СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 153
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 875
И моята се обади вече. Свърши се, момичета! Сега ще чакаме и треперим да няма гафове и претупване при оценяването!

# 1 876
  • София
Не ми хареса, че са прибрали всички часовници на децата - можело да има калкулатори в тях?!!!!
Дали в механичен часовник с две стрелки е възможно това?
Недомислено е или тълкуват указанията по странен начин.

Та ориентацията с времето е допринесла за нервността на детето.

# 1 877
25та

равностранен т-к
CM : MB = 1:2

А) да се изрази чрез АБ, КБ
Б) да се докаже, че ЦК = АМ
В) да се намери лицето на САМ, ако лицето на СКМ е 3 см2

# 1 878
  • Варна
И моят син се обади, решил всичко без подточка в) на 25 задача. Малко беше разочарован, но това да е. Ако всичко друго му е вярно, ще бъде чудесно.

# 1 879
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И моята излезе. - килимите въобще не се е опитвала да реши както и някоя друга, но не разбрах коя. 25 е решила. За нейните способности мисля, че ще се е справила прилично. Дано над 60 точки.

# 1 880
килимчето на 22ра

някой ако помни кои лица точно да се намерят и отношения може да допълни Simple Smile

# 1 881
 По време на втори модул пак е имала силни болки в корема.Каза "Не треперех чак, ама болеше" Колкото и точки да има тя си е моето геройче. Heartbeat

# 1 882
  • София
Моята не се обажда и не вдига, а разбрах, че са излезли вече.
Какво се случва не знам..., но ме държи в ужасно напрежение в момента.

# 1 883
  • София
Трябва да се намери лицето на белия ромб и още нещо, което не помни., но според дъщеря ми фигурата изглеждала по - различно.
Грубо го надраска и подчерта, че е възможно и тя да е позабравила.

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 12:57 от M_I_A

# 1 884
  • София
Разгеле, обади се. Забравил бил да си включи телефона и да звънне. Това явно от облекчение, че всичко е приключило. Laughing
23та бил решил, 25та само А и Б-донякъде. Ще видим довечера с ключа. И ще сверяваме и БЕЛ.
Сега се разхождали, щели да хапват и да празнуват по негови думи. Заслужават децата да се поразтоварят. Утре пак на училище.
Дори г-жата по МАТ от у-ще ми звъня да пита как се е справил. Astonished Според нея може и за "много добър". А, дано!
Успех пожелавам на децата, които ще се явяват и по НВО по език и на изпити за оценка на способностите!

Стана ми много приповдигнато от облекчение, че приключи това, върху което можем да влияем по някакъв начин. Сега почва голямото чакане на резултати и писане в темата Sunglasses и пиене, разбира се Joy Бих си сипала нещо с най-голямо удоволствие, но май няма да е подходящо.
Май ще се наградя с шопинг в обедната почивка. Докато не сме сверили резултатите с ключа, ще се радвам, пък!

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 12:58 от Bis

# 1 885
Извинявам се за въпроса, но да попитам относно проверките за резултатите как ще стават. За номера на служебната бележка е ясно, но откъде се взима ид. код. Предварително благодаря.

# 1 886
  • Варна
Реших набързо първия модул от Фран. Има ли някой с когото да сверим и да ги пуснем?

# 1 887
  • София
За 25, ако не съм сбъркала нещо:
А) КВ=1/3 АВ
Б) КВ=СМ, следователно
АК=МВ
АС=АВ
<С=<В=60о
АМВ еднакъв на АКС, следователно АМ=СК

В) Skcm=3
Skcm=1/3*Skbc
3=1/3*Skbc
Skbc=9
КВС е еднакъв с МАС
Smac=9

# 1 888
Извинявам се за въпроса, но да попитам относно проверките за резултатите как ще стават. За номера на служебната бележка е ясно, но откъде се взима ид. код. Предварително благодаря.
Пак от нея.

# 1 889
  • Разпиляна във въображението
Всичко пише на бележката. Тези дни влязох в системата, дори и паралелките за Плевен бяха въведени.

Съпругата на наш служител е от проверяващите БЕЛ. Каза, че едва от днес на обяд щяла да започне проверката на работите.

Общи условия

Активация на акаунт