МАЙските крачета вече тичат край морето (72)

• 9 353
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
След като от два дни сме на Аугментин, Калоян е по- добре и не ми оставя никакви сили и време за писане. опитите ми да не давам АБ се провалиха Sad
На всички болни-Бързо оздравяване, а на тръгналите на почивка-Приятно изкарване! Hug

# 16
Ето ни и нас. Много ни е хубава ремонтираната къщичка...сега остава и дребен да свикне да живее в нея. Малко чакаме мебелите тая седмица...но на кой му трябват секции и гардероби  Laughing .

На всички болни бързо оздравяване  Hug !

# 17
Дона, добре си се завърнала! И ние все още се кърмим  Grinningнямам време да пиша, но просто искам да пожелая бързо оздравяване на всички бебове и техните майчета!  Praynig

# 18
Сиска, защо така бе сте болнички. Бързо оздравяване! За дрисливо-повръщащата история мога да кажа, че е много ефикасно да се слагат свещички вомитосхил - те за против повръщане и са хомеопатични,  и да се премине на лечебната каша на Хумана и кърма естественно, който все още кърми  Wink. Дребчо така го оправих.

Дона и ние не сме пипали пишока и нямам никакво намерение за сега да му правят каквото и да било.

Пателинка, кофти ситуация с тази майка, ама и аз съм се сблъсквала с темерутството на майките, кво да се прави. Веднъж дребчо беше тръгнал след една количка в която се возеше детенце на 3-4г., детенцето се ядоса, че го следват, обърнасе и блъсна силно Велко, а майката не реагира въобще, въпреки че бяхме под носа й и аз естественно направих забележка на детето и си прибрах моето.

# 19
Веднъж дребчо беше тръгнал след една количка в която се возеше детенце на 3-4г.,

аз пък това не мога да го рзбера, каква двигателна култура създаваш на детето, като на 3-4 г. го тикаш в количка newsm78 Ние гледаме все по-често да излизаме без количка, Теа гордо крачи м/у двама ни, ако сме заедно.

# 20
  • Sofia
Пиша бърз отговор...
Сиска, да се оправяте, че то вашето ....
Дона, добре се завърнала. На Сава пишката е ок, докторката я забелваше постепенно и последния път каза, че повече няма да я пипа.
Тиа, честита ви обновена колибка, много любов в нея да има...
Аз продължавам с бъбречната криза, но днес ще излезна и то ще се замъкна в паркчето на Фестивална, тъй че ако Чопарчето и Дианка са там, ше се радвам да ги видя
Мерси за поздравите за имения ми ден. Дидка, понеже се наричам Оля, а днес е света Олга /доколкото знам е мъченица, проповядвала правата вяра/, за това и аз празнувам

# 21
  • София
Кроче, честит имен ден! Много да си здравичка, много щастлива и така да е с всички около теб Hug
За съжаление аз няма да съм в парка, защото ще чакам в предаването на Милен Цветков да се обаждам за алергиите...ще има тема за отпадането на млеката от списъците и поне там икам да се включа.  А пък довечера свекито тържествено се обади да каже, че ще мине...Откакто замина мъжа ми се е обадила два пъти, а онзи ден мина за малко и Любака се разрева от нея. Та тя сега се е засилила да припомня за себе си Sick

# 22
  • София
ох и да си довърша за свекито, че искам да ви питам. Онзи ден, като мина пред вратата, без да влиза, протегна ръце към Любака и той естествено се сгуши в мен и не поиска да отиде при нея. Тя просто го грабна от ръцете ми и го гушна. Да не казвам какъв писък последва. Тръгвам аз да си го взема а тя му казва "айде, бабо да ходим". Детето изпадна в истерия. Е, кажете как се реагира в такава неочаквана ситуация? Ама то незнам и как да го определя това поведение...Ужасно просто. Някак си ми е като човек от друга планета, с който не знам как се общува Rolling Eyes

# 23
Честит имен ден Кроче!Да си носиш с гордост името  bouquet
Дона, добре дошла! Хубаво, че малкия е добре! И на Ава изписаха антибиотик но не го дадох Naughty

Диана, и от нашите роднини има хора, които ме изумяват с поведението си спрямо детето. Държат се така сякаш то няма  право на глас и абсолютно игнорират всички негови протести.Понякога се чудя дали защото я карат да прави неща, които не иска, Станислава на моменти се инати и тръшка Thinking

Тия, да си живеете в любов и разбирателство в обновения ви дом!

