СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 91 487
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 180
От Трафик нюз пипат колко човека заставаме зад това искане?

Сиси/Спунк като администратори нямат ли представа за числеността на групата. Дидева посъветва (във ФБ групата) да се премахне при подписването родители, обединени от социален форум и да остане "родители на деца набор 2005 от цяла България"

# 181
Ето ме мен - който желае да шерне, че аз не съм особено активна, така че не знам колко ще ми шернат поста - https://www.facebook.com/iliana.kostova.58?__tn__=%2CdC-R-R& … ojFis&fref=nf

# 182
Няма нужда от преброяване. Става дума за това, една министерска заповед да бъде спазена, без съдържанието й да бъде подменяно с устни инструктажи на работни срещи. Пак повтарям НЯМА текст, който да забранява отделянето на листовете за чернова. Дори в същия този устен инструктаж е споменато, че ако са отделени, важното е да бъдат сложени в плика, като бъдат подредени в реда, в който са отпечатани, без да се захващат отново.

# 183
Не е лошо в писмото до МОН-човците (май по-правилно е мунчовците) ясно да кажете, че очаквате сериозно влошаване в резултатите от НВО. Те какво ли не магии правят само и само да отчитат по-добри резултати спрямо предходни години, това явно не са го съобразили и може да ги стресне.

# 184
  • Бг-мама
http://plovdivnews.bg/obshtestvo/item/81940-roditeli-protiv-ukaz … 5BfvpqBaDABpxxzDE

Имаме първото отразяване. Може да го шервате във фейса!

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 13:49 от Зечова

# 185
# 186
Писах на е-мейла на МОН  Praynig

# 187

Тоест, за второ класиране се подава заявление на място.

# 188
А къде изчезна това писмо на Стаматов?

# 189
  • София
Аз бих го написала малко по-остро /но такъв си ми е стилът по принци/. Например, че буди недоумение противоречието между устните инструктажи на МОН и писмените документи, издадени във връзка с НВО за седми клас от същата институция /включително заповеди на министъра/, в които липсва такова указание. Това навежда на мисълта, че експертите на МОН или нямат единна позиция, или сами не са убедени в нея, след като променят собствените си решения така непоследователно. Отделен въпрос е, че така поставеното устно изискване не се подчинява на никаква житейска или правна логика, а е пример за самоцелно и незадълбочено бюрократично мислене.

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 14:14 от sanaka

# 190
Sanaka, изкоментирай го някъде. Изпратиха го на Дарикнюз и Вести - ако преценят редакторите, ще го пуснат.

# 191
  • София
Нямам фейсбук и не мога да им го кача на стената, но ако на някой му харесва, е свободен да го ползва.

# 192
И аз писах, с копие до варненското РУО. Използвах и коментара на Санака (ще ме прощаваш), за повече острота!

# 193
  • София
Пишете и до новинарските предавания на телевизиите. Те реагират по-бавно от онлайн медиите, но вдигат повече шум. И до всяко РУО, за да се види, че реакцията е на национално ниво.
Тия са завършени идиоти в действие! Smirk

ПП. Прикачайте и писмото на Стаматов където може - пост 90 на Mrs Jan или в сайта на сдружението.

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 14:32 от sanaka

# 194
  • Разпиляна във въображението
Коментирах във фейсбук страницата на МОН.

Сега го препратих и до бТВ новините.

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 14:39 от Miriel

Общи условия

Активация на акаунт