СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 91 689
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
Вариантът би трябвало да е изтеглен в 8 часа, поне така четох някъде.

# 2 086
Имаме бележка, но пише само датата, училището и залата - час няма. В 51 училище сме, вчера звънях ад питам, никой не ми вдигна.
Възможно ли е началото да е в 8
[/quote

Здравейте, изпитът е от 9 часа. 8.30 трябва да са там.

# 2 087
Благодаря, момичета. Аз го видях по-напред качен, но в МОН го нямаше преди малко.
А за часа на теглене има ли някъде инфо, защото имам съмнение за намаляне на времето за работа.
Часът на теглене няма общо с началото на изпита за всяка стая...
Началото е 9:00, но може и 9:15 да са почнали дори.

# 2 088
Благодаря, момичета. Аз го видях по-напред качен, но в МОН го нямаше преди малко.
А за часа на теглене има ли някъде инфо, защото имам съмнение за намаляне на времето за работа.
При нас, времето за работа, е отчитано след раздаване на работните листове със задачи, а не от 9:00 часа, както е официално обявено. Днес не са се забавили, но по БЕЛ е имало забавяне с някоя минута.

# 2 089
Имаме бележка, но пише само датата, училището и залата - час няма. В 51 училище сме, вчера звънях ад питам, никой не ми вдигна.
От FB страницата на 51-во

51 СУ „Елисавета Багряна”
Вчера в 14:38 ч. ·
На 20 юни 2019 г. от 9 ч. ще се проведе изпит проверка на способностите по изобразително изкуство за 7 клас. Разпределените в 51.СУ ученици да се явят до 8:30 ч.

# 2 090

Изпитът в 51-во е от 9 часа. Успех!

Всякакви други грешки очаквах да направи моят синковец. Решил е правилно доста от задачите, които коментирате....но да прочете, поне три пъти, равнобедрен вместо равностранен, е рядко срещана нелепост... Чудя се да се смея ли или да ме е яд Neutral Face ... Дали изобщо ще му дадат някакви точки, на това което е творил, поне за чертеж? Как мислите?...Thinking

# 2 091
Искам да попитам следното : на зад. 18А дъщеря ми е дала отг. хе[-5 +безкрайност)
Т.е отговора е верен но не го е представила графично. Според вас има ли шанс да й дадат поне 1 от 2те точки?
Хм, изискването в условието е "Представете графично решението на неравенството" ...
Май, май, ще разберете по общия брой точки дали поне една са сложили. Hug

# 2 092
  • София
Такааа, сверихме отговорите. По БЕЛ е прилично... засега, но се кося заради една тъпа грешка Sad. Не че тя е единствена Grinning
По МАТ положението е по-зле. Сетил се е, че 1 не е просто число, но други грешки има, и в 1ви и във 2ри модул. Абе...чакам класирането с много бЕло. Което ме подсеща, че трябва да разходя кучето и да купя още матРиал за опиянение. Кой каза, че ТезиКоитоНеТрябваДаСеНазовават имат връзка с търговията на алкохолни напитки? Joy

# 2 093
Искам да попитам следното : на зад. 18А дъщеря ми е дала отг. хе[-5 +безкрайност)
Т.е отговора е верен но не го е представила графично. Според вас има ли шанс да й дадат поне 1 от 2те точки?
Хм, изискването в условието е "Представете графично решението на неравенството" ...
Май, май, ще разберете по общия брой точки дали поне една са сложили. Hug

И моят син е писал само интервала, без графично представяне. Би трябвало да получат поне една точка за вярно решение.

Всякакви други грешки очаквах да направи моят синковец. Решил е правилно доста от задачите, които коментирате....но да прочете, поне три пъти, равнобедрен вместо равностранен, е рядко срещана нелепост... Чудя се да се смея ли или да ме е яд Neutral Face ... Дали изобщо ще му дадат някакви точки, на това което е творил, поне за чертеж? Как мислите?...Thinking

Нашият изобщо пропуснал да прочете думата "равностранен" и мъчил задачата с произволен триъгълник.

# 2 094
  • София
6tiplio, ако е разчел равнобедрен, а не равностранен, едва ли и чертежа му е коректен...
Момичета, рано е за отчаяние, още повече че няма резултати, няма статистика.
Аз, миналата година, в момента , в който видях резултатите, щях да колабирам, заради БЕЛ, въпреки че още при проверката на отговорите по теста, имах подозрения, че не е никак розово положението. В последствие се оказа, че нещата не са толкова безнадеждни! Всичко е добре, когато завършва добре!

# 2 095
  • София
Така е, Слънчевата, но моментното разочарование си остава. Очаквах повече по МАТ аз лично. То лошото е, че към у-ща с немски се стремим с младежа Joy Да сме живи и здрави най-вече май! Пък току-виж по НВО стават и чудеса.

# 2 096
Вкъщи разочарованието на девойката е направо болезнено, все още не можем да я успокоим и повдигнем духа й.. Освен 23-та задача и грешката при зарчетата, все пак си мислеше, че другата й грешка е само в) на 25-та, която не е успяла да завърши й е посочила само отговор, без доказателство. Обаче като си провери, се оказа, че изначално е объркала чертежа, по-конкретно т. М и от там всичко й е грешно! Смята днешното си представяне за огромен провал и много страда. Точките, които си е изчислила далеч няма да стигнат за мечтаното училище. За съжаление, аз имах лошо предчувствие цялостно и за двата изпита. Но какъвто й е късметът, все ще се намери училище.

Слънчева, добре ми дойдоха окуражителните ти думи, но все пак сме реалисти, особено на общия фон "лесни изпити". Wink

# 2 097
  • София
По-лесни са от миналогодишните, но притеснението си е притеснение.
Знам за какво говорите, изпитах го същото миналата година и наистина ми е мъчно за всяко едно детенце, което е разочаровано от себе си! Знам и на вас какво ви струва, да се сдържате и окуражавате! Просто не прибързвайте!
Така, както вашите деца днес бяха решили всичко, а сега откриват грешки, същото се случва и в чуждите домове.
Голяма прегръдка за всяко дете! Hug

# 2 098
От няколко познати деца чух днес, че било "супер трудно", а аз се тръшкотя за 2 грешки...
Само дето като си знам стоката айляшка, поне още толкоз се крият нейде в сенките Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 099
Тъй като на нас математиката ни е важна, моята принцеса няма кураж да сравни отговорите.
След целодневна разходка и приповдигнато настроение през целия ден, от мисълта, че се е справила добре, като се прибра преди един час, се затвори в стаята си със слушалките и категорично отказа да обсъдим отговорите.
На поканата за вечеря, отвърна полуразревана, че не е гладна и е много изморена.
Смятам да не я тормозя повече и ще си чакаме 27.06.

Ще стискам палци повече деца да са доволни от резултатите!

Общи условия

Активация на акаунт