Знаете ли кого видях!?... тема 36

• 114 318
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Дори да си купувал храната на някой,който е напълнял,пак нямаш право да го обиждаш за теглото.Така мисля аз................

# 61
Какво значи "занемарена" как да ходи до кварталния магазин? Нормално на снимки и клипове да изгежда по-добре.

# 62
Проблема не е че са по 80 кила, а че се изкарват по 45 на снимките. Дебела си - дебела, като не ти се гладува лошо няма, но не се прави и на такава, каквато не си!

# 63
  • София
Да и някои дами толкова се впечатляват от фалшивите визии, че като видят “звездите” наживо, направо се плашат!!! Mr. Green

# 64
По принцип винаги може да се опише някой, без да бъде обиждан. Но някои са застинали във втори клас, чисто емоционално и литературно.

# 65
Плюс ,че някой нямат и нормална смаооценка ,ама айде.

# 66
Голяма простотия е да обсъждаш килограмите на хората.

# 67
когато имаш претенции да се показваш и да ти се радват трябва да можеш да приемеш и обратното

# 68
Наистина ли не схващаш разликата между "Много по-различна е отколкото на снимките, напълняла е доста" и "Квадратна е"?

Иначе и на мен не ми харесва, че така играе Фотошопът, а реалността да е много по-различна. Но им съчувствам, защото са били млади, сексапилни, харесвани и изведнъж вече не са това, което са били. Килограмите са болна тема за почти всяка една жена. Аз доскоро се борих с 2-3 килограма, защото видях накъде отиват работите с всевъзможно угаждане за хапване и липса на спорт и движение. Гледах да ходя навсякъде с колата, да паркирам възможно най-близо до входа на супермаркета, ползвах асансьори, и най-малкото разстояние, което трябваше да измина пеша ме измъчваше безкрайно, защото ме мързеше да вървя. Осъзнах, че ако продължавам така, няма да свърши добре и си промених малко мисленето. Но дори и с тези 2-3 килограма, образът в огледалото не ми харесваше, а представям си с повече отгоре. Та, съчувствам им, не е лесно да приемеш такава промяна и ги разбирам донякъде, въпреки че аз лично толкова бягащи от реалността снимки не бих качвала, най-малкото, защото не живея в изолация и все ще ме види някой.

# 69
Аз пък не мога да повярвам, че се налага да се обяснява на възрастни хора, това което Dark_Chocolate е написала. Но то като напира да излезе, не можеш да го спреш.

# 70
Имам приятелка,която веднъж се видя с друга нейна позната,с която не бяха се виждали много години.Бях там.Тази другата докато я прегръщаше и каза "Леле каква сииииии,каква си станалааааа!"
На това как се отговаря???!!

# 71
Имам приятелка,която веднъж се видя с друга нейна позната,с която не бяха се виждали много години.Бях там.Тази другата докато я прегръщаше и каза "Леле каква сииииии,каква си станалааааа!"

ами как...никак. тва е ебахти простотията! аз лично не бих се занимавала да връщам "комплимента", по-скоро ще го ударя на майтап. обаче мен ме бОли *** от такива тъпотии. 

# 72
  • out of space
Бившата (май е бивша?!) певица Светла Иванова пушеше пред "Малки приказки" (тя май има някакво участие в това заведение, преподава йога или нещо такова). Никога не ми е била симпатична, затвърди ми се, без да е правила нищо особено, излъчване.

Не знам като певица, но е страхотна писателка!

# 73
Ха имам колежка, която много обича така да нагрубява
Последно на нейна близка, която не беше виждала 2-3 години направи комплимент-Много си се разхубавила и.... надебеляла😂

# 74
  • София
На някои единствената им радост в живота е да са по-слаби от някой друг. Такива живеят с фиксация върху теглото и смятат, че всички им завиждат. Сещам се за доста известни жени в България с такива фиксации - например Тоца, която си умира да се показва колко бързо е отслабнала след раждането и в каква “невиждана” физическа форма е. Сещам се и за Мира Добрева преди години, която се изцепи по една телевизия, че всички й завиждали, че е отслабнала бързо след раждането. И много други. Естествено и много обикновени жени се хвалят с това. То като няма с какво друго......

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 22:12 от Dona-Flor

Общи условия

Активация на акаунт