Вижте МАЙското човече - втори месец кара вече!

• 14 431
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Олче-горката.. Rolling Eyes много стресиращо преживяване,дано всичко ви е наред и да не се повтаря,но като знам какво е  PraynigМоя син така като бебе ама по -голямо на 7-8 м. такива салта правеше ,не е истина .Изправяше се сам в кошарата и като се обърна за миг само чувам ДРАННННННН на земята ,ама така силно-ужас #CrazyТой милия направил салто  и рев,рев .Вземам го на ръце  успокоява се и млъква и нищо му нямаше,но падна пак и ние се принудихме да надстроим решетката на кошарата ,че да е по висока от него и така.А един път с простата ми тиква вече стоеше на гърне,но точно тогава  реши ,че не иска ,а аз йок ще стои на гърнете.И заедно с гърнето го сложих на един стол/тъпа патка  Sick/ и уж го гледам да не мръдне и то като се огъна и падна от стола и лошото ,че падна зад стола и на едни перваз се одра и имаше хематомче на гърба..Абе идваше ми да се  #2gunfire #2gunfire по простата глава.Слава богу размина се ,но оттогава много внимавам.. ooooh!
Кабранска-аз едното го знам ,което е преди ваксинация,но др. не така,че мерси Hug

Момичета как слагате тая петвалентна ваксина нали е забранена от ХЕИ и после няма да ни я признаят и да ни приемат децата в детски градини ????Аз също искам нея да слагам,но го мъдря сега как да стане.. newsm78

# 91
Снощи си изкарах акъла! Sad Велизар падна през нощта от леглото!!!
#Crazy Милата, представям си как си се уплашила. Сигурно ви е бил най-кошмарният момент с таткото Confused Радвам се, че е добре мъника. Дано повече не ви се случват такива неща, и мен много ме е страх да не падне, да не го изпусна и от всякакви падания  Crazy
Сега ще сте по-внимателни поне 100 пъти, пък и ние също. Бъди спокойна и не се притеснявай излишно, нали знаеш, че и на него му влияе безпокойството. Наблюдавай си го Велизар и си го гушкай  Heart Eyes Оттогава сигурно е получил най-горещите си прегръдки и целувки  Mr. Green

eunos03 , като спреш капките се разбира най-добре дали има още колики  Mr. Green
Не се майтапя, само това ми идва на акъла като най-сигурно. А не да се чудиш дали намалената доза действа или не  Rolling Eyes

vaniliaice , хапвай и пий течности, мила. Недей забравя и не отлагай - домакинската работа няма да ти избяга, а детенцето ти е по-важно.  Heart Eyes

kabranska, благодаря за инфото за хомеопатичните. В нормални аптеки ако питам дали ще ги имат? Че не знам инае къде да ги търся, тези си ги записах и мисля да ги взема, че с тези ваксини направо съм се  #Crazy

# 92
  • София
Олче, направо се втрещих от поста ти. Да са живи и здрави бебчовците, това наистина ще  го преживяваме хиляди пъти, само се моля да не е толкова скоро  Praynig.
По повод ревльовците от последните дни - наистина има нещо вярно и свързано с пълнолунието. Вчера в нашата градинка всички бебета бяха неспокойни. Беше същинска лудница  #Crazy
Момичета на училището за бременни шефката на педиатрите в България сама ни препоръча да слагаме мъртви ваксини или поне да ги комбинираме с жива. А това че ХЕЙ ги забранява за първи път го чувам. Ако е така защо почти всички педиатри не се противят да я поставят  newsm78
И аз да похваля нашият татко. Въпреки че работи по 12h всеки ден като си дойде от работа гушка бебчо, ако е неспокоен, прави водата за баня, помага на къпането, преварява водата. За количката да не говорим - не ми дава да припаря до нея. Е още се стряска от наакана пелена и мърмори когато трябва да я изхвърли  Joy ама го прави даже и без подсещане.
И накрая да кажа, че си прекарах чудесно в неделя на срещата и се радвам, че се видяхме  Hug

# 93
  • Русе
   Здравейте, майчета Simple Smile
   Направо ви се възхищавам как намирате време за форума. Аз даже до компютъра не мога да се добера тези дни. Дарито е много кисела, през деня не ми дава мира. Не иска да стои сама в креватчето, нито на спалнята, спира да плаче само като я взема на ръце Tired Добре, че нощем поне си спи от 22 до 4 часа.
   Сега прегледах какво сте писали в тази темичка, но малко по диагоналния метод Blush И снимките погледнах, наистина изглеждате чудесно! Аз само гледам велоергометъра, нямам сили и за него Cry А имах планове и да ходя на стадиона до нас... Когато Дарито заспи, веднага гледам да си легна и аз, а прането и гладенето изостанаха... И аз като съм самичка през деня не успявам винаги да хапна, даже мога да кажа, че не обядвам, но при мен кърмата и с ядене и без ядене все си е толкова и дохранвам 3 пъти на ден с АМ. Пием също и много чай-на Хип.
   И нашият татко помага когато и с каквото може, но той по принцип се прибира по-късно от работа, а и като си дойде пак сяда пред компютъра да си гледа проектите(той е програмист).
   Много поздрави от нас  Hug

