МАЙските крачета вече тичат край морето (72)

• 9 320
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Ето и мен, след известно отсъствие, но много ангажименти напоследък, съответно нямам време за писане, но чета редовно....

Кроче, честит имен ден!!!Много щастие ти желая!  bouquet
Тиа, честит ви нов дом!!!
Дидка, я дай подробности за моренцето...съвсем сама с Данчо ли ще си Thinking?
Сиска, ей аман от тия болести...за пореден път се уверявам, че фразата кърмените деца са по-здрави е мит....а за засилване на имунната система и подобряване на апетита-Мултисаностол Peace-по 5 мл. на ден...след вс. боледуване го давай 1 месец....
Пателина, сега пък и вие....
Дона, чакаме снимки....

Аз пък си возя Иса в количка-даже нова си купих преди 4 дни и съм много доволна Simple Smile....а и ние като Сиска като излизаме не носим играчки-не обичам и да я водя в паркове и аз да тичам след нея...вс. ден сме на кафета и тя си намира занимание сама около мен....
За М-редовен си е както преди през 28 дни, пак е болезнен Sad, но е по-кратък-4 дни....

# 31
Кроче, честит имен ден! Да ти носи късмет името!

# 32
Честит имен ден Кроче.Много здраве и късмет! smile3525
Тия ,честита ви къща!
Пателинке ,аз не бих я будила!
Ние нямахме ток 1 час и сега се разготвих, уча и въобще.....
Ние носим играчки, кофичка с лопатки и топки,Никол като види топка и откача и естествено и търкалцето, но от време на време го забравяме.

# 33
Дона, привет, вече бях започнала да се питам какво става с вас. И ние се кърмим здраво, на поискване и повече караме на кърма, ама напоследък да не чуе дявола си хапваме добре (тъкмо преди малко гледах статистиката-моят ней-дребен и малко се притесних) Confused Ама при всички ситуации напоследък се храни по-добре и вече му личи...
Аз М нямам и няма да имам докато кърмя-така е била майка ми.
Пишока го забелихме на 9 месеца-отидохме на хирург и както беше напълно затоврен го дръпна. Плака 1 ден, само когато пишка, отваряхме сутрин и вечер при къпане след баня с калиев перманганат, мазахме с Лидокаин и работата се оправи. Аз лично съм доволна, че разрешихме този проблем.
Кроче, наборе, честит имен ден   bouquet  Heart Eyes
Тиа, честит нов дом!   bouquet
Мартеа, съжалявам ако съм пропуснала някой твой постинг, по принцип ги чета внимателно, ама явно някой път стават такива работи, не се сърди   bouquet
Аз питах за кашата, тази не съм я чувала, ама ще проверя тук дали я има.
За играчките аз винаги нося по нещо, ама нашият с огромно желание зарязва своите и винаги намира за какво чуждо да плаче  Wink

# 34
  • Sofia
Благодаря ви още веднъж  Heart Eyes
Фрау, как така да нямаш идеи за рими, та ти държиш приза за темата Най са найски наще майски  Wink. Ако ви харесва за тема - МАЙските крачета вече тичат край морето, моля...И една молба, можеш ли да замениш в началото на темата Ефералгана поради изчерпване с Рус-токсидендрон - хомеопатия за шарково болни да не се случва де, тъй като съм използвала съвсем малко и е почти пълна опаковката. Общо взето не ги продавам, а давам ако стане нужда. Купила съм ги за около 5 лв.
Пателинке, що така бе душа, да се оправя Момо бързо  Hug
Моя М е станал редовен, болезнен и за по-дълго време. Пред това ми беше кратък 3-4 дни, абцелютно безболезнен и през 33-37 дни. То поради тази причина се усетих късно бременна.
А от мойте бъбреци отделих не песъци, а даюни, както се пееше в една песен

# 35
  • Му Кинд Оф Плаце
Кроче, ще направя промените, ама по обяд.
Впечатлявам се как излизате без количка. Аз я използвам за доставяне на ценния товар на место, че иначе няма начин. Филип обикновено решава да тръгне в обратната посока, която, обикновено, е по нанадолнището и, обикновено-доброто магаре мама мъкне обратно по баира.
Диана Т, незнам защо така правят, включват им се разни атавизми в главите на бабите. Мойто св като държи Филип и той плаче, му обяснява как не го обича вече.  Естествено, следва вой, а аз за пореден път обяснявам, че той си разбира, ако не всичко, то някои неща. До следващия път. Ама скоро в градината видях горди баба и дядо, които казваха на ревящото бебе-Ау, колко си грозен, не те харесвам такъв  Sick Аз мисля, че трябва да се внимава с думите.
Мойто М е такова, благодарение на ежедневна употреба на хапчета и, съответно, стана песен-кратък, безболезнен, необилен.

Уф, седя и си играя с проверката на правописа  ooooh! ooooh!

# 36
Ей от къде тия вируси, температури..... Close , айде още веднъж едни стиснати палци за бързо оздравяване на всички.

Кроче честит ти имен ден за вчера. Да си жива и здрава!

