всичко ми се въртят в главата от както се сгодихме.. GrinningBlush
Датата е страхотна ,ние също мислехме за тази,но ако имате църковен брак може и да не ви позволят,понеже е Черешова задушница

# 217
  • Sofia
Здравейте булки! Ние в момента търсим агенция за декорацията на ресторанта. Може ли да ми препоръчате някоя? За София става въпрос Simple Smile

# 218
Анабел, Ния, много благодаря Simple Smile Бяхме си харесали датата на годежа ни 14.08, но тогава не можем да сключим църковен брак,затова решихме да е на Голяма Богородица,дано имаме късмет...Не планираме голяма сватба до 100-120 гости.Бюджетът ни не е мноого голям,но се надявам да стане една прекрасна сватба!

Ето това са всички забранени дати за църковен брак -
 Не искам да те разочаровам, но и 15ти няма да може.. Sad... И аз се сблъсках със същите неприятни условия... При нас гостите ще бъдат 100 горе доло и бюджета ни е 20 000 дано да ни стигнат, че като гледам как вървят цените (само защото е в София)...

Хайде и аз да се запиша към булките през 2020-та. Ние ще сме май месец. Да попитам тези от вас, които ще имат изнесен ритуал - имате ли резервен план, ако сте решили ритуалът да е навън?

Ами при нас също, ще е изнесен отвън.. Ами няма как ако е само ритуала, той не е дълъг.. Надявам се да не завали изведнъж по средата Dizzy FaceGrinning но ако цялата сватба ще ти е на открито.. Шатрички нещо... Защото май месец, а и всеки друг като цяло си е непридвидим.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 10:33 от AnMary

# 219
Привет отново и от мен!
Най-накрая имам няколко огледа за другата седмица на зали и надявам се да капарираме нещо.
За хотел Акорд всички съботи от Априм до Октомври са заети.
Стига да харесам зала и капарирам ще започна с търсенето на диджей, фотограф и видеооператор. Ние също ще имаме изнесен ритуал.
Поздрави!

# 220
Датата е страхотна ,ние също мислехме за тази,но ако имате църковен брак може и да не ви позволят,понеже е Черешова задушница
Така лиии..аххх не знаех Sad още се колебаем за църковен, но самата мисъл, че е задушница някак е тъжна..

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 15:48 от Бенчита

# 221
Здравейте, момичета може ли да ми помогнете със салони или сайтове за шаферски рокли. Почти нищо не намирам, на повечето места не правят повече бройки от даден модел или нямат в наличност.

# 222

Ами при нас също, ще е изнесен отвън.. Ами няма как ако е само ритуала, той не е дълъг.. Надявам се да не завали изведнъж по средата Dizzy FaceGrinning но ако цялата сватба ще ти е на открито.. Шатрички нещо... Защото май месец, а и всеки друг като цяло си е непридвидим.

Само ритуалът ще е отвън. Надявам се да не вали много Grinning Обикновено май месец си вали след обяд... Може би ще трябва да се измисли нещо от агенцията, но не разполагаме с голям бюджет за това. Около 500 лв за декорация в ресторанта, уелкъм дринка и ритуала... Търся по-евтиничка агенция. А можете ли да препоръчате водещ за ритуал, който да го води и на английски? Grinning
Че нашата сватба ще е двуезична. Агенция "Алергия" ми е скъпа. Знаете ли как вървят цените в "Мелодика"?

Здравейте, момичета може ли да ми помогнете със салони или сайтове за шаферски рокли. Почти нищо не намирам, на повечето места не правят повече бройки от даден модел или нямат в наличност.

Защо не отидеш до Асеновград просто? Там има всичко.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 10:35 от AnMary

# 223
Здравейте,

Имам няколко въпроса и ще се радвам ако някой ми отговори:
1. има ли някой който е правил изнесен ритуал и църковен брак в Свети Георги (ротонда в София)?
2. правил ли е някой сватба в Шератон или да е присъствал и да каже дали е доволен?
3. колко пари струваше вашата декорация на ресторанта/изнесения ритуал (направена от агенция за декорация)?  Знам че зависи от много фактори (живи цветя, брой..) но да знам колко да си планирам като сума.

# 224
Здравейте,

Имам няколко въпроса и ще се радвам ако някой ми отговори:
1. има ли някой който е правил изнесен ритуал и църковен брак в Свети Георги (ротонда в София)?
2. правил ли е някой сватба в Шератон или да е присъствал и да каже дали е доволен?
3. колко пари струваше вашата декорация на ресторанта/изнесения ритуал (направена от агенция за декорация)?  Знам че зависи от много фактори (живи цветя, брой..) но да знам колко да си планирам като сума.

И на мен ми е любопитно колко горе-долу би излязла една декорация.

Общи условия

Активация на акаунт