Булки 2020 г.

• 40 247
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте може ли да ми препоръчате ресторант за 60 човека в София? Да има място за танцуване. Благодаря предварително.

# 511
Напълно съм съгласна за роклите... Някъде бях чела за рокли под наем, но нямам спомен къде.. Дали има такивя магазини, знаете ли?

# 512
Здравейте, и аз мисля от другия месец да започвам да си търся рокля Blush Общо взето съм се насочила към бутиците, които сте споменали-Millebridal, Carrie. Вие колко по-рано си запазихте час за проба?
Сега си търсим сватбена агенция. Вие ще имате ли? Като цяло с мъжа ми се занимаваме с организацията, но може би в деня ще ни трябват хора-да украсят и всякакви организационни неща тогава. За самата украса мисля да поискам оферта от флорист. Споделете как сте измислили тази част от сватбата, аз съм доста объркана кой за какво трябва да наема, пък и цените на агенциите не са никак ниски Rolling Eyes

# 513
Ох , каво ви чета с тези цени на роклите...Всички ли тук са склонни да дадете такива суми или аз съм сбъркана?За мен е много над 1000 лв. за рокля , която ще носиш един ден в живота си и после ще се чудиш как да я съхраняваш..Няма ли някой представа откъде могат да се намеря рокли до 800 - 900 лв. ?Тези маагзини , които изброявате са неверотно красиви роклите , но са космически цени за мен.
В сватбения център в Младост има и по 600-800. Мерих до 900лв рокли там и ми харесаха.

# 514
Ох , каво ви чета с тези цени на роклите...Всички ли тук са склонни да дадете такива суми или аз съм сбъркана?За мен е много над 1000 лв. за рокля , която ще носиш един ден в живота си и после ще се чудиш как да я съхраняваш..Няма ли някой представа откъде могат да се намеря рокли до 800 - 900 лв. ?Тези маагзини , които изброявате са неверотно красиви роклите , но са космически цени за мен.

В Асеновград има и за 500лв.

# 515
Да, разбира се относно роклите,  аз също искам рокля до 1200-1300лв. За мен също са безмислено затворени пари, още повече, че никога няма да влезе в употреба отново. Цените в Кари са доста високи, вчера харесах още две рокли от там и писаха за цени, едната беше 2800, другата 3200... луди хора. Но все се простира според възможностите си.
Цитат на: Sunflower93
link=topic=1121005.msg39507452#msg39507452 date=1571564472
Здравейте, и аз мисля от другия месец да започвам да си търся рокля Blush Общо взето съм се насочила към бутиците, които сте споменали-Millebridal, Carrie. Вие колко по-рано си запазихте час за проба?
Сега си търсим сватбена агенция. Вие ще имате ли? Като цяло с мъжа ми се занимаваме с организацията, но може би в деня ще ни трябват хора-да украсят и всякакви организационни неща тогава. За самата украса мисля да поискам оферта от флорист. Споделете как сте измислили тази част от сватбата, аз съм доста объркана кой за какво трябва да наема, пък и цените на агенциите не са никак ниски Rolling Eyes

Аз си избрах агенция за декорация, която не е от София. За цялата аранжировка, но аз ще използвам изкуствени цветя, ще ни излезе около 1000-1200лв, като се има в предвид, че ние искаме декориране и на стената зад младоженската маса, арка за изнесен ритуал + още куп допълнителни неща. Иначе на всички, с които се свързах, обявиха космически цифри, за нещо, което ще изхвърлят на следващия ден. /говоря за естествените цветя/, което за мен си е просто абсурдно.

# 516
И аз имам лек проблем с агенцийте.Софийските ми искат адски много пари и то за изкуствени цветя.Най евтиното ако мога така да го нарека предложение е 1980лв и то защото съм ползвала 20%отстъпка ако ги наема до края на тази година.Куриоза беше 4300лв 😂 Това което искам аз е една по семпла арка за изнесения ритуал,статив с имената на гостите и на коя маса са,и украса на нашата маса,и малки вазички с цветя за масите на гостите.Пробвах с две агенции от Пловдив,които казаха че няма проблем да дойдат до София,но вече три месеца чакам оферта от тях.Сватбата ни е чак през Юли.

# 517
Момичета, защо не пробвате с флорист? Цените са доста по-нормални. Simple Smile

# 518
И аз мисля да не давам над 1200 лева за рокля ! Искам да е красива , но не и за 3 бона .
Някоя от вас ще ходи ли на изложението в експото?

# 519
Кога ще е изложението?

# 520
  • София
До 1200 лв може да се вместиш и в н1кои от горните бутици, ако им се следят фб страниците и човек има късмет. В Кари например всяка седмица намаляват модели и ги пускат на страницата. Вчера гледах една за 1100 лв. В Миле пък има - 15% намаление до края на месеца.

Чувала съм добри отзиви за Lovebirds и на снимки ми изглеждат добре роклите, има красиви модели до 1000 лв. Имат цени на сайта.

Тук съм чела и за Лита, там също цените са бюджетни. Имат цени на сайта.

Попадала ми е и Bridal house Holiday, но там нямат цени на сайта и не съм сигурна.

# 521
И аз мисля да не давам над 1200 лева за рокля ! Искам да е красива , но не и за 3 бона .
Някоя от вас ще ходи ли на изложението в експото?
Ще ходя на изложението през януари в хотел Балкан. Това в експото е през ноември нали? Няма да успея на него. Сподели после ако искаш интересно ли е било.

# 522
  • София
Ноември има две експота, едното на 3 ноември в Интерконтинентал, но за там не видях много инфо, пишеше, че ще може да се види залата им, ще са там Мелодика и Арети, ще могат да се пробват и рокли. Не пише в събитието дали ще има и друго.
https://www.facebook.com/events/434296600543574/

А второто експо ще е на 23-24 ноември, организирано от Агенция Алегрия, пише, че е с вход свободен и ще има различни щандове, ето тук има повече информация:
http://www.weddingexpoalegria.com/%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%b … 1%80%d0%b8%d1%8f/

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 18:05 от Niya-

# 523
Здравейте и от мен аз съм от Русе и моята свадба ще е на 20.06.2020г. Много се вълнувам от сега за сега съм  запазила ресторант фото и видео , диджей ходих на първа проба на рокля защото ще бъде по поръчка но излезе проблема че когато сложа и останалите неща валко съм на минус  и незнам какво да права щте гледам да урязвам от каквото мога 😁😁😁😁
 Аз съм от Русе моятя рокля е по поръчка цялата в дантели уникална и ще ми струва 760 лв ако желаете може да ви напиша кординати

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 13:12 от AnMary

# 524
  • Mostly in my mind
С риск да ме линчувате, защо не погледнете и в алиекспрес.  Моя позната си взе от там, невероятна, за 200 лв. Blush

Общи условия

Активация на акаунт