ОТКРАДНАТ ЖИВОТ🎬тема 86

• 28 340
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • Там,където се събуждам щастлива.
Разбрах, де. Бебе великан.
Ти като скорошна била бременна ще кажеш в кой месец е горе-долу бебето на ехо снимката.

# 91
  • София
Аз и не съм разбрала, че е имало слухове, че девойката е бременна. Да им е честито. Това са хубави новини.

# 92
Разбрах, де. Бебе великан.
Ти като скорошна била бременна ще кажеш в кой месец е горе-долу бебето на ехо снимката.

А защо да казвам?

Не съм медицински специалист и няма как да кажа от месец е.
Тея е отрекла преди 23седмици, в момента казва, че е в четвърти-пети месец, т.е. предполагам някъде около 20г.с.
Колкото и да упорстваш не ти излизат сметките.

# 93
Темата не беше ли Откраднат живот? Kissing Smiling Eyes

# 94
Темата не беше ли Откраднат живот? Kissing Smiling Eyes 

Joy  За какво изобщо ставаше въпрос в последния сезон на този сериал ?
Нищо чудно  ,че си търсим други поводи за разговор .

# 95
Дано тази новина не стане основна тема в нашата седянка.

# 96
При липса на други клюки, които да нищим... и рака е риба, както казват 😂 скоро ще почнат снимки, така че предполагам ще има какво да обсъждаме.

Желая им всичко най-хубаво на Шопови, съжалявам, че загрозихме тази прекрасна новина с излишни спорове.

# 97
малко раздвижване  Simple Smile

Все още ми е една от любимите сцени и ѝ се смея Simple Smile а идеята камерата да се върти, е супер

https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/999028320300919? … 19946&sfns=mo

# 98
  • София
Гледам, че вече набират статисти за новите серии. Но търсят само актьори, каквото и да значи това. Скоро ще започнат да изтичат и снимки.

# 99
  • Пловдив
Днес имаше статия на д-р Стилянова  ,че снимките за новия сезон скоро ще започнат .

# 100
На друго място пък прочетох, че започват на 15 юли. Милошев и жена му останали без почивка даже, за да може да пишат сценария. Grinning И Марта постоянно пише, че много скоро започват.

# 101
Ех, преди между сезоните темите летяха, а сега даже забравих, че съществува този сериал 😃

Хем повечето актьори ги следвам в социалните мрежи и всеки ден ги виждам.

# 102
Те не летяха толкова през сезона, какво остава за сега, когато няма. Joy Голямо мъртвило е.

# 103
  • София
Актрисата Деси Бакърджиева снима активно през лятото новите епизоди на „Откраднат живот”, призна самата тя в интервю за Vesti.bg. „От Дрийм Тийм Филмс ме поканиха да се включа в поредните 52 епизода на сериала. Започвам снимка и цяло лято, без почивка екипът на „Откраднат живот“ ще се посвети на новите епизоди, който ще се изпълнени с много обрати, интриги, интересни и забавни истории.
Tе са страхотен екип и съм много благодарна, че имат прекрасно отношение към мен. Много се вълнувам, защото героинята ми харесва. Не съм предполагала, че образът на доктор Лора Хинова ще претърпи толкова голямо развитие и ще има толкова интересни обрати, за което съм благодарна от друга страна на сценаристите и на Христина Апостолова”, казва тя.

hahaha

# 104
Боже...на мен тази сюжетна линия ми е най- скучна от не знам колко сезона вече...даже с Ванчето не се трогнах 🤪

Общи условия

Активация на акаунт