МАЙските крачета вече тичат край морето (72)

• 9 320
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • Му Кинд Оф Плаце
Дами,
добро утро! Днес си пожелавам всички да са здрави, че много гадно  Confused
Каквото и да е сега, като се сетя какъв ад беше миналата година по това време и ми иде да запея с глас, но това ще върне ада обратно  Mr. Green
по тази причина ще ви върна и година и половина назад, като се надявам само хубави чувства да ви докарам
http://community.webshots.com/album/270222249paNOUn  Mr. Green

# 76
Ей наистина няма край тоя вирус! #2gunfireБолничките по-бързо да се въстановяват! Praynig

Вчера си купих костюм за кумуването-страхотен и много шикозен е! FlutterНяма да го снимам да ви го показвам-направо снимки от сватбата ще кача!(но това след 13.08)Сега трябва аксесоари да набавя!
Иначе нищо ново при нас(ако някой пита де Laughing)Вече Данчо има 6-то зъбче(за някой сигурно това е малък брой....има ли толкова малко зъби някое бебе?),върви като моторетка(съответно и попадва добре Confused),като го сложа на гърнето веднага се изправя като пружина и опикава цялата стая ooooh!...ей такива неща!
Валя,кога заминавате на моренце?Моята надежда за Св.Константин и Елена умря(няма места естствено...) и от сега ще резервирам за септември,но още не съм решила къде!
Ей Калина(или всъщност Злобаранке),много ме затрудни този път.Аз намирам темата по автора и като не мернах името ти,бая се ококорих.... Shocked JoyА иначе ретроспекцията е в десятката! PeaceКак ми се иска на моменти отново да съм бременна,ама .....ще почакам доста време...

# 77
Добрутро.
Сега вдигнах биг мама скендъл на нет доставчиците - ми през ден нямам нет за по 3 часа, писна ми пък, отвсякъде съм прецакана като клиент #Cussing out
Освен това се ядосах и за друго. Вчера викнах свеки да гледа Теа, че беше свободна, аз да отида на зъболекар. Тя знае, че Теа е с разстройство вече почти 3 седмици, че 4 дена беше само на картофи и т.н. Връщам се и питам - яде ли детето, и тя - о, да, всичко си изпапка, даже две парчета пъпеш! Е побеснях #Cussing out Първо не съм я захранила както си трябва с пъпеш, второ - викам й - ами тя е на диета, чак сега давам тиквичка освен картоф - и тя ми вика - абе няма бе, той пъпешът е диетичен, и Валя (лелята на мъжа ми) го каза (последното е казано в началото, когато започнах да кърмя, че мога да ям този плод).
Е, сега Теа отново дриска по 5 пъти (досега сутринта), вода и слуз. Реве ми се #Cussing out

# 78
  • Sofia
Айде днес само здраве за всички  Grinning
Дианка, ходих, знам го аз това паркче, много е хубаво...
Бисеринке, кажи моля те нещо за цистит и бъбреци, че пих но-шпа, бускулизин, цистон, спазмалгони още едно не го помня и си ме боли сори за офф-а
Пателинке, браво за оздравяването  Peace
Мартеа, незнам какво да кажа, тиа хора   #2gunfire
А за правописа, представям си как ще блокира от постингите на Павлинка  Mr. Green
Ето ме и мен преди година и половина, в 8 месец и последните дне 10-ина дни преди да родя http://snimka.bg/album.php?album_id=48774 , понеже тогава незнаех, как да качвам снимки, пък после нямаше повод. Ако става за статистика, Злобарке може да ме качнеш в общото албумче  Wink

# 79
Мартеа,тия свекита понякога.... #2gunfire SickИ моята "ръга" здраво храна на Даката.Предната седмица на обяд пилешко нещо си+краставичен сок да си разкарва+ десертче кайсийки.За вечеря салата доматки-и на другия ден Данчо с такова разстройство Crossing Arms(от храна и тъпкане #Cussing out)
Кроче,много секси бременна си! PartyИ супер остър корем имаш,и моя уж беше остър-ама не чак толкова Hug
Мойто момче още спи-от 8.30ч. сутринта.Как да го накарам да спи до по-късно сутрин и да махнем този шантав сутрешен сън,че и аз съм човече Mr. Green

