Моя син така като бебе ама по -голямо на 7-8 м. такива салта правеше ,не е истина .Изправяше се сам в кошарата и като се обърна за миг само чувам ДРАННННННН на земята ,ама така силно-ужас
Той милия направил салто и рев,рев .Вземам го на ръце успокоява се и млъква и нищо му нямаше,но падна пак и ние се принудихме да надстроим решетката на кошарата ,че да е по висока от него и така.А един път с простата ми тиква вече стоеше на гърне,но точно тогава реши ,че не иска ,а аз йок ще стои на гърнете.И заедно с гърнето го сложих на един стол/тъпа патка
/ и уж го гледам да не мръдне и то като се огъна и падна от стола и лошото ,че падна зад стола и на едни перваз се одра и имаше хематомче на гърба..Абе идваше ми да се
по простата глава.Слава богу размина се ,но оттогава много внимавам.. 
Кабранска-аз едното го знам ,което е преди ваксинация,но др. не така,че мерси

Момичета как слагате тая петвалентна ваксина нали е забранена от ХЕИ и после няма да ни я признаят и да ни приемат децата в детски градини ????Аз също искам нея да слагам,но го мъдря сега как да стане..
Велизар падна през нощта от леглото!!!
Оттогава сигурно е получил най-горещите си прегръдки и целувки
ама го прави даже и без подсещане.
Добре, че нощем поне си спи от 22 до 4 часа.
И снимките погледнах, наистина изглеждате чудесно! Аз само гледам велоергометъра, нямам сили и за него
А имах планове и да ходя на стадиона до нас... Когато Дарито заспи, веднага гледам да си легна и аз, а прането и гладенето изостанаха... И аз като съм самичка през деня не успявам винаги да хапна, даже мога да кажа, че не обядвам, но при мен кърмата и с ядене и без ядене все си е толкова и дохранвам 3 пъти на ден с АМ. Пием също и много чай-на Хип.
Така е - майчин инстикт - първо за дечицата си да мислим!