Булки 2020 г.

• 39 308
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Малки шаферки и аз ще имам, въобще ще кажа на всички приятели с момиченца, които желаят, да дойдат с бели рокли, защото децата се радват да приличат на булката. Момиченцата ни са между 2 и 5-годишни, така че нека всички се радват.

# 601
Здравейте на всички бъдещи булки! И аз се присъединявам към вас, въпреки че като ви чета всички сте толкова напред с организацията, а аз тепърва преди няколко дни получих предложение. 😄 Та ще ви чета с интерес и ще гледам да се задействам малко по малко, защото явно нямаме много време, а още дори дата не сме избрали категорично. Мислим да е през септември сватбата и понеже нямаме някаква сантиментална дата или нещо такова, смятам да изпратя запитвания на ресторанти и фотографи, които харесам и спрямо тях ще изберем дата, защото не искам да правя комромиси точно с ресторанта и фотографа. Не знам дали е правилно, но за мен това са двете най-важни неща - в деня да е весело, на гостите да им е приятно и да е вкусно и след това да имаме красиви спомени, които да ни радват след години, да ги показваме на децата и внуците си... падам си малко романтичка 😅
Та направо влизам с няколко въпроса. Има ли булки от Варна или околностите? Можете ли да ми препоръчате хубави ресторанти, но по-семпли и стилни и храната да е хубава. Може и да са в близост до Варна, но тогава вече ще трябва да има и хотелска част.
От много време съм харесала във фейсбук едни рокли Galia Lahav (не знам дали го написах правилно), но нямат представител в България, доколкото разбрах. Има ли момичета, които мислят да пътуват някъде в чужбина и да си купят рокля от там?
Имам още хиляди въпроси, но ще спра за сега, че поста стана и без това много дълъг, за което се извинявам! 😘

# 602
Честито, Silver_flower!

Аз за моята рокля всъщност въобще не бързам. Първо мисля да си купя обувки даже. Мисля да са някакви тип ортопедични, защото не мога да ходя на висок ток. Ще търся около 5 см. токче, малко заоблени отпред. На първо място слагам комфорта, защото искам да съм с тях през цялата вечер и даже да си ги нося и след това. Бих дала към 150лв - 170лв, ако са качествени. Пък дали ще са изкрящо бели, шампанско или друг нюанс не ме вълнува. В групите във фейсбук се нагледах на какви ли не комбинации, някои от които съжалявам, но доста грозни. Например сватбена рокля и някакви бамбукови груби сандали. Извинявам се предварително, ако някоя е решила така да бъде или се почувства обидена, просто изразявам мнение.

# 603
Здравейте момичета,мисля че открих мойта рокля в The Wedding Residence❤🤗 бях на проба там и в Si-Selection.Обслужването беше на ниво и на двете места.Предстоят ми още няколко проби в Mille Bridal,Areti,Ivoire,но смятам че ще се спра на тази от the wedding residence.Много исках да видя и роклите на Стоян Радичев на изложението на 23/24ноември но разбрах че нямали да участват .

# 604
  • София
И аз не държа на бели обувки и бих си взела такива, които да нося след това, по принцип нося обувки на токове често. Ако решим един от цветовете на сватбата да е златно бих си взела дори и с тънки златни каишки, но повече клоня към удобството, така че може би ще са други. Роклята ще е цвят шампанско, така че чисто бели може би дори доста ще контрастират. Така или иначе обувките няма да се виждат при мен, така че по-важно е да заложа на удобството т.е. с дебел ток. Нещо такова може би, но със здрава каишка на глезена:
http://edition-shoes.com/damski-obuvki-1/damski-sandali-ofitzial … vi-9492-9698.html
А за роклята, аз закъснях с пробите, но пък смятам, че ми беше на късмет и сега избрах по-подходящата за мен. Тази, която ще купя ще пристигне края на февруари, което ме устройва перфектно, защото сватбата ще е края на април. Така ще имам 2 месеца време, искам по-сериозна корекция, а и ще мога да преценя по-добре колко точно ще имам да отслабвам, дали въобще ще има нужда, добре ли ще ми стои, достатъчно време, че да не се притеснявам. Много бих се изнервила, ако това с роклята става в последния момент.

За съжаление, костюмът, който бяхме харесали, вече не го продават. И не виждам изгледи да намерим подобен. Другата седмица трябва да се захвана и с избор на флорист или агенция. Тази част ми се вижда много сложна. Май сме предвидили твърде малък бюджет за това като чета какви цени споменавахте, но по-големият проблем е, че ние не сме решили още какво точно ще искаме, колко маси ще имаме и тн.

