Знаете ли кого видях!?... тема 36

• 114 337
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Фолк певицата Джена - с мъж и детенце.
Почти без грим, спортна. Много хубава и нежна изглеждаше.

# 676
Радан Кънев със сина му пред България мол, стана ми смешно, че го виждам точно в изборен ден и точно след като гласувах, а иначе май отскоро сме съседи по квартал, може да го виждам и по анцуг в Била-та Simple Smile.

# 677
Той не е ли в Брюксел?

# 678
  • софия
Радан Кънев със сина му пред България мол, стана ми смешно, че го виждам точно в изборен ден и точно след като гласувах, а иначе май отскоро сме съседи по квартал, може да го виждам и по анцуг в Била-та Simple Smile.
Гледах някакво интервю и каза, че се мести в МЛ.

# 679
Тъкмо ще са си заедно с Фандъкова.

# 680
Запознах се случайно със семейство Батинкови. Оставиха много добро впечатление в нас с мъжа ми,мили и възпитани , особено Батинков. Тоци изглежда на живо доста добре,а Бестчо е бонбон.

# 681
Постоянно сноват между сесиите на ЕП и България.
Ето, и Слабаков беше по студията тия дни, а и не само той.

# 682
Тодор Славков -грозна гледка..

# 683
Владимир Манчев, вчера обядваше с хубаво момиче в  пицария на Витошка.

# 684
  • София
Току-що Явор Бахаров на Раковска

# 685
  • софия
Мариян Бачев, Асен Блатечки и Явор Бахаров пред Народния театър, много тъжни. Явно са били на опелото на един млад актьор.

Днес ми върви на актьори, току що Георги Мамалев в една банка, но пак до Народния театър.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 12:55 от dilyanad

# 686
Яна Маринова в театъра. Не мога да повярвам, че ще го напиша, но - страхотно игра! Във възторг съм от нея! В киното не е и наполовина толкова добра като в театъра.
Беше доста разголена и без грим, та мога да кажа, че в тялото е кожа, мускули, сухожилия и вени! Няма да й навреди да качи някое килце Simple Smile.

# 687
И аз съм я гледала и също съм със страхотно впечатление!

# 688
След няколко дни съм на постановка с нейно участие, и на Симеон Лютаков. Обнадеждитхте ме, защото имах резерви

# 689
  • София
Яна Маринова в театъра. Не мога да повярвам, че ще го напиша, но - страхотно игра! Във възторг съм от нея! В киното не е и наполовина толкова добра като в театъра.
Беше доста разголена и без грим, та мога да кажа, че в тялото е кожа, мускули, сухожилия и вени! Няма да й навреди да качи някое килце Simple Smile.
Тя е една от малкото "манекенки", които се наложиха в киното (явно и театъра) и всъщност се справят добре!
Може би на нея И помага това, че всъщност не е завършила НАТФИЗ. Достатъчно е амбициозна, да се усъвършенства в това, което иска да прави и с годините явно успя!

Общи условия

Активация на акаунт