Вирусът, който върлува, наистина е страшен. Да чукам на дърво ... Сиска, и всички с преболедували мъничета, препоръчвам витамините МУЛТИ САНОСТОЛ /както пише и valia77/ - подсилва имунитета, оправя апетита и др. такива. Ние го приемаме през месец, на ден по 1 ч.л. Повече плодове и зеленчуци, добре че сега ги има, а и хлапетата вече могат да си ги хапват.
Дона, на Коси, чурата е полузабелена, т.е. от долу още е залепена. Забелвам я, без насилие, след всяко къпане, и я почиствам с памуче с риванол. Педито не ми казва нищо конкретно - добре ли е, зле ли е. Знам, че за оперативни мерки се изчаква до 3-тата годинка.
На мен цикъла леко ми се регулира след раждането - вече закъснява "само" с 12-14 дни.
Diana Т, моят синковец почти винаги плаче от свекитата
, хем се виждаме 2-3 пъти седмично. Май много яко се нахвърлят да го целуват и той се плаши. Така реве, че чак баба и дядо се чувстват обидени, сякаш аз го навивам. Мъка, мъка... Fairy, доста стресиращо, казахте ли на педката?
Мами, хапят ли вашите сладури??? Коси вече няколко пъти ни захапва здраво по рамото. Любов ли е? Що ли?
Хубав ден и целувки на малките човечета!!!

... От 8 или 9- месечна Силия го пие. Ми нито започна да се храни по- добре, нито пък спря да боледува
. Що се отнася до мен- витамини лятото няма да давам. Приема достатъчно плодове и зеленчуци, слънцето пече, така че не виждам смисъла от бутилирани витамини

Вътре сок от грейпфрут, портокал..не знам си там още какви сокове...всичко забранено на Любака. Много ме хвана яд! Та, в крайна сметка купих Лаетон. Не виждам особен ефект...

Важно е,че Любчето е добре.
, ще взема и аз да го пушна
Дай инфо за свещичките VOMACUR 40. Тати снощи ни ги донесе вместо тези, които му бях казала. От аптеката му казали, че са за повръщане и стават за бебета, но аз не намерих никаква инфо за тях в нета (освен това, че много успивали). Мога ли да ги давам на Дени?