# 94
  • София
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/369/58/
Само да ви припомня или подскажа какви деца сме родили  Joy

# 95
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/369/58/
Само да ви припомня или подскажа какви деца сме родили  Joy

ЕЕ ти пък повечето са телци  Flutter

# 96
Здравейте!
Алекс определено е по-кисел тези дни.
Ани,Олче,настръхна ми косата,като четох премеждията ви,дано не се случват вече такива гадории.
Нашия татко го разхожда,и го гледа,когато искам да изляза сама и дотук.Досега не е сменил нито един памперс и не го е преобличал,къпал го е максимум 5 пъти,иначе си го дундурка и го гушка много,но пък аз не готвя.
Вчера го водихме детето на кръчма и спретна шоу-нали беше нервен,за час и половина яде 2 пъти,насра се 2 пъти и много рева,добре че вътре заведението беше празно та го кърмих на спокойствие.
Айде чао и да нацелувате бебоците.

# 97
Здравейте мами и пухкави бебоци!

Ужас, Олче! Направо изтръпнах като прочетох преживяваниятаВи -дано на НИКОЙ НИКОГА не се случват подобни неща! Важното, че бебока е добре - пак ще спомена теорията за стволовите клетки, които някъде до 3 годишна възраст на детето го предпазват от болести, наранявания и т.н. Аз съм забелязала, че ако сутрин примерно Никол се одраска, на обяд вече драскотината я няма - толкова бързо минава, при възрастните не е така. ЧУКАМ НА ДЪРВО И ГОСПОД ДА НИ ГИ ПАЗИ ДЕЧИЦАТА! Обаче, тук искам да кажа, с риск да ме упрекнете, че много чета книги, но навсякъде пишат, че е абсолютно опасно спането в едно легло с бебетата, за рисковете няма да изброявам. На мън също по някой път ми идва да си го оставя до мен и да си го гушкам, но се въздържам с цел да спазвам някаква дисциплина и ред, пък и като се замисля колко е близо лошото ....
Вчера си мислех и за Ани и пощенските кутии - викам си горката, пък после си мисля, добре че на детето нищо му няма, че като си представя .... baby_neutral Така е - майчин инстикт - първо за дечицата си да мислим!
Ох, не можах първо трябваше да споделя уплахата си, а сега - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ОЛЧЕ (на патерици)! Много здраве и късмет на теб и двамата ти мъже, много любов и щастие!
Вчера тъкмо се написах и поглеждам снимките от софийската среща и  Shocked гледам едно познато лице и... започвам да се чудя  newsm78 и се сетих  Mr. Green с Bubilina сме се срещали в Шейново. Само не мога да се сетя дали заедно постъпвахме на 22 май или съм я срещала на някой от записите  Thinking
Мимикрия, явно заедно сме постъпили на 22 май защото аз не съм ходила на запис там преди това. Къде мога да видя твоя снимка? Ние на 22 май сутринта постъпихме 3 жени - аз, Ани (43 годишна - бременна с трето дете) и още едно момиче - беше с мъжа си - да не си ти? После беше в съседната стая, бяха те поставили на системи да раждаш.
Таня79, вие каква ваксина поставихте 5-валетната ли? Нали уж от нея нямало такива реакции  newsm78?
А това, че ХЕИ я е забранило - според мен не е вярно. На мен педито ми я изписа на рецепта, а пък и ако е забранена как ще я продават в аптеките? На у-щето 9 месеца изрично ни препоръчаха тази ваксина, да не говорим че в цивилизованите страни само такива слагат.
Стига толкова, че тати си дойде и излизаме!!!!! Joy   Joy   Joy
Много  Hug по малките крачета!

# 98
Леле.. Олче, като те чета и настръхвам.. И ние спим с бебо на спалнята откак се е родил.. Ама винаги го слагам отвътре - демек посредата.. И като го гледам как се върти  Crazy Сутрин винаги съм изръчкана от спалнята аха да падна.. Представям си ако той е отвън   ooooh! .. Добре че Господ ги пази  Praynig

И ние сме много нервни тия дни.. И виждам, че му се спи, а не може да се отпусне  Tired Едвам се приспиваме. Че и колкото повече не спи, толкова по-нервен става.. ииии кръгът се омагьосва  #Crazy
Ама то не бяха приключения при нас, не беше чудо - рожденни дни разни, ние ходихме на гости, имахме гости, бяхме на Бачковския манастир по случай 40то дни.. Разходки разни целодневни  Crazy Е то майка му лудна, не знам за детенце  Rolling Eyes
Днеска колежките в работата 2 часа го дундуркаха.. та не знам как ще се спи довечера  Tired

