СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 526
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 110
Уф,  изхабени пари за изграждане и маникюр на съседчето с декорация под формата на тези за Чинтулов... Joy

Ако тези от МОН са  чели тук за средния пръст баш това щеше да се падне.Smiley

# 1 111
  • София
Точно вчера каза, че се надява тезата да не от Бай Ганьо.

# 1 112
Последно инфо от учителката по БЕл , теза на Бай Ганьо, средна по трудност първа част,  преразказ от името на герой от български автор
Май нямаме познали от хвърлянето на боб.

Как!? Аз и котката  hahaha
Вътрешното ми чувство все натам клонеше..

# 1 113
Бай Ганьо се сътворява дори да не са го учили. Според мен е лесно.
Герой също е добре, защото е по-кратко.

# 1 114
Последно инфо от учителката по БЕл , теза на Бай Ганьо, средна по трудност първа част,  преразказ от името на герой от български автор
Май нямаме познали от хвърлянето на боб.

тъкмо разправях на детето сутринта в колата, че и на мен преди 100 години за езиковата гимназия на изпит ми се падна бай ганьо... егати, дежа вю някакво:thinking:

# 1 115
  • София
Ако е Най Ганьо, моита котка позна тезата, но за съжаление детето не обърна внимание... Преразказ също предпочиташе неутрален разказвач. Нищо, ще правим платени окултни предсказания с котка за изпити;)

# 1 116

А бе то се сътворява, но дали проверяващия ще го приеме?

# 1 117
Уф, Бай Ганьо....
И моята дъщеря е правила повече преразкази от името на неутрален разказвач. Май и на пробните все такъв беше, тя само в Регалия се е явявала, някой помни ли как бяха там?

# 1 118
  • София
Всички с котки да се стягат за математиката и всяка да познае по една задача! Smiley

# 1 119
  • София
Това с преразказа хич не ми харесва. Хайде дано е фалшива новина.

# 1 120
  • София
Нечия котка май беше познала.
Innocent
Vienna, k'во разправя котето за математиката Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 121

А бе то се сътворява, но дали проверяващия ще го приеме?

То винаги имаш шанса проверяващия точно твоето да не приеме, ако ще да е цитат от литературна критика.
Затуй БЕЛа винаги ми е било по-смотания изпит Simple Smile

# 1 122
Ох, и моята не искаше тези от произведенията на Алеко. Преразказ от името на герой, като че ли крие повече уловки. Не ми се пише от притеснение, само ви чета.

# 1 123
  • непостоянно
Нечия котка май беше познала.

Ох, бе... Joy

Според мен от името на герой е по-лесно откъм глаголно време, но трябва да внимават на какво е бил свидетел героят.

Спомних си как щерката беше писала преразказ при учителката от името на герой, който умира в края на разказа. Последното изречение беше оставила недовършено “... легнах си и...” На въпроса на г-жата защо, отговорът - ами няма как да разкаже собствената си смърт. 🤪😂
Право е детето!

# 1 124
  • София
Viena, отваряш още днес учебника по математика и пускаш котката да се навърта. Вашата котка напред и ние след нея.

Общи условия

Активация на акаунт