СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 299
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
А ние тук ще може ли да обсъждаме и да осъществяваме комуникация относно съдържанието на изпитните комплекти или също НЕ? Close

# 1 606
  • волно калдъръмче
А ние тук ще може ли да обсъждаме и да осъществяваме комуникация относно съдържанието на изпитните комплекти или също НЕ? Close
шшт, дума да не става, всичко скрито да остава Grinning

# 1 607
  • София
Пише "по време на провеждането", тоест до към 12-13 часа. След провеждането може всичко! Joy

# 1 608

Тезата ги е затруднила, в смисъл писали са разни неща, но не точно това, което е от ключа, г-жата им е казала- 1,2 до 3 точки там.

Не е задължително. Преди няколко години тезата на моята дъщеря не съвпадаше с 'ключа' но беше оценена с максимални точки.

Супер, дано е така и сега Peace

# 1 609
  • София
Само аз ли не довиждам? Струва ми се, че в това изречение от 4 реда, няма нито един пунктуационен знак...  А единственият употребен, не е и правилен, по мое скромно мнение... Joy
Не само по време на изпита, ами и изобщо, не трябва да си показват срамотиите! JoyJoy

# 1 610
  • волно калдъръмче
Само аз ли не довиждам? Струва ми се, че в това изречение от 4 реда, няма нито един пунктуационен знак...  А единственият употребен, не е и правилен, по мое скромно мнение... Joy
Не само по време на изпита, ами и изобщо, не трябва да си показват срамотиите! JoyJoy
Така е.

# 1 611
  • волно калдъръмче
Къде с основание, къде без. Много лошо впечатление прави човек с неграмотен пост, който обяснява как децата "трябва да мислят, а не да наизустяват".

# 1 612
  • нейде там, където ....
Опитвам се да го давам дзен, малко остана. Броя оставащите, до края на образУванието на децата ми, дни. И готвя риба с картофки и розмарин на фурна, като последна подготовка за утре.  Laughing

# 1 613
  • България
Нещо котки, кученца да се включат? Ние зациклихме. Не знам защо, но за Бел бях много спокойна, но сега..

# 1 614
  • София
Хей, дечица, запомнете:
днеска рано си легнете.
Умора ви е покосила,
а ви трябват здраве, сила
утре всичко да решите,
в сметките да не грешите.
Последно мама да решава
от какво да ви лишава -
дали от баня, нова дрешка,
дали да  казва дума тежка,
която уж късмет ви носи
при по-трудните въпроси.
В калъфка формулки да тика,
монетки златни  във чепика.
Саксия с розмарин да слага,
надежди при това да влага,
че с вдишаване се поумнява
повярвайте - така не става.
Изкукала е малко мама,
все по-често тази дама
към бЕло и розе посяга,
тъй по-малко се напряга.
Да се терзае е ненужно
толкоз време вечер дружно
с вас задачи тя решава,
неясното ви обяснява.
И вие вече сте железни,
разни хитринки полезни,
алгоритми и модели -
всичко вий сте овладели.
С линия се въоръжете,
исканото докажете,
чертайте с молив много точно,
пресметнете реципрочно.
Намирайте лица, обеми
периметри, апотеми.
Полиноми разложете,
ако трябва направете
построение едничко,
което ще ви каже всичко.
От текстови не се плашете,
с хикс нужното си означете,
за него стойности задайте
и уравнение създайте.
Знате си, мили, всичко
трябва ви късмет мъничко.
Нещата по вода ще минат,
резултатът - ненадминат Simple Smile
На мама само й простете,
с нея спорове спестете,
скоро пак ще е нормална,
мила, нежна и социална.

Последна редакция: вт, 18 юни 2019, 18:52 от пенсионирана русалка

# 1 615
  • София
Къде с основание, къде без. Много лошо впечатление прави човек с неграмотен пост, който обяснява как децата "трябва да мислят, а не да наизустяват".

Със или без основание е отделен въпрос. Или имаме свобода на мненията и тяхното изразяване и разпостраняване /когато не представляват клевета/, в който случай търпим и неоснователната критика, или се връщаме в едни други години /в които аз не бих желала да се връщам/, при които няма да имаме притеснения за неоснователната критика. И за основателната няма да имаме. Smirk

Поотклонихме се от темата. Simple Smile

Успех на седмокласниците на изпита по математика! Flowers Four Leaf Clover

Хайде, бе, Русалка! Вече се бях притеснила, че ти е изчезнала музата. Wink

# 1 616
  • София
Меракът за майтапи, Санака, никога не изчезва, просто понякога се забавя Simple Smile Редувам сериозни четива по официални сайтове на разни учебни заведения с отмора в недодялани рими.

# 1 617
Русалке, много впечатляващо и точно.

# 1 618
Успех на всички деца утре!

# 1 619
  • Варна
Може ли да попитам, 23-та задача от стр.5 може ли да бъде продължена на гърба, т.е. стр.6, и задача 25 освен на стр.8 да продължи на 9, тъй като там също има черни ограничители?

Общи условия

Активация на акаунт