# 605
Момичета, можете ли да препоръчате някой хотел в  Асеновград в близост до сватбените магазини? Никога не съм ходила, предполагам магазините са пръснати навсякъде, но все пак.

# 606
Момичета, можете ли да препоръчате някой хотел в  Асеновград в близост до сватбените магазини? Никога не съм ходила, предполагам магазините са пръснати навсякъде, но все пак.
Не са ти нужни повече от 3-4 часа, за да ги обиколиш. Всички са един до друг на централната улица.

# 607
Не са ти нужни повече от 3-4 часа, за да ги обиколиш. Всички са един до друг на централната улица.
Ще съчетаем пътуването и с друг ангажимент, затова решихме направо да останем 1 вечер в Асеновград Blush

# 608
Здравей, включвам се в темата с отговор на твоя въпрос за роклите - аз ще ходя в Киев следващия месец и ще видя няколко магазина с рокли, но по-скоро за да преценя дали си заслужава от там да взимам (откъм цена/качество). В Ivoire предлагат рокли на един украински дизайнер Vasylkov за около 2300 лв, надявам се че в Украйна са двойно по-евтини. Преди това ще пробвам няколко рокли в София, може би в сватбения център. Иначе съм гледала и в Москва, има много хубави рокли на руски дизайнери, на цени около 800-1200 лв, но билетите дотам за скъпи, а до Киев ще летя за 32 евро отиване и връщане + 50 евро куфар.

Бюджета ми за рокля е 1000 лв.

Има ли момичета, които мислят да пътуват някъде в чужбина и да си купят рокля от там?
Имам още хиляди въпроси, но ще спра за сега, че поста стана и без това много дълъг, за което се извинявам! 😘

# 609
  • София
Виж и Naviblue, тях също ги предлагат тук и знам, че имат магазини в Киев, но не им знам цените там. Съмнявам се да са до 1000 лв, но може да ги погледнеш.

# 610
Набелязах си един магазин в Киев, където роклите са точно по моя бюджет, и уж отивам само да пробвам, но кой знае, може би моята рокля ме чака точно там)))

Повече ме притеснява ресторанта, за месеци търсене гледане все не намирам това, което искам, а времето минава. Живеем в София, гостите ще са 50, искаме да е извън София, през май-юни 2020. Харесвам вила Екатерина, но там ще се вместим в бюджета само ако сватбата ни е в четвъртък, а годеника ми е против, защото тогава 1/3 от гостите ни ще трябва да си вземат отпуска (лично аз не виждам нищо лошо в това). Харесва ми и Мавруда, но даже ако настаня гостите си в самия Пловдив, как ще стане придвижването до комплекса?... Някой има ли представа как са нещата там?

Виж и Naviblue, тях също ги предлагат тук и знам, че имат магазини в Киев, но не им знам цените там. Съмнявам се да са до 1000 лв, но може да ги погледнеш.

# 611
Ако някой има повече информация за Киноцентър Бояна, нека сподели, тъй като  и аз се интересувам.
Относно Вила Екатерина - и аз исках да направя Сватбата си там, но всички съботи за 2020г бяха заети. Виж и за Голф Клуба, но офертата, която ми изпратиха изискваше минимум 100 човека с кувет 99лв, което за мен лично си е много.
Аз също съм на мнение, че да принуждаваш гостите си да си вземат 2 дни отпуск не е най-добрият вариант, но това си е лично мое мнение. Погледни за някой почивен ден през май - но с толкова балове, не знам дали ще успееш да намериш фотографи, видео, ди джей, водещ и т.н., тъй като тогава са доста ангажирани от месеци, дори година напред.

# 612
Здравейте,
на мен също ми предстои сватба през лятото на 2020г. Ние имаме сключен граждански брак, но решихме, че искаме да си направим истински тържество с приятели и роднини, както си му е реда Simple Smile
За съжаление не съм напреднала изобщо с подготовката, защото все още не мога да харесам място за събитието (от Велико Търново съм). Обиколих някои места по Арбанаси, но нищо засега не ми допадна достатъчно много.
Ще се радвам ако има някои от Велико Търново или областта, които да ми помогне с малко идеи Simple Smile

# 613
Здравейте,някой ходил ли е вече в Carrie Wedding да сподели мнение как е там.Имам предвит обслужване.

# 614
Здравейте,някой ходил ли е вече в Carrie Wedding да сподели мнение как е там.Имам предвит обслужване.

Здравейте, аз съм доволна от обслужването. Имаш 1 час, за да пробваш колкото рокли можеш, няма ограничение. Но откъм бюджет и цени са си доста скъпи.

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 13:04 от Иванжелина Тодорова 640848

Общи условия

Активация на акаунт