Косопад Тема 16

• 58 820
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
sharpy кавичките не се слагат само когато искаш да иронизираш някого.
Съжалявам,че така сте го разбрали.Няма да се намесвам вече във вашата група.
Успех на всички!

# 676
"Вашата група" също звучи оскърбително. Това е група, в която всеки, който може да помогне е добре дошъл. По-голямата част от момичетата тук говорят с факти и много четат. За съжаление тук идват и хора, които не правят разлика между косопад и суета. Затова понякога някои неща тук звучат нелепи, даже вредни.
Не сме се събрали тук да експериментираме с всевъзможни продукти, а търсим лек.

# 677
Факт е, че тривитаминола се използва от много жени. Факт е, че много от тях са доволни. Аз също, както казах преди съм го ползвала и не ми навреди ...Ако новата ми коса, която също е факт не е от него, то поне това, че стана лъскава дължа на тривитаминола. Някой прехвалени шампоани предвазначени за хора са ми докарвали проблеми.... 🤔 Така, че всичко опира до кожа...

# 678
Questar, аз съм ползвала амла, но не съм забелязала повече косопад от преди. Спрях я, защото много гадно ми мирише (с извинение на курешки) и трудно я и отмивах. За сега най-съм доволна от есенциалните масла. Лятото ги почнах, все още се мацотя. Бях обещала, че ще кажа на есен как ще съм. Ами косопада не се е завърнал още. Спряла съм витамини и добавки още август. Лошото на всички тези неща е, че повлияването не може да се усети веднага. Според мен минимум след 3 месеца. Та не знам да не ме тресне косопад в някакъв по-късен етап...Но пак ще поствам, ако има промяна.

# 679
Как ще докажеш "факта", че много жени са доволни от тривитаминола? Някакви проучвания има ли? Всичко опира до наука, когато се търси решение на здравословен проблем, какъвто е косопадът.

# 680
Как ще докажеш "факта", че много жени са доволни от тривитаминола? Някакви проучвания има ли? Всичко опира до наука, когато се търси решение на здравословен проблем, какъвто е косопадът.

Витамини А,Д и Е в някакви проценти и в допълнение със слънчогледово масло, и да изисквам доказателства? 😂 При това се слага супена лъжица в някакво съотношение други неща,..  В тази тема само медицински лица с научни факти да се изказват вече.
Има различни типове кожа (повтаряме се) на които и яйцето, което е част от почти всяка маска, може също да се окаже неблагоприятно.
Тука нещата стават кой по-по-знай, ама не знай, тъй че приключвам с тази дискусия. Тъй като очевидно не съм медицинско лице и не мога да доставя медицински факти.
Но като намеря ще се върна! 😂

# 681
Моля ви, нека запазим добрия тон в темата!  Всяко мнение е важно.

# 682
Защо скачате толкова за тоя тривитаминол, като че кой знае какво е станало? Давайте по-спокойно, обсъждаме си просто. Всеки си знае в крайна сметка какво да си слага на скалпа. Аз не бих го ползвала, написах защо, ако някой иска - да си го ползва. Нищо сложно няма.

# 683
  • София
Зависи какви са ти нивата на витамините в тялото, както и доколко кожата усвоява. При прекаляване с А и Д ина обратен ефект. Както с онази добавка, която съдържашв точно двата и се приема перорално.

# 684
Затова всеки, който си прави маската с тривитаминол е хубаво да е наясно, че е животинска козметика. Не бива да се прекалява нито с количеството, нито с времето на ползване.
Наистина няма нужда да се караме за подобни глупости. Има и други био елементи, които могат да заменят купешкките маски и със сигурност няма да навредят...

# 685
Момичета, намерих рецепти за косопад в една книга. Често е споменато за репей и коприва, правила съм коприва и косата блести, но не ми е помогнала за косопада. За репея пише, че е отровен Sad

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 19:55 от Tmugler

# 686
Към тези, които видяха ефект от Приорин_ след колко време долу горе се случи?
После като го спряхте започва ли отново косопад? Някакви проблеми със стомаха имахте ли ?

И някой тук правил ли е отвара от коприва или извлек?

# 687
Към тези, които видяха ефект от Приорин_ след колко време долу горе се случи?
После като го спряхте започва ли отново косопад? Някакви проблеми със стомаха имахте ли ?

И някой тук правил ли е отвара от коприва или извлек?
Аз видях ефект след около три месеца миналата година. Бях много доволна- не само спря косопадът, но имаше нови растежи, косъмът възвърна еластичността си. Проблеми със стомаха не съм имала. За съжаление втория път / след около десет месеца/ не ми помогна.

# 688
  • София
Аз пих Приорин 6 месеца без никакъв ефект върху косопада, но имах много нови растежи.Дали бяха от него или не, не знам.В момента също имам нови растежи и без да го пия.

Направих 2-ри опит да започна Еукапил и пак спрях, много е слънчева тази есен.Пробвах да слагам шапки, но главата ми щеше да експлоадира от жега...
Продължавам с етеричните масла, докато не се заоблачи трайно Grinning

# 689
  • софия
Гадна става косата с тоя Еукапил! Измазах половин кутия, заредила съм се още с една..ама за 6 месеца, когато би трябвало да се отчете ефект, не знам дали ще имам търпение...

Общи условия

Активация на акаунт