Майка ми тормози мен и семейството ми!

• 4 540
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
  • София
За мъжа ти е изгодно да бъде съден от майката на детето си. Първо ще бъде установена конкретна издръжка за детето му; второ ще има установен режим за виждане на детето си - а нали той това иска, да вижда детето си.
Да, но сега след като вече има излезнало решение и има режим на лични отношения, майката спря да си вдига телефона, крие се, а още докато течеше делото звънна и каза, че не я интересува какво ще реши съда, тя няма да даде детето! Щяла да крещи, да вика полиции и да прави панаири, но няма да го даде. И ето, че сега е неоткриваема.. явно сега ние трябва да подадем жалба, че тя възпрепядства личните им отношения.

След като възпрепятства вижданията, той да отива в съда и да подава жалба. По закон той трябва да се вижда с детето в определените дни и часове. Ако не отива в съда и подава молба и съда разпорежда и тази ще си пати много, независимо дали е болна или симулира болест. Няма право да възпрепяства вижданията им.

# 46
.

Е, срам ме е! Срам ме е, че ме е родил такъв човек

А не те ли е срам от самата себе си?!?
Когато някой те обиди първи път,срамът трябва да е за него.
Когато те обидят два пъти,срамът е и за двамата.
Ти си отговорна за цялата простотия,а не лудата ти майка.
Вали де дъжд,ти стоиш под него без чадър,и после мрън-мрън,"станах вир- вода"

# 47
Какво? ти имаш предвид, че не е трябвало да позволява да бъде обиждана ли? Само, че е дяволски трудно за емоционално смачкан и свикнал с тормоза като начин на живот изведнъж с едно щракване на пръсти да стане силен и категоричен. По-трудно е отколкото можем да си представим, когато този модел ти е набиван в главата от най-крехката и невинна възраст.

# 48
Какво? ти имаш предвид, че не е трябвало да позволява да бъде обиждана ли? Само, че е дяволски трудно за емоционално смачкан и свикнал с тормоза като начин на живот изведнъж с едно щракване на пръсти да стане силен и категоричен. По-трудно е отколкото можем да си представим, когато този модел ти е набиван в главата от най-крехката и невинна възраст.

Ми ако авторката е развила стокхолмски синдром,да потърси адекватна помощ,вместо просто да се срамува от майка си.
Цялата история е толкова откачена,че няма докъде.
И не лудата майка е проблема.Ама хич.

# 49
.

Simple Smile ще се въздържа от коментари, защото просто няма смисъл!
Само бих искала да Ви напомня, че аз приемам съвет, мнение, за да намеря някакво решение на проблема. Аз не търся съжаление, още по-малко упреци или коментари не на мястото им!
Не сте обули обувките мк и не сте извървяли пътя ми, че да ме упреквате! Още повече, че аз съм на 21г. и те първа се уча от собствените си грешки Simple Smile

# 50
Колкото по-бързо приключиш с тази история, толкова по-добре. Човек, ако иска да изчезне, ще го направи. Сменяш телефона, заключваш фейсбука, ограничаваш контактите с хора, които имат нещо общо с нея.
Ако и ненормален човек не знаете как да надхитрите, за какво изобщо говорим.

# 51
Скрит текст:
.

Само бих искала да Ви напомня, че
аз приемам съвет, мнение, за да намеря някакво решение на проблема.
Скрит текст:
Аз не търся съжаление, още по-малко упреци или коментари не на мястото им!
Не сте обули обувките мк и не сте извървяли пътя ми, че да ме упреквате! Още повече, че аз съм на 21г. и те първа се уча от собствените си грешки Simple Smile
Сменяте града, сменяте си телефоните, като давате номерата само на проверени хора, не поддържате никакви социални мрежи.
Ако някой ме тормози чрез Фейса или друга социална платформа, просто си закривам профила, не си играя на иди ми-дойди ми.Ако ме пресрещне на улицата, на секундата звъня на 112.Изобщо, не давам никакъв шанс да чуя и буква от такъв човек.
Ако не стоеше във Фейса, изобщо нямаше да знаеш какви ги върши майка ти.

# 52
Благодаря на всички, които проявиха човечност и дадоха адекватни съвети!
Взели сме някакви мерки, ако се налага ще вземем и още и така.
Хубав ден на всички! Simple Smile

# 53
.

Само бих искала да Ви напомня, че аз приемам съвет, мнение, за да намеря някакво решение на проблема. Аз не търся съжаление, още по-малко упреци или коментари не на мястото им!

Ами дадох ти съвет.
Психолог.За теб.Не за майка ти.

Само,че историята е продължила твърде дълго и стои сякаш зашита с бели конци.

# 54
  • Sunshine state
Абсолютно подкрепям постовете със съвети да се ограничи и игнорира изцяло човека, а не да се занимавате с постове във фейса. Това си е чист панаир и само ще разлаете допълнително кучетата. Спирайте си фейсбука, не се интересувайте какво и къде говорела за вас, сменяйте телефоните и ако може се преместете в дуг град. Абсурдно е да й се връзвате, а после да се чудите защо тормозът продължава. Не разбирам защо не я отрежете отвсякъде, а се обяснявате във ФБ с нея. Отделно бившата жена на мъжа ви си е негов проблем - да си пусне жалба, че тя не спазва решението на съда за свижданията и оттам да си действа. Не се занимавайте с истории къде оставала в София и т.н. Така само подхранвате допълнитено простотиите. Успех!

# 55
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт