Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа потвърждение за резервация в хотел Golden Beach Resort, когато резервацията ми е през Travel Republic, а хотелът не отговаря?
Какви са мненията за хотел Трансатлантик в Кемер?
Какви екскурзии са налични в Анталия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа потвърждение за резервация в хотел Golden Beach Resort, когато резервацията ми е през Travel Republic, а хотелът не отговаря?
-
Какви са мненията за хотел Трансатлантик в Кемер?
-
Какви екскурзии са налични в Анталия?
-
Какви са мненията за хотел Сентинус в Кушадасъ и Посейдон в Мармарис?
-
Какви услуги предлага ALK чартър по време на полети, включително храна?

. Аз така си бях навила на пръста ,че ще е Суено …Голф да е , едва ли е толкова зле . Като пристигнахме, бях шокирана -в Суено Голф времето е спряло ,някъде към 1962г
Изглежда стар ,вехт и е за належащ основен ремонт. Качвам линк със много снимки , виждат се и хубавите и лошите му страни. Май хубавата страна на този хотел е само гледката от терасата. Иначе камериерките се стараят ,но базата си е посъсипана , чудо не може да стане.
/ , силно опаковани във фолио-трябва сам да го разкъсаш ,за да си вземеш -трагедия …но нищо не можах да сложа в чинията и си отидохме в Делукс-а. Като си тръгвахме видях следобедната закуска в лобито ….смях се с глас ,хумор и сатира. Асансьора няколко пъти спира, ремонтираха го…слизахме по едни странни тъмни стълби…веселба да става. Турското кафе в Голф-а обаче е супер и с локумче и с вода -както си трябва.
.
, във втори и трети ресторант винаги има места , а вечер отварят в дъното един ресторант с дърворезби -там едната вечер бяхме само ние и шефовете на хотела, летовниците ги мързи да отидат до там, защото има само един изход . Това за мен е голяма тъпотия , но така са го решили. Независимо къде се храниш ,в някой от ресторантите , или на терасата , може да излезеш само от главния вход -пада си вървене и ето защо хората се тъпчат в първия ресторант и в началото на терасата. Турското кафе е супер , в много сладки чашки, но само ако си го поръчате изрично, иначе носят нещо ,което съпруга ми нарича „промивка“.
Малееее със сълзи се смях на вашия разказ !!!