Косопад Тема 16

• 60 860
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Plantur го дават като безобиден,но и той и Kräuterhof съдържат SLS,аз съм склонна да вярвам,че това е причината да се изсушава косата.Не бих ги ползвала като основни.

# 436
Момичета, записвам се за темата и аз.

От месец имам много силен косопад, даже вече се забелязва колко е разредена косата ми. Не знам дали си въобразявам, но по-скоро не. Всичко започна когато реших да сменя шампоана против косопад, който ползвам от 3-4 години, с друг за изтощена коса(а моята не е изтощена). Още след първото измиване с този, другият, свлякох големи количества коса при разресването. И на всичкото отгоре продължих да го ползвам около две седмици, което значително намали косите ми. Дори пърхот се появи, а досега проблеми с пърхот не съм имала.

Според вас, възможно ли е да съм стресирала косата с този шампоан и това да е активирало косопада? Преди нямах проблем, по 3-4 косъмчета на разресване падаха, а сега цели кичури плюс пърхота. Върнах се към стария шампоан, но косопада продължава без спиране.

# 437
  • Deutschland
Кой е шампоана? На мен ми се е появявал косопад от Нивеа 2 в 1. Купих го за проба, не бях ползвала отдавна шампоан с балсам в него ииии резултата беше трагичен

# 438
  • софия
че има ли нещо свястно на Нивеа? Не внасям в къщи..)

# 439
Аз намразих дрогерийните шампоани и мисля, че щом имаме проблеми с косата, добре е да се насочим към медицински или професионални серии.

# 440
  • Deutschland
че има ли нещо свястно на Нивеа? Не внасям в къщи..)

Има. Суфлето им за тяло ☺️

# 441
Дрогериен е, от DM. Взех го заради хубавия кокосов аромат. Grinning

Ето този:
Скрит текст:

Ох, само да си оправя косата и повече няма да повтарям грешката да я мия със случайни дрогерийни продукти.

# 442

Привет, това са изследванията на 4 ден от цикъла, явно имаю проблем с яйчниците... това ли е андрогенна алопеция?  Cry

# 443
Sssxxxx аз не виждам нищо което да те притеснява,всички стойности са в норма и нормални за твоята възраст.Защо си мислиш,че има проблем?
usaimmigrant ползвам шампоана и балсама от същата серия,само,че с кокосово масло за къдрави коси,нямам нито косопад,нито пърхут.Тези съставки (Polyquaternium-пластмаса,Diazolidinyl Urea-консервант) обаче могат да предизвикат сърбеж и алергия,по-добре го спри,на теб явно не ти понася.
Не всички дрогерийни продукти са боклуци,както и не всички професионални такива дават уау ефект или помагат.Имам и от двата вида,и от двата съм изхвърляла неща които ми причиняват дискомфорт или ми правят косата или кожата ужасни.Всяка коса и кожа са различни и според мен е въпрос на напасване на продуктите.

# 444
Здравейте! При мен не се получи и с Еукапил и реших, че повече няма смисъл да отлагам и е време да опитам с Миноксидил. Моля, ако някой го ползва, да сподели откъде го купува най-изгодно (по възможност в България, ако се предлага) и как точно го използва (правят ли се почивки).

# 445
  • София
LennyGF, правят се почивки.Някои го спират след 3-ия месец, други след 6-ия месец за по 3-6месеца.
Освен многобройните странични ефектни се оказа, че Миноксидила действа в продължение на 2-3год, явно и заради това са тези почивки, за да може максимално да му се увеличи действието му като времетраене.Другата причина е, че изтънява кожата на скалпа.
Имай предвид, че и от него може да нямаш резултат, той действа на около 60% от жените.
На най-изгодна цена се намира в Гърция.
За Еукапила, не знам как го мажете това чудо...аз буквално се задушавам от миризмата на спирт и след 3-тата ампула спрях и с този експеримент...
Началото на месеца поднових нанасянето на етерични масла, те поне миришат хубаво.В момента нямам косопад и виждам , че реално маслата не водят до по-засилено окапване.

# 446
Започнах ампулите п/в косопад на Алфапарф аз. Трябва ли да усеща нещо скалпа, защото аз при нанасянето не усещам нищо?

# 447
При мен има леко загряване, но доста кратко и доста леко.
Само да вметна,че в момента Christian of Roma имат промо на шампоана на Алфапарф против косопад, литровата опаковка е на 22,50 лв.

# 448
Хм, ами аз защо не усещам нищо. Пише за някакъв ефект горещ лед, но при мен го няма това усещане Sad Значи има някакъв проблем май или със скалпа ми, или със ампулите...

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 09:37 от Questar

# 449
  • Deutschland
С първата ампула усещах парене, след това вече не

Общи условия

Активация на акаунт