МАЙските крачета вече тичат край морето (72)

• 9 308
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Сиска, Вомакур съдържа дименхидринат, класически антихистамин, обаче освен този противоалергичен ефект  става и при повръщане. Няма проблем да го даваш на Дени, наистина седативният ефкт е силно изразен, да знаеш че може постоянно да му се спи, може да е леко отпуснат или да се прояви слаб тремор,няма страшно. По 1 свещичка сутрин и вечер. Стар изпитан метод против повръщане е натриев цитрат ампули, но мисля че вече не се произвеждат, затова съветвам прясно изцеден сок от лимон с малко захар и вода, не много, една две лъжички и след час пак така.

# 61
Бисерина, мерси много  bouquet

Дианка, взехме я тази каша веднага  bouquetЛошото е, че Дени просто нищо не иска да поеме в уста. Ако се преборим и успеем да му вкараме нещо, веднага му се догажда и повръща. Сутринта се зарадвах, че успя да хапне 2 малки лъжички от кашата и 1 средичка хляб (това в разстоянието на 3 часа Tired) и след 3 часа повърна на фонтан абсолютно всичко.

# 62
Сиска, водихте ли го пак на лекар? Ти си майка и най-добре знаеш, но много продължително ми се вижда повръщането, а и такава голяма загуба на тегло...Може би все пак ще е добре да го засилят с няколко системи...

# 63
Ето ни и нас! Hug
И ние бяхме два дена с висока температура и зачервено гърло.Изписаха ни АБ, но аз не го дадох.Сега положението е по-добре.
На всички болни желая бързо оздравяване! Heart Eyes

# 64
Сиска, по принцип вс. препарати, които са против повръщане водят до сънливост...току що си погледнах записките от каката и съм писала, че на 1г. и 16 дни съм и слагала по една трета ампула Деган и така съм овладяла повръщането и....

А да се изкажа относно Аквасорс....от 4 год. непрекъснато имаме у нас зелената енертия и Q10....просто сме сникнали да ги пием и са ни част от ежедневието, но мога да кажа, че Симона не е спряла да боледува въпреки , че ги приема....аз повче вярвам на антиоксидантния им ефект....на малката не съм давала още по съвет на дистрибутора им...

Правописа ми предложи Сиска да е стиска.. hahaha

# 65
Стига вече болести, милите дечица бързо да се оправят.
Феъри консултирай се с лекар, че не е хубаво да се захласва.
Пателинке и теб те съветвам да си питате педката.
Мартеа като идваш към Младост да се обадиш..
Като малка ми даваха саностол, най любимия ми сироп, аз мисля есента да дам на Ники, но ще питам педката.

# 66
Пателина, вие ходихте ли при педката? Само Т ли има Момчил?

Ходихме пак след като Момчил повърна 2 пъти в рамките на 10 мин. Предписа ни Клацид, щото гърлото му било още по-червено и сливиците подути. За повръщането, ако продължи - ампули натриев цитрат (не знаех, че не ги произвеждат)  и банка глюкоза - да му давам по 1-2 лъжички през 30 мин.  Последните две още не съм ги купила не е повръщал повече пу-пу , дано не се и наложи  Praynig
Иначе Т все още се намира, малко по-ниска е , ама я има   Sad

# 67
Ходихме пак след като Момчил повърна 2 пъти в рамките на 10 мин. Предписа ни Клацид, щото гърлото му било още по-червено и сливиците подути. За повръщането, ако продължи - ампули натриев цитрат (не знаех, че не ги произвеждат)  и банка глюкоза - да му давам по 1-2 лъжички през 30 мин.  Последните две още не съм ги купила не е повръщал повече пу-пу , дано не се и наложи  Praynig
Иначе Т все още се намира, малко по-ниска е , ама я има   Sad

значи и вие сте с тоя вирус... няма ли край върволицата.... айде бързо да се оправяте!

# 68
хайде и ние при болните  Sad имаме възпаление на лявото ухо (а само преди месец и половина бе дясното) изписаха ни пак същия АБ (амоклав), свещички панадол и капки за нос (не за сополки, щото ние нямаме, а защото отпушвали нещо си, така и не доразбрах какво  Embarassed
Зад дясното ушенце напипвам някаква подутина и се чудя какво е?
лека нощ на всички!

# 69
хайде и ние при болните  Sad имаме възпаление на лявото ухо (а само преди месец и половина бе дясното) изписаха ни пак същия АБ (амоклав), свещички панадол и капки за нос (не за сополки, щото ние нямаме, а защото отпушвали нещо си, така и не доразбрах какво  Embarassed
Зад дясното ушенце напипвам някаква подутина и се чудя какво е?
лека нощ на всички!

Най-вероятно е увеличен лимфен възел от болестта, не се притеснявай. Да оздравявате бързо  bouquet
Всички останали- също. Стига сте се офлянквали, утре ви искам на крака Mr. Green Heart Eyes

Сиска, и аз си мисля за консултация с лекар, толкова много дни да не яде ми се струва опасно.

# 70
  • Mediterraneo
Защо казвате, че не се произвеждат ампули натриев цитрат? Аз купувах миналата седмица, имаха срок до 2008, ако не се лъжа. Плюс това има и по- големи разфасовки- сироп 150 мл.

# 71
Нека да е добро утрото за всички  bouquet

Сиска, една приятелка ми каза, че след тоя вирус си е захранвала детето с гликоза (мислех, че е глЮкоза, ама правописа тъй каза...), защото всичко друго връщало. Станислава обикновено не яде, когато е с червено гърло.

Иначе аз се оправям, на Ава хремата отминава, но сега пък почна да покашля сутрин Confused
Утре сме на ендокринолог за подутите гърдички, дано е безобидно.

# 72
Хм Паталинка от де тоя вирус пък сега..... айде да минава бързо, че на Калоянския му е скучно без Момо.

Сиска вие така като чета доста време повръщате явно, за захранване какво ви препоръча педито?

.... и друго щях да пиша, ама тук мирише едно дупе...

# 73
  • Пловдив
Добро утро!
Как сте? Хайде, зарадвайте ни с добри новини, дано сте преборили гадостите снощи Praynig

Защо казвате, че не се произвеждат ампули натриев цитрат? Аз купувах миналата седмица, имаха срок до 2008, ако не се лъжа. Плюс това има и по- големи разфасовки- сироп 150 мл.
Миналата година имаше проблем, цехът не работеше...не знаех, че вече всичко е наред.Браво!
Сиска, по принцип вс. препарати, които са против повръщане водят до сънливост...току що си погледнах записките от каката и съм писала, че на 1г. и 16 дни съм и слагала по една трета ампула Деган и така съм овладяла повръщането и....
Деган не се дава на деца под 12г с терапевтична цел поради висока чувствителност към лекарството. Допуска се употреба с диагностична цел при сондиране на дванадесетопръстника.

Сиска, една приятелка ми каза, че след тоя вирус си е захранвала детето с гликоза (мислех, че е глЮкоза, ама правописа тъй каза...), защото всичко друго връщало.
Баш глюкоза си е, 40%-ен разтвор на ампули.

Катка, стискам палци всичко да е наред при ендокринолога. Praynig

# 74
Добрютру! За нас наистина е такова, щото от нощес да не чуе рогатия нямаме Т  Simple Smile
Обчаче е кисел и лесно се разревава. А и от снощи почнахме АБ.

Общи условия

Активация на акаунт