Мокрите кърпи

• 3 644
  • 80
  •   1
Отговори
# 60
Ползвам ги само навън.В къщи задължитерно вадо и сапун.Пък и на тоалетната чиния имаме биде и е супер удобно.

# 61
Имам пакети с мокри кърпи навсякъде.В колата,в офиса ,в чантите ,в раниците за у-ще и Д.Г.,обичам да ми са подръка ,но в къщи задължително се ползва разбира се вода и сапун .Всъщност мисля ,че няма някой дето да не ползва вода и сапун за измиване  Laughing Laughing

# 62
  • на североизток
Моята е на 2г. и още я бърша с тях.
Моят син е почти на толкова и все още ги използвам.

# 63
  • София
Ползваме ги всички вкъщи, и малки и големи Simple Smile 
Обикновено нося в себе си, в колата има, в раницата за училище също.

# 64
И аз използвам мокрите кърпи само навън.

# 65
ПОлзвам ги за почти всичко, но когато много се е окакал без водица просто не става. Л*йното си е л*йно и само със забърсване пак си мирише Mr. Green

# 66
  • София
Още си ползвам мокри кърпи, много голямо удобство са ми. Не мисля скоро да престана да ги ползвам за различни неща. Peace

# 67
  • София
Чудя се до кога с мокрите кърпи,т.е.другите майки до кога забърсват бебока с мокри кърпи,защото аз вече не го правя.Когато Стаси ми е"сготвила" smile3513бегом към банята-мия я на мивката,а мокри само за навън евентуално ако сгафим

Докато Иво пълнеше памперса предпочитах да мия дупето когато случката  се случеше в къщи. Мокри кърпи използвах само ако нямах условия да го измия.
Откакто е без памперс, спрях с миенето и сме на кърпички.

# 68
Ползвам си ги не само за децата ,ами и за всичко за което се сетя/много са ми удобни за сваляне на грим,за забърсване на количката,за почистване на таблото на колата ит.н.//...особенно навън и при пътуване,което не значи ,че не се мием,но когато няма тая възможност определено са незаменими.А и не мисля,че могат да навредят по някакъв начин на детската кожа-нали все пак са тествани...
За миризмите,спряла съм се на една ,две марки дето не миришат толкова силно...
А ,и може да си е чист късмет,но никога не са ни излизали пъпки или каквото и да е в резултат от ползването на мокри кърпи/макар,че имам познати дето твърдят,че при тях е точно  от кърпите/
Същото. Използвам за всичко- ръце, дупе, почистване на петна, грим, столчето и за хранене, лъскане на обувки. Незаменими са тия кърпички. Само първите 3 месеца я миех при всяка смяна на памперса, подсече се ужасно и крачетата и станаха като шкурка. Педито ме посъветва да минем само на кърпички. Бях скептично настроена, но я послушах и не съжалявам. Голямо удобство са и вече не сме се подсичали.

# 69
Мия я само вечер.
През деня тоал.х-я и последния щрих - с мокра кърпа.
Ръцете-на мивката.

# 70
И ние  си ползваме мокрите кърпи макар, че сме големички.

Последна редакция: сб, 22 юли 2006, 21:00 от Мама на мишле

# 71
  • Sofia
И аз ползвам само мокри кърпи. Честото миене с вода изсушава кожата на бебетата и се подсичат и опъпчват.  А кърпите са едни леко мазнички - никога не съм имала проблем с кожата на дупето на детето.

# 72
И аз ползвам мокри кърпи и не мисля да се отказвам от тях.

# 73
ползам ги ,голямо удобство са. Peace

# 74
Когато бебето е мъничко - само мокри кърпи.

Но кагато тръгне да ходи и все още е на памперс, не мога да си представя как ще го избърша с мокри кърпи. Той не стои на едно място, това означава да омажа целия апартамент и да изхабя един пакет кърпи. По-лесно и хигиенично ми се вижда да го измия.

Когато започне да ходи на гърне и цялото чудо отиде в гърнето, тогава вероятно пак ще използвам кърпите.

Общи условия

Активация на акаунт