# 80
  • Sofia
Така беше Дидка, остър корем и сега - пъпна херния  #Cussing out

# 81
  • Варна
Всеки път като чета в темата се надявам да са оздравели вече малките душици, а то май-болните се увеличават. Sick
Дано всички по-бързо да оздравяват.
Момичета видяхте ли изтрили са ни темите от бременността. Много ме доядя на мене си. Все се канех да си извадя постингите и да си направя нещо като дневник, но от мързел все не се хващах, а сега темите ги няма. Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
Мартеа, аз също четох за проблемите ти с Теа. Аз съм давала при разстройство ентерол, едно прахче на два пъти през деня и при Иво имаше ефект. А за свеки  #2gunfire. Много е гадно при всичките усилия които полагаш с тоя режим на Теа тя за няколко часа да направи такива бели. Аз даже и на каката рядко давам пъпеш, защото като малка имаше проблеми при ядене, а на малкия май чак догодина ще пробвам.
Феъри, дано да го израсте този проблем Мишето. Аз имам една позната на която децата така са се захласвали като малки и по-късно им е минало.  А на педиатърката казвали ли сте. Тя какво казва.
Честито шесто зъбче на Данчо. 
Аз да похваля Иво, че вчера за първи път яде с вилица. Тъй като в последно време отказва да яде това, което съм му наготвила вчера нарязахме малко диня и му сложихме да се обслужва сам. Справя се момчето.
Момичета, а някой да знае какво става с Жана, като гледах снимките , които Калина е пуснала се сетих, че тя отдавна не е писала. Също и Юлинга се загуби нещо. Какво ли става с дечицата на Иви?

# 82
Здрасти и от нас,включвам се набързо в почивката между багажа и пазаруването,в събота летим,сами сме с малкия цяла седмица,много ми помага за багажа Mr. Green

Направо ме плашите с тези болести,то май повечето деца са болни,дано се оправят бързо Praynig,на мамите търпение,ще мине... Hug

Някой беше питал за пишока,(май Дона Hug),нашият не е забелван,и не мисля да му го пипам,проблеми нямаме,всъщност даже не знам по какво се разбира дали е забелен или не Blush newsm78

Кроче,много си готина,и елегантна бременна  bouquetи другите бременни мами са супер ,където Злобела Joy ги е пуснала bouquet

А тези баби дето хранят децата с какво ли не, направо са за бой,особено като става дума за дете със стомашни проблеми.Аз много бих се ядосала.

Димана,моля те кажи каква марка прясно мляко даваш на Силия,Ники по принцип пие прясно мляко,но тъй като много ще пътуваме мисля да взема формула,но искам да знам и за прясното мляко.Много мерси.

Деспина сериозно ли са ни ги изтрили ooooh!,и аз като тебе исках да направя Cry,ама сега няма.
чао засега че работа ме чака...

# 83
Добро утро!

Браво на Момчил Peace

Дени продължава да не яде. Момичета, вече много се притеснявам (а на мен и без това малко ми трябва) Rolling EyesСледобяд сме на лекар. Днес е 5-ти ден и това дете не е сложило нищо в устата си. Суче от време на време, но и аз не съм добре, не мога да ям напоследък, та тая кърма ако изобщо още я има не е сигурно никак хранителна вече. Той видимо е доста отслабнал, не може да пази равновесие като ходи и постоянно залита, някои играчки му тежат и не може да ги вдигне. Много се притеснявам вече. Мисля следобяд да настоявам да го включат на система Tired

Имаме си билети за другата събота за морето (80лв), но снощи приказвахме с татито и май няма да отидем, пък парите...майната им. Дени кой знае дали ще се оправи до тогава, пък и да се оправи организма му доста е западнал и се притеснявам.

Аз ще се опитам да не пиша известно време, докато се оправим, че само се оплаквам Blush

Юлинга е добре! Ама наистина се губи напоследък - и тук, и в кю-то

И понеже преди година и нещо аз не се включвах в кореместите колекции, ето един корем и от нас - 2 дни преди да се пръкне Дени.
http://foto.bg/data/2237/000302342-big_edited.jpg

Да, и аз сега получих известие за изтритите теми - много ми стана мъчно. Чат-пат си четях от тях Cry

Целувки на всички болни и здрави  bouquet

# 84
  • Му Кинд Оф Плаце
Бе тя кърмата си е хранителна, може би не му е достатъчна. Уф, Сиска, надявам се да намерят решение. Ти какво усещаш, щото педовете са трети лица, които не са с детето постоянно. Нещо в устата ли го дразни, някаква промяна ли е имало-вода, препарати, такива неща.  Просто злоядство ли е или някаква гадост. Знам, че си обяснила подробно какви са ви проблемите, но задавам идиотски въпроси повторно, щото може да изскочи нещо, знам ли  Confused

Мартеа, съжалявам, тез хора не вникнаха ли колко е страшно? Не виждат ли какво му се  случва на детенце. Аз си признавам, че, ако на чуждо дете (каквото е всяко извън мойто) се случи нещо, докато е било под мой надзор, сигурно повече няма да го пипна от притеснения и угризения.