За коликите - не знам дали имаме и колко newsm78 Ама и нищо не давам.. Дундуркаме се, пореваваме си малко и засега се спасяваме.. Дано не стават по-силни  Praynig

# 99
Таня 79 от първата ваксина ДТК бебка плака ли? И ние днес трябваше да ни я сложат, но се оказа че сме болни и я отложихме за другата сряда.  Sad Цяла нощ ми повръща и през деня продължи. Само сменям бодита! Изписаха ни разни лекарства. Днес постоянно плаче. Не знам дали се дължи на пълнолуния разни или си е нещо болен. Имало някакъв вирус, който протича с разтройство.
Нмихайлова, моята педиатърка се противи да я слага тази 5валентната. Каза ми че нямала право да слага друга. Добре че не държа толкова.

Олче, егати и случката!  #Crazy То наистина такива инциденти са неизбежни малко или много, но както ти казваш , защо пък да почват да летят от сега. Трябва да се внимава повече, но човек колкото и да внимава, то като стане белята, ще стане.  Twisted Evil Важното е че Зари е добре!  Party

ДаниСтеф има още 2 мами от Благоевград. Едната е Еленка, но тя се позагуби май и другата не помня коя беше.

# 100
Неправилно се изразих ваксината не е забранена!!!!!!!1 а ХЕИ  не я  признава..И като дойде време за детска градина няма да ни искат децата щото ще ги броят за неваксинирани..Но и аз такава ще слагам.

# 101
Олче, Ани, радвам се че сте добре на финала на тези кофти случки. Аз определено се опасявам от такива неща и за това не спя с бебка на спалнята. Нейното легло си е обезопасено и се чувствам по спокойно и е на една ръка разстояние. Само сутрин я вземам за час-два спим заедно, защото на нея  не и се спи и аз я дондуркам да кротне още малко, та да подремна. Така открадвам още време за сън Flutter
  Лале радвам се, че сте добре, бях се зачудила къде се затри Party
 Тук не знам дали има пълнолуние, но тази нощ не помня колко пъти ставах #Crazy Не че беше гладна, но нещо се бонтуваше и не и се спеше, дадох за всеки случай капки за коликите, но нямаше голям ефект. Моята бебка много буйства, мята ръце и крака доста усърдно. Вашите бебоци така ли правят?

# 102
  • София
крейзи, обещавам да пия течности!! Wink

смайли, и миа все се бори и рита, е доста честичко е, макар и не постоянно.

люба, може би да е плакала и от друго, ама  както си сучеше и пусна и уаааааааааааа и решихм че не й тече така както тя обича - по-обилно... и затова реве...иначе, уж реве само като е гладна..затова се заблудих..

и ние ги имаме тези моменти:))не ще да стои сама в леглото, иска само у мен ...надявам се да премине тази фаза и да почне да си заспива сама, а не само на гърда...вашите как заспиват?

# 103
  • Бургас
Олче, какво премеждие само. Дано никога не се случва отново. Пък като се замислих, че и аз така спях с малката ми настръхва косата. Но тя реши, че вече е голяма и си заспива самичка в кошарата - изключение беше само онази вечер като и беше криво, но тя заспа при нас и после я преместих.
Ние сложихме обикновената ДТК, нямаше Пентаксим като слагахме първата, а и тя много добре я понесе. Но и от Пентаксима се вдига Т - Сиси на FY беше с 37.5 още при първата имунизация.
Много се кефя, Жасмина вече плаче от непознати - така им се пада, стига са надничали в количката и са я пипали. Сега само като и се надвеси някоя досадна лелка и надува гайдата   Sob
Другото ново е, че се опитва да си набута двата юмрука в устата - ей голяма занимавка е това. Пък каъв диалог водиха днес с баща си ... направо умрях от смях, то не беше гукане, плюнчене, песни, голям цирк.

# 104
  • Бургас
Забравих да се изкажа:
1. За коликите - постепенно спрях Еспумизана. Вчера и днес не съм давала, засега е спокойна, дано да свършиха вече.
2. За ваксините - четох, че можело да ви бият Пентаксим, а да пишат, че са ви сложили обикновената, за да нямате проблеми с градините и училищата.
3. Абе как се навивате да давате на децата хапчета на своя глава, пък били те и хомеопатични? Нали за тая работа си има специалисти - хомеопати, а и нали всеки организъм е различен и трябва да се действа по индивидуален начин? Аз не бих рискувала  Naughty
Ей тая "проверка правопис" работела - не ми хареса "Еспумизана", ама нямаше предложения Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт