СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 91 727
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Варна
Как ви се струва - по трудност задачите от изпита днес приближават ли се до пробните изпити?
Според мен  тестът днес е по-труден от пробните, но на мен математиката ми е чужда и всичко ми е трудно.

Доста по-лесен, поне в сравнение с пробните, които съм разглеждала - Междучасие, СМГ, Вектор и МГ-Варна

Постарали са се да се да се отчете успешна реформата.

# 2 041
  • Sofia
А в ключа на 25 задача на под точка б защо не е посочено нищо?
Не , че пряко ме интересува , моя не е я е решил но все пак.

Подточка Б е за доказателство, затова няма отговор.

Драма при нас, има грешка на под.А, изразила е вместо едната другата отсечка. Дано не и вземат всички 2,5 точки..

# 2 042
  • Бг-мама
А в ключа на 25 задача на под точка б защо не е посочено нищо?
Не , че пряко ме интересува , моя не е я е решил но все пак.
Защото е доказателство Simple Smile))
Разписана е в края на документа.
сетих се Лоренца , ама питиетата ми станаха много и бавно стоплям. Joy

# 2 043
  • Пловдив
На втората точка на 22-ра не се е виждало добре кои са защтриховани, викнал и квестор да пита, в резултат не е прибавил някои лица и не му е вярна....тропа тук, ядосва се и иска да пиша на МОН...

# 2 044
Хайде сега спецовете в темата да кажат с колко ще се покачат баловете🤪

# 2 045
  • София
Еее, чакай да излезе статистиката с резултатите. Тогава ще може да се прогнозира. Simple Smile Сега само боб можем да хвърлим.

Поизпуснах ви, но клиентите хич не се съобразяват, че на човек не му се работи. Smirk

# 2 046
Как ви се струва - по трудност задачите от изпита днес приближават ли се до пробните изпити?
Според мен  тестът днес е по-труден от пробните, но на мен математиката ми е чужда и всичко ми е трудно.
По-лесен определено.

Хайде сега спецовете в темата да кажат с колко ще се покачат баловете🤪

5-6% Simple Smile

# 2 047
  • София
Уф, в най-неподходящата 22 задача е объркала сметката, където ще й вземат всички точки. Иде ми да ревна (даже си поплаках малко), но пред нея гледам да се държа и да й давам кураж. Това най-вероятно ще й коства приема в желание номер 1, но не смея да й го кажа, че и без това страда много милото.
Много беше разстроена. Сега малко се успокои и ще излиза с приятелка.

# 2 048
  • Варна
Предлагам боба да го хвърляме на чипровски килим, с цел подобряване на резултатите. Обаче май последният не е леснодостъпен/ лесно достъпен!

jenap - недей така, по-спокойно. Ако всичко друго е вярно, не виждам драма. Важна ще е  и оценката по БЕЛ. Като излязат резултатите ще се броят пилците.

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 17:34 от julisa

# 2 049
  • София
Ако трябва да се хвърля боб /а друго в момента не може да се направи/, аз прогнозирам покачване с около 10т. и балове, близки до баловете от 2017г.

Jenap, моята рева и след двата изпита, а накрая се оказа, че влиза навсякъде. И аз се ядосвах за малоумните сгрешени задачи от първи модул на математиката. Чакай резултата и статистиката, тогава ще видим дали и какво ще й коства. Wink

# 2 050
  • Варна
Като ще хвърляме боба - моят казва, че ще има леееко снишаване на баловете с 7-8 точки спрямо миналогодишния. Въпреки по-лесните тестове, реформата още от 5 клас си казва думата. Да не забравяме и онлайн проверката...

# 2 051
Успокойте децата си и ае радвайте, че мина ужасният 7-ми клас. Всички ще си намерят мястото. Аз един месец ревах, като разбрах, че дъщеря ми няма да влезе във Втора английска, но я приеха в 32-ро и се оказа, че и там може да научи английски.
Позната вкара детето си в немската с подкуп и резултата беше двойки и тройки и отказ да се занимава с езика.

# 2 052
Да не забравяме и онлайн проверката...

леле, много зле звучи това....

# 2 053
  • София
Като ще хвърляме боба - моят казва, че ще има леееко снишаване на баловете с 7-8 точки спрямо миналогодишния. Въпреки по-лесните тестове, реформата още от 5 клас си казва думата. Да не забравяме и онлайн проверката...

Вероятно трябва да уточним и за кои гимназии говорим. Миналата година паднаха баловете в най-високобаловите гимназии, но пък се покачиха по-надолу /по-малко високи балове и повече струпване от 165т. надолу/. Струва ми се твърде вероятно сега да се случи обратното. Но до излизане на статистиката, само си чешем езиците /търкаме клавиатурата/. Laughing

# 2 054
  • Варна
Да не забравяме и онлайн проверката...

леле, много зле звучи това....

Моята твърди, че имало доста деца, които по БЕЛ били писали извън полето. Предполагам, че и по мат може да е същото. Дано да са предвидили някой да проверява какво и как е качено след сканирането.

sanaka, точно чеша калавиатурата, ако трябва сериозно - рано е за прогнози, определено.

Общи условия

Активация на акаунт