СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 390
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 290
Аз пък мисля, че се предава на квесторите извън всякакви пликове..

# 1 291
В София скоро май ще завали. Всички по къщите и да грабват математиката Nerd

# 1 292
  • София
В София скоро май ще завали. Всички по къщите и да грабват математиката Nerd

Kакто и котката на Viena, моля. Joy

# 1 293
  • непостоянно
Нашите квестори, пък, след края на първата част и запечатването на пликовете, минали и ги събрали. Щерката вика, че се почудила после как ще ги разпознаят, за да си ги приберат заедно с всичко останало в последния плик, но не посмяла нищо да каже. В последствие дошла зам.директорката и, като разбрала какви са ги свършили квесторите, ги накарала да разпечатват вече запечатаните пликове, да ги слагат в нови и да ги раздадат обратно на децата. Пълна идиотия 🤪

# 1 294
На мен ми дава грешна парола, ама все тая като го няма...
Май някой пусна бомбата и се избъзика.. А ние да се тръшкаме тука Simple Smile

# 1 295
Тестът качен ли е вече някъде?

# 1 296
  • Разпиляна във въображението
От фейсбук Как се пише?

Хайде да се пробвате с тази задача, която днес е изпотила седмокласниците. Подсказвам, че в условието има грешка по същество (защо ли не се изненадвам?).

В листа за отговори препишете текста, като поправите допуснатите 14 (четиринайсет) грешки – правописни, пунктуационни и при членуване.

Предпочитана и утричана бутилираната вода се налага като беспорен фаворит на световният пазар сред напитките. Тя е станала не разделна част от живота ни и е едно от най голямите потребителски явления на нашето савремие. Засилената ѝ употреба, се свързва с идеята за намаляване на консомацията на беззалкохолните напитки, като следва да се отчете и факта, че е лесно приносима и достъпна в търгофската мрежа.

Броят грешките 15.

# 1 297
Тестът качен ли е вече някъде?
Ами най-много да изчакаме още два часа до качването му в сайта на МОН.

# 1 298
От фейсбук Как се пише?

Хайде да се пробвате с тази задача, която днес е изпотила седмокласниците. Подсказвам, че в условието има грешка по същество (защо ли не се изненадвам?).

В листа за отговори препишете текста, като поправите допуснатите 14 (четиринайсет) грешки – правописни, пунктуационни и при членуване.

Предпочитана и утричана бутилираната вода се налага като беспорен фаворит на световният пазар сред напитките. Тя е станала не разделна част от живота ни и е едно от най голямите потребителски явления на нашето савремие. Засилената ѝ употреба, се свързва с идеята за намаляване на консомацията на беззалкохолните напитки, като следва да се отчете и факта, че е лесно приносима и достъпна в търгофската мрежа.

Броят грешките 15.
Ужас...

# 1 299
  • София
явно аз нещо обърках с пощата.

Ивончето, малее, чудо. Че то от клипчето е толкова ясно.
Апропо аз това се чудех - като се разколачат първите части, за да се приберат в плика, беловата и черновата не се ли разделят и те (волно или неволно)?

# 1 300
От фейсбук Как се пише?

Броят грешките 15.
Явно има една резервна...

# 1 301
Kакто и котката на Viena, моля. Joy
[/quote]

Че си имаме Министър, ясно. Експерти също си имаме - високо квалифицирани! Но, че и пророчица си имаме, не знаехме. Показателно е самото име на собственичката на котката?!  Виена!   -  хич не е за подценявне Simple Smile!

# 1 302
[/img][/img][/img][/img]

# 1 303
  • София
14 грешки намирам... Къде е 15та?

# 1 304
  • София
Точно 15 са, да. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт