Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 10 юни 2019, 11:54 ч.

ОТКРАДНАТ ЖИВОТ🎬тема 86

 • 3 203
 • 94
 •   1
Отговори

Анкета

Кой според Вас заслужава да отгледа малката Диана в сезон 8?

Опции:

# 15
 • Мнения: 588
Гласувах за Поли. Симпатична ми е, бори се да постигне желаното. Ще бъде много добра майка. Зорница има време, да се напъне да си намери мъж и да си роди дете. Биологичните родители не заслужават да получат детето.

# 16
 • Мнения: 1 983
Не ми харесва въпросът, така поставен. При живи и здрави родители някой друг да го осиновява?  Бебето Диана трябва да бъде отгледано от биологичните си родители и тъй като майката я изостави това ще бъде баща й . Майката естествено ще се появи в решителен момент и ще започнат драмите. 
Все си мисля, че ще гледаме нещо, като вариант на "Лудото Ванче", като ролята този път ще се изпълнява от майката Теодора.

# 17
 • Мнения: 4 554
Благодаря за темата ! Като гледам  какъв ентусиазъм кипи , май ще ни стигне  за цялото лято Grinning
Аз предпочитам бебето  да  си отиде при майка му . Освен това тука става въпрос за приемен родител , не за осиновяване . Тази тема в момента ми е  голям дразнител , покрай  всички простотии , които е сътворила държавата ни , като е допуснала  частни  чуждестранни НПО-та да изземат функциите и при закрила на децата .

# 18
 • ENGLAND
 • Мнения: 3 119
Благодаря за темата.
Иска ми се новия сезон да позабрави драмите на Захариеви и това бебе. Ако Табаков е още в новия сезон, да вземат да направят хубава история, стига се прави на палячо и тук там изскача от някой ъгъл. Майката се отказа от Диана, дано сега таткото се осъзнае и си я отгледа.

# 19
 • Мнения: 8 049
Гласувах за Поли. Някак по- уравновесена е от Зорница.

# 20
 • Мнения: 7 135
Не знам дали ще включат отново майката, тъй като останах с впечатлението, че е задържала бебето не толкова заради самото бебе, а надявайки се Табаков в даден момент виждайки дъщеря си да има change of heart и да си бъдат семейство. Като написах това за семейство се сетих за Психото  и неговото виждане за това, брр Joy

Преди две седмици, може би, гледах репортаж за едно изоставено дете още в родилното и отглеждано от приемно семейство. В момента е на две години и вече ще бъде дадено за осиновяване, въпреки че майката не е подписала съгласие. Явно има някакъв времеви интервал ако майката не си го поиска автоматично да губи правата си.

# 21
 • Мнения: 3 231
Да се включа и аз.Макар,че чета от време на време,то няма и какво.
Благодаря за темата.Аз искам Зорница да вземе бебка.

# 22
 • Мнения: 57
Благодаря за темата. Гласувах за Зорница . Според мен тя има нужда от детето и то от нея. Би била добра майка, искам да я видя в този образ Simple Smile

# 23
 • Пловдив
 • Мнения: 1 212
Аз гласувах за Зорница .Симпатична ми е и смятам ,че ще бъде достоен родител за Диана .
Ще съм приятно изненнадана да ги видя заедно с Табаков ,като вече го няма Банков .

# 24
 • София
 • Мнения: 6 193
Ако трябва да избирам между Поли и Зорница предпочитам Поли да осинови Диана. Проблемите на Огнанова няма да се решат с дете, докато за Поли осиновяването е единствения изход.
А Табаков е мерзавец в пълния смисъл на думата. Самонадеян егоист, който когато стане напечено безогледно лъже и се крие като пълен страхливец. Не заслужава нито Диана, нито Зорница.
Надявам се сценаристите да не задълбават в тази история, а просто да разберем, че  Диана е в семейство, което я обича, а не я счита за бреме. А за Зорница дано намерят някой, който да е истински мъж - смел, решителен, грижовен и добър поне толкова, колкото беше Марио. Не виждам как ще я съберат с Табаков, как ще го обича и ще му се възхищава след отвратителния начин, по който я лъжеше и заблуждаваше с игричките си. Въобще се чудя как може жена, която уважава себе си да си затвори очите пред подобна постъпка.

# 25
 • Мнения: 15 328
Не се сещам да са измисляли по-грозна история от тази с бебето. Thinking
Как избираш кой "заслужава" едно дете?

За Зорница и Табаков съм съгласна с горното мнение. Тя сериозно трябва да е паднала на главата си, за да обича и уважава Табаков така, както беше към Марио.

# 26
 • Мнения: 1 983
Зорница отдавна не е този образ, който ме караше да съпреживявам  всяко нейно действие,  мисъл и дума през което мина. Този образ беше безмилостно окарикатурен и подигран.
В последния сезон беше безлична и не предизвикваше у мен никакви чувства - един герой от многото.

От началото на историята с бебето смятам, че ако биологичните му родители не се заемат с отглеждането,то Поли е подходяща за осиновител, въпреки "заявките" на Огнянова.

Мисля, че историята с бебето ще бъде "главна" в следващия сезон имайки предвид творческият потенциал на сценаристите.

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 09:37 от *Melanie*

# 27
 • Мнения: 4 554
Аз мисля ,че в следващия сезон ще развяват до отврат тази история с бебето , покрай големия шум , който се вдигна около т.нар. Стратегия за детето .
Това ще е още една причина  да се поотдръпна от сериала , защото всичко около тази стратегия силно ме възмущава и отвращава . Покрай наистина изоставени деца , се опитват да пускат пипала  във всяко семейство . Държавата е дебаркирала и е предоставила  прекалено много функции на чужди НПО-та , които са проникнали в детските градини и училищата .  Нищо чудно  някое  НПО  да е основният спонсор на  филма . Те играят с прекалено много пари .
Ако  биологичната майка не си вземе детето , предпочитам да не го дават на Зорница , за да я  дават /макар и
с  третостепенна роля / в действие . Който вземе бебето , ще трябва да ходи да си го гледа у дома .

# 28
 • Мнения: 3 009
Който вземе бебето , ще трябва да ходи да си го гледа у дома .

Аз затова си мисля, че ще разтягат драма цял сезон и накрая или майката ще си вземе Диана или ще я осиновят чужди хора. Защото няма да се лишат от Поли, Табаков или Зорница.

# 29
 • Мнения: 7 135
Аз затова си мисля, че ще разтягат драма цял сезон и накрая или майката ще си вземе Диана или ще я осиновят чужди хора. Защото няма да се лишат от Поли, Табаков или Зорница.
А може и до средата на сезона.  А за второто - е, последните двама и без това само се мяркат тук-там, та няма да е по-различно от обичайната им липса. Поне ще знаем какво правят Joy
А и като цяло не се свенят да запратят някой герой някъде - в чужбина или отвъдното Grinning

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 14:39 от maichetoo0o

Общи условия

Активация на акаунт