Исках да ви питам дали и някоя от вас е забелязала днес или снощи детето и да е по-нервно?`Щото с тукашните мами решихме,че може да е от пълнолунието/нали трябва да си имаме обяснение/
Ани,дано ти се оправи бързо крака,но аз за всеки случай те съветвам да не пипаш вече там-че то и без това в тия пощенски кутии само сметки,бе!!!
Как се не сети някой да прати я запис,я съобщение за наследство...а то само честитики... 
tanya_79,въпреки наистина дългия срок в който бебка не е акала,щом коремчето и е меко и не е нервна, просто не я мъчете/знам,че ти е било трудно с тая роднинска психоатака,но ако си убедена че няма нужда,просто не давай да ти правят такива манипулации на детето/И на мен така Сами ми беше разредил акането по едно време,но се оказа,че не е запек,а просто по малко неусвоено мляко се събира за изакване...И нещата се нормализираха от самосебе си.Не,че и на мен не ми мрънкаха да взема мерки,но след тогавашната ми реакция вече не смеят.А за мрънкането и температурата след ваксината-нормално е...но е неприятно.
Gerssy, дано се оправите бързо и вие.Аз точно от това се опасявам най-вече-затова все още предпочитам Сами да прекарва повече време при майка ми.....
zvezdolina, и аз тъпча бибата/нищо че не я иска/,но предпочитам да е тя,а не ръчичките...че после трудно се отвиква от тях...
Руми,виждам,че Даница вече ти е дала тел.на педиатър,но аз бих те посъветвала ако имате проблем да звъниш на Бърза помощ-децата под годинка са техен контингент-без значение къде и при кой са регистрирани.А иначе се сещам и за един медицински център с предимно педиатрична насоченост,но ще ми трябва време за да открия телефона/но обещавам да го потърся/Иначе си добре дошла на сбирките ни в Градската градина-и не само ти,всички които имат път към Пловдив.А ако имаш нужда от нещо-можеш и да ми се обадиш-тел. ми го има в началото на последните бременски теми.
Лека нощ от мен и Ивчо!/който днес стана на 40 дни и вече излизаме "официално,че досега бяхме"нелегално"
/

) Оттогава все си записвам такива именни дни, които не са много популярни, но все загубвам бележките 
.

Велизар падна през нощта от леглото!!! А спалнята ни е доста висока и при това отдолу имаме ламинат! Как стана, не мога да си обясня - аз принципно го взимам от люлката при мен след първото му събуждане през нощта /към 1 - 2ч/ за кърмене и после си спи при нас с татито. НИКОГА не го оставям да лежи на самия край на леглото, а и спя толкова леко и винаги го прегръщам - явно съм поотпуснала хватката и се е изтърколил...
Май съм подценила фактът, че напоследък е станал страшно подвижен и се върти на всички страни, ама чак на такова разстояние да се претърколи, от средата на леглото...
Как тупна на земята, няма да ви описвам, супер силно се чу и ние с мъжо скочихме едновременно, плака миличкото много, много се уплаши СЛАВА ТЕБЕ БОЖЕ, че му няма нищичко, даже драскотинка и добре, че е паднал някак по очи /на ръчички/, а не отзад по меката фонтанелка... А и едното краче на люлката му е буквално на см от леглото /а се отказало и от главата му... 
Дано да ви се размине само с уплахата.