Уф, вместо педовете ми предлага песовете  Sunglasses

# 85
  • Sofia
Момичета, а някой да знае какво става с Жана, като гледах снимките , които Калина е пуснала се сетих, че тя отдавна не е писала.
Здравейте! Май навреме влизам Laughing
 Добре сме Laughing Влизам чат-пат, но нямам никакво време за съжаление....2 месаца приключвам семетър вече. Трябваше да правя курсови работи, а в неделя е последния ми изпит в университета. Иначе успешно си взех всички изпити. Е, не са чак шестици, но спрях да се ядосвам вече Laughing
Беба е добре. Имам чувството, че само в яслата може да стои. Всяка вечер с рев си тръгва от там. Много порасна и надебеля. Един килограм за 2 месеца....Слава богу не се е разболявала за тези 3 месеца с децата.
  Обещавам да пиша повече след неделя, а ще ми трябва и време да изчета последните 2-3 теми Laughing
 Целувки на всички сладки бебоци! Heart Eyes

# 86
Бе тя кърмата си е хранителна, може би не му е достатъчна. Уф, Сиска, надявам се да намерят решение. Ти какво усещаш, щото педовете са трети лица, които не са с детето постоянно. Нещо в устата ли го дразни, някаква промяна ли е имало-вода, препарати, такива неща.  Просто злоядство ли е или някаква гадост. Знам, че си обяснила подробно какви са ви проблемите, но задавам идиотски въпроси повторно, щото може да изскочи нещо, знам ли  Confused

Нямам представа какъв е проблема. Стиска уста на абсолютно всичко, на любими храни. Бута лъжицата или ръката. Давам му от ръка или от пръста ми, но е същото положението. Давам той да си го хване с ръчичка, ама пак не иска. Вчера си изпуснах нервите и му набутах в устата няколко лъжички бульонче насила и после повърна милото Sad Промяна никаква не е имало. Не съм му давала някакви гадни лекарства с лъжичката му, че да я отказва примерно. Ще ходим днес при един частен пед, който се надявам като му предложим пари да обърне повече внимание на детето. Моето майчинско чувство е, че сина ми не е добре и забелязвам че става все по-слаб и отпаднал с всеки изминал ден. И вече направо паника ме обхваща....

# 87
  • Mediterraneo
Първо- Злобелита, пак излезе с ник  Mr. Green Да ти е честит  Crazy

Кики, купувам на Силия новото детско прясно мляко Млечко или Верея.

Мартеа, точно това ми е болната тема тези дни. Онзи ден се изпокарах жестоко с причинителя на лоши нерви, извадих вече тежката артилерия, че то не се търпи... Всичко беше точно по повод разстройството на детето и как е на диета, защо не съм го хранела това дете, колко слаба била, как затова се разболявала... Бля,бля, накрая й теглих един истински сиктир и й казах повече да не се обажда вкъщи. #2gunfire #Cussing out

Сиска, не знам какво да те посъветвам... Още повече, че сама чувстваш, че нещата не са наред. За мен е най- добре да го подсилят с няколко системи детенце, но ти си знаеш. Виж какво ще ти каже новият пед и решавай!  Hug

Винаги съм се чудила как много хора дават Деган на малки деца. Използвахме го със сина ми по време на химиотерапия и колкото му помагаше, толкова и пречеше...

# 88
Сиска, настоявай за изследвания! На всяка цена, 2 кг е много телесна загуба за 10-11 килограмово човече, все едно аз за месец да отслабна с 10 кг. Не е нормално наистина. А и 5 дни без храна - този вирус не е толкова продължителен. Вярно, че Теа си влачи растройството още, но Дени явно не е и на себе си.

Калина, свеки е голЕм философ. `сичко знае. Като й кажа, че знам какво правя - достатъчно съм се информирала - отговаря, че и тя много чете (женски списания разбирай). А пък на всички майки на момчета пожелавам да успеят така да възпитат децата си - съпружето дума не дава да се каже, че тя нещо е сгрешила. Сега аз ще изляза виновна пак. Много ме е яд, защото всичко е за сметка на детенце. Довечера пак се налага да я оставя за 2 часа и ще си имаме голяма разправия.

Мами, как сте с нервите? Аз много спешно трябва да тръгна на работа, защото съвсем ще истерясам. Теа наистина изобщо не слуша, всичко разбира, но всичко прави напук. Току-що 3 пъти смени програмата на пералянта, докато работеше, като накрая завъртя програматора наобратно. Много й се скарах, тя чак се разрева. И като се успокои - пак там. Това е една от хилядите бели, по-точно неща, които знае, че са забранени и нарочно прави. Вчера (е, тук запазих самообладание, даже се смях с глас) беше отворила и обърнала кутията, в която държа картофите, и един по един ги беше наредила в пералнята. Заварих я как се опитва да я затвори, сигурно мислеше да ги преплакне. Сега докато пиша си извади всичките памперси (половин пакет) и ги маже по пода. Отивам да събирам.

Димана, и Теа е много отслабнала - направо е клечо, и свеки я съжалява, че е "много малка за диети" Shocked

# 89
  • Му Кинд Оф Плаце
Уф, Мартеа, наскоро ме бъзикаха, че детето като плаче нощем, като го взема, му казвам на ухо "Майка ти е" и той млъква  Embarassed Embarassed, а на баща си реве на рамото  Embarassed Embarassed Ква свекърва се подготвям, мммф-като вожд на канибалско племе

Общи условия

Активация на акаунт