Знаете ли кого видях!?... тема 36

• 114 361
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Как няма да младее като е 200 кила и има бузи като неговия г*з Grinning
Отврат е.
ОпънАл е и бръчки,и дрехи.

# 121
  • София
А бе не ми се стори чак толкова пълен, ама не знам, просто минах покрай него, не съм се заглеждала особено. Grinning

# 122
Признай си, че и ти си го харесала този чаровен мъж Simple Smile

# 123
Не съм го виждала Коко Динев, но тук съм чела, от хора, имали близък контакт, че имал харизма. И не, не финансовата.
При мен мъка- никого не виждам.

# 124
  • София
Признай си, че и ти си го харесала този чаровен мъж Simple Smile
Хвана ме, едвам не се спънах като го видях. JoyJoyJoy

# 125
Той не пофалира ли леко тоя Коко?!

# 126
  • София
Той не пофалира ли леко тоя Коко?!
Еми сигурно- от толкова жени, деца, издръжки Grinning

# 127
  • София-Младост
Ути Бъчваров, готвеше в the Mall...не разбрах защо трябваше да говори толкова високо...беше с микрофон и се чуваше до третия етаж.

# 128
Надя от бившето предаване “Елит” (не знам с какво се занимава сега). Много хубаво облечена, с интересни аксесоари и в лице изглежда с 10 г. по-млада от реалната си възраст, но е болезнено, ужасяващо слаба, страшно нещо.

# 129
Иван Радоев на Раковска, с пиеса в ръка.

# 130
  • София
Иван Радоев на Раковска, с пиеса в ръка.
Ще го видя днес и аз, ама в театъра. Grinning Много го харесвам между другото.

# 131
  • Пловдив
Тази сутрин Мегз и Румен Рончев  пред дома на културата в Пловдив.  Тя е много ниска  - има няма 1.50 и много слаба. 

# 132
Факт е ,че има много харизматични мъже, без визуално да привличат с нещо. Аз например често контактувам с Христо Сираков, и като 30 годишна жена , мога да споделя ,че е впечатляващ. Много интелигентен, много възпитан, знае как да те предразположи и впечатли. Дори мъжът ми е респектиран от него.

# 133
Ако ще да е извънземен, биографията му е меко казано гадна, не може да ме респектира с нищо. Обвивка.

Тази мома от София-ден-и-нощ (преди време беше там), дали е бременна (не им следя развитието на участниците)? Защото или видях нея или нейна двойничка, с доста наедрял корем и изглеждаща отлично, в района на Стрелбище.

# 134
Ако ще да е извънземен, биографията му е меко казано гадна, не може да ме респектира с нищо. Обвивка.

Каква е биографията му? Аз съм чувала само за браковете му. Но явно за нещо друго става дума за да е "меко казано гадна"?

Общи условия

Активация на акаунт