96 СУ ЛЕВ ТОЛСТОЙ

• 2 311
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!

Приети сме в 96 су и се интерисувам дали някой има малко повече информация за училището и за преподавателите, които ще поемат първи клас тази есен. Предварително благодаря!

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 13:27 от Не се сърди, човече

# 1
  • София
Здравейте,

И двете ми дъщери са минали начален курс в 96.СУ. Малката в момента приключва пети клас там.

Базата в училището е отлична. Подготовката в начален етап е на високо ниво. Ако не се лъжа, четвърти клас са извели учителите на голямата ми дъщеря. От този випуск препоръчвам Марина Василева. Отличен начален учител. Също Маргарита Лесичка.

Като предимства мога да изтъкна: просторни, светли, обновени класни стаи. Редовно провеждане на часовете по физическо възпитание от учители по физическо. Добра подготовка и добра дисциплина, тук си зависи от учителя. Доволна съм от обучението по английски език, ако все още е Николета Маркова. Разчупено, интересно, с допълнителни материали и възлагане на проекти.

Ако имате въпроси, ще следя.

# 2
Тази година завършвам 96то.
Училището е добро за обучение от 1 до 7 клас,но смятам,че от 8 до 12 е по-зле.
Учителите,които са ми преподавали и от 1-4 и от 5-7 са невероятни и са ме научили на много неща!
От 1-4,класна ми беше Надя Мичева,тя е усърден учител!
Също така, г-жа Людмила Стоянова(начална учителка) е невероятна,но може и да се е пенсионирала,не знам.

# 3

Общи условия

Активация на акаунт