За играчките....нашата количка е всеизвестна в парка  Laughing вечно виси поне една пееща играчка на нея, отдолу е пълна с топки, кофички, камиончета.... Калоян се заиграва и с чуждите играчки (основно бастуните на дечицата), но аз гледам да имам винаги нещо под ръка да предложа в замяна, за да няма сърдити.

# 37
Здравейте момичета!

Аз пак трудно отлепих, но днес съм по-добре. Малката днес  ще е на лелин дом Sad.От вчера не съм я гушкала Sad. Тази сутрин е  с повечко сополи и ми е малко притеснено.

И аз излизам без количка, обикновено следобед, но градинката ми е точно пред кооперацията. Ходили сме пеша с малката да купуваме зеленчуци Simple Smile

Пателина, какво става, как изкарахте нощта?

# 38
Добро утро:)

Мами, аз вече не в чудо съм се видяла от това захласване на Михаела Confused Вчера пак изпадна в безсъзнание, тоя път в центъра на града и тоя път го нямаше мъжът ми, та ми се наложи сама да се справям със ситуацията. Отвратително е. На всичкото отгоре в момента, в който се свестява тя гледа едно такова неадекватно и отпуснато, все едно всеки момент ще заспи, та сума ти пот изхабих, докато разбера, че се е оправила Confused Бях с кумувете ни, после им казвам да ми дадат да й направя мляко да яде, не мога да уцеля шишето, толкова ми трепереха ръцете. А този път стана, щото падна и се удари. Не беше сериозно, но явно я заболя и се уплаши... Направо не знам... Ако на някой му дойде някаква идея за бързо справяне при подобна ситуация, ще му бъда благодарна до гроб...

и Миша се плаши от който не познава. Татко го вижда най-рядко и го гледа много подозрително, но никой не я насилва да я гушка като не ще. Освен баба ми, на която й е толкова мерак, че не търпи, но като я види, че плаче и се отказва. А и  с това захласване никой не смее да си прави експерименти Naughty

Иначе ние без количка сме излизали веднъж два пъти наблизо до магазина, но си е приключение, щот Михаела като Филипче прави- или драсва в друга посока, или решава, че иска да я нося, та не си струва.

А на мен М ми е страшно нередовен, закъснява ми с по 14-18дни и аз много се чудя нормално ли е, но все се ослушвам и не съм отишла още на лекар Thinking

Лек ден на всички и да оздравявате Heart Eyes

# 39
  • Sofia
Здравейте!
Май Хъгсито има повод днес да ни почерпи, но тя нещо го дава отпускарско напоследък  Grinning
Феъри, това което знам от майка ми, че е правила с мен като се захласна е да ми духне в лицето, да ме обърне с главата надолу и леко ме плескала по дупето. Не всички неща едновременно, а ако едното не помогне, другото. Гледала е също да не си глътна езика. Както казвах и преди, с възрастта се израства, аз помня първият си рев без захласване.
Как са днес болните днес, да оздравяват по-бързо. Катка и ти също девойко Naughty
Хи хи, на правописа ми предложи Хъгсито да сменя на Хасето и Таксито Laughing

# 40
Кроче, лошото е, че това всичкото го пробвам под ред и не помага Confused Когато е по-леко, с духване се оправя или най-много с вода, но като се захласне силно нищо не я оправя...

# 41
Леле, Fairy, много лошо и страшно звучи. Ти сигурно доста си се ровила из форума, ама ето ти няколко линкчета:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=107136.msg2049703;topicseen#msg2049703
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108449.msg1954125;topicseen#msg1954125
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=86018.msg1509730;topicseen#msg1509730
Има и още линкчета, но ти най-вероятно всичко вече си изчела по въпроса. Аз от опит или споделено нищо не мога да ти кажа. Дано го израсте по-скоро Peace

# 42
Сиска, мерси за линковете Hug
Погледнах ги, но те пак предлагат обичайните решения Confused
А най-смешното е, че вчера всичко стана защото налетя да прегръща един ерген, а той направи крачка напред и нашата любовчийка тупна на земята отритната hahaha

# 43
здравейте и от нас  Hug
поради напредналата ми бременност, нарасналите нужди от внимание на анди и перманентна липса на съпруга, преди няколко дена абдикирах и призовах фамилиите на помощ. Отзова се свекъра ми и сега по цял ден се разхождат с малкия, а аз отмарям.
Успях да изчета пропуснатото и много мерси на бисерина за инфото за АБ,
мартеа аз явно те чета, щото знам за разстройството на Теа, знам че не ядете млечни, но може да се дава настъргана (само) ябълка.
пателина аз бях писала, че не събуждам при температура.
дона ние още не ходим, всъщност пуска се за няколко крачки, но инцидентно и аз още не го броя за прохождан.
тичам, че моите хора се върнаха
лек ден на всички

# 44
  • София
Ей, Феъри, много кофти така с тези припадъци Confused Милата ти.

Кроче, ходи ли снощи в парка? Хареса ли ти там Wink

Мегстар, така трябва Hug Почивай, отмаряй, че скоро всичко ще се повтаря Simple Smile

ПП. Ох, този правопис е супер як Laughing Феърими предложи да го смени на Фири, Кроче на краче и мегстар на министър Laughing

Общи условия

Активация на акаунт