# 24
kroche,  честит ти имен ден, много здраве и любов! и кви са тия бъбречни кризи, аз не съм чела назад де, ама да те подминават! И ние май няма да излизаме днес повече. Дребчо направи едно яко спане следобедтта по никое време и сега - манджа, игра и подготовка за баня ще има, та тъй.

# 25
  • Mediterraneo

Кroche, честит имен ден! Да си жива и здрава!  bouquet

# 26
Кроче, честит имен ден и от мен  bouquet

Тиа, честита ви обновена колибка! Много любов и щастливи мигове Heart Eyes

Моя М се възстанови преди около 3-4 месеца, но за сега нищо не мога да кажа, защото си идва когато поиска. Понякога през 20 дни, друг път през 10, продължителността също е различна. Но едно мога да кажа със сигурност за сега - доста, доста по-добре е от преди да забременея. Преди имах ужасен ПМС и страшно болезнен  7-дневен цикъл, а сега няма ПМС, няма болки , избощо не го усещам физически. Дано така си остане!

Дона, дълго отсъствие направихте вие с Пламъчето! Давай снимки от морето Wink Нашата патка е забелена, та не мога да взема отношение по въпроса.

Диана, при нас е същото положение с едните баба и дядо, и особено с дядото. Понеже Дени го вижда веднъж в месеца (а понякога и толкова няма), и се плаши от него направо. Дядо му като го вземе, Дени се тегли и иска да го пуска. Заобикаля го отдалече и го гледа с подозрение. Ама за това дядо му си е виновен, детето не го познава. С други хора нямаме такива проблеми newsm78

За играчки...ние излизаме навън без играчки. Моя син вече не признава играчките. Като излезем навън, просто си тича, разхожда си се, бере си цветя, колекционира си камъчета, катери се по пързалките... Не ми е направило впечатление до сега да се "стиска", дашно си ми е детето Grinning

Чопарче, вие как сте, губите се напоследък.

2кг е свалило детето, да CryНо това е от последната консултация на 1 годинка, което означава че за 2 месеца ги е свалил. Ми как иначе, то през тези 2 месеца му се събират 1-2 седмици да е бил съвсем здрав, а дори и тогава напоследък се храни много зле. Обмисляме сега с баща му за някакви витаминни препарати или други начини за подсилване на имун. система и подобряване на апетита, ама сме много боси в тая тематика, та давайте идеи Praynig

Днес е хапнал 5 лъжички картофено пюре и 5 супичка Confused Но вече е по-свеж.

И ние доста често излизаме с Дени без количка и той също е много доволен и горд от себе си Laughing

Хайде, приключвам за сега

# 27
Ние пък имаме Т   Sad След обедния сън беше 37.8, после 38 С. Дадох една доза Панадол и ходихме набързо до педката. Тя видя само леко зачервено гърло. КАза да му меря на 4
часа Т . Предписа освен панадола, вит. Ц и калциев глюконат. Ама Момчил сега заспа и като я измерих - вече е 38.8. Дали да го събудя лекинко и да му дам още една доза Панадол?  newsm78

# 28
Ох Пателина,незнам дали да го будиш! ThinkingАко можеш сложи свещичка ефералган,но как...освен наистина леко да го разбудиш...или...не съм изпадала в такава ситуация и едва ли съм полезна.Дано няма усложнения! Praynig

# 29
  • Варна
Благодаря на всички за поздравите по случай прохождането на Ивчо. Аз наистина много се притеснявах, че не прохожда и тъкмо се бях наканила да го водя на лекар и той се подплаши и проходи  WinkMr. Green Mr. Green Mr. Green
Ох както чета май почти всички са болни. Дано по-скоро да оздравяват малките душици.
Кроче, честит имен ден.
Честита обновена къща на Тиа.
Честито за взетитие изпити на Иви. Не се ядосвай ще се видим следващия път като дойда в Русе.
И ние продължаваме да се кърмим. Като през последните няколко дни сме почти само на кърма. Само сутрин яде каша, а иначе през деня няколко солети, една-две обикновени бисквити и останалото е от мен.
За пишлето - не сме забелвали и не възнамеряваме. Мъжът ми категорично не разрешава да пипаме детето.
За играчките - ние не се събираме много често с други деца, проблеми имаме само с каката, която решава че трябва да си играе точно с тази играчка, която Иво държи в момента, грабва му я от ръцете  и следва рев.
Много по-голям проблем са ми клатушките. Нямах си работа и повозих Иво на тях и сега не мога да мина покрай такова нещо без да почне силен рев и дърпане и да иска да се вози.
Още щях да пиша, ама мъжо си иска работното място и няма как. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт