СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 487
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София - Младост 1А
Дойде проклетото обаждане. Добре било, справил се. Дано!

# 1 186
Според мен преразказът е труден- много детайли, непознати думи, цифри за помнете. Тестът бил лесен- стига да няма незабелязани уловки. Ако е вярно, логично ли е математиката да е трудна, за да направи ситото?

# 1 187
Впечатленията, които споделят децата са, че като цяло е било много лесно и дори приятно.
Това е защото са се подготвили много добре
Въпреки, че Бай Ганьо е толкова колоритен, е доста труден за описване герой, но пък е герой за когото все може да се измисли нещо, дори и да не си преговарял подробно.

Скрит текст:
Винаги, когато сънувам майка ми, имам успех. Преди всеки студентски изпит съм я сънувала. В събота вечерта я сънувам до мъж, който приличаше на карикатура - освен това беше мазен и с червен нос и облечен с дрехи като от едно време. И снощи, след като с дъщеря ми и двете не успяхме да заспим - мен ме сполетява внезапно мисълта, че може в съня ми да е бил  Бай Ганьо. Девойката се засмя само ми каза, че всичко си знае и дано да се падне "Какво ще й гледам на Вената...",  ако ще се пада нещо от Алеко, преразказа ми целия пасаж. Преди малко беше изумена, че се е паднало точно това.

# 1 188
  • Sofia
Колко грешки са открили? Моето 14.

Пишело било, че са 14, в самото условие.

# 1 189
  • София
Единият ми син забравил да напише заглавието и дидактическата задача на преразказа. Квесторът му казал да ги напише над редовете.... Дали няма да се сметне за знак или просто скенера няма да го сканира и ще му вземат точки...?
Иначе и той каза, че от всички пробни тестове до сега, това е бил най-лесният. Ще видим...

# 1 190
  • София
Ох, дочаках обаждане и аз. Лесно било. На текста редакция били посочили колко са грешките.
Всеобщото мнение сред съучениците е, че изпитът е лесен, което всъщност е нож с две остриета.

При по-лесен изпит, скача балът /съответно, при по-труден - пада/, но това е еднакво за всички.
Имате ли идея, кога ще качат теста ,за да го видим ?
Обикновено го качват след 15:00 часа на сайта на МОН.

# 1 191
И младежът каза, че било лесно. Така смятали и повечето деца от випуска в училището. Хмм, ако наистина е така, сега ще започне една борба за стотни...Не ми се мисли.
Но, за днес стига притеснения, сипах си едно бело и мисля да мисля позитивно Sunglasses Cocktail

# 1 192
  • Бургас
Госпожата им до 4 клас все казваше:Най-ме е страх като кажат,че било супер лесно......

# 1 193
  • София
Според мен преразказът е труден- много детайли, непознати думи, цифри за помнете. Тестът бил лесен- стига да няма незабелязани уловки. Ако е вярно, логично ли е математиката да е трудна, за да направи ситото?
И аз съм на това мнение. А и началният момент, в който се обяснява какво мрънкяло е момъкът е труден за пресъздаване от негова гл.точка.

Телефонът ми още мълчи.

# 1 194
  • Варна, България
Синът ми е доволен от това, което е било на изпита.
Тезата за Бай Ганьо не му е била проблем.
Каза само, че са им прибрали работите преди да изтекат 60 минути и не му е стигнало времето да си препише последното изречение на тезата от черновата- според него било много хубаво и щяло да бъде супер Simple Smile
Малко ме е яд, че не е успял - за колко се преписва едно изречение... ако действително са им събрали работите по-рано.
Аз също имах съмнения, че изпита ще е сравнително лесен, предвид новия тип на проверка.
Да видим как ще е математиката и тя ли ще е решаваща за бала...

# 1 195
  • София
Напълно съгласна съм с margo. Като каза, че било лесно и коремът ми се сви.

# 1 196
  • Бг-мама
И аз най се притиснявам като каже , че е било лесно. Моят не е успял да намери всичките 14 грешки. Намерил е 12 , а колко от тях са действително сгрешените ще си каже като видим теста.
Сага да направя една заръка. Който първи де добере до теста да го свали веднага , защото сайта на МОН ще се срине много бързо след качването на теста.

# 1 197
  • Варна
Оффффф,свързах се и аз най-накрая  100 пъти звънях,в настроение го уцелих доволен от себе уж,ще видим !!!

# 1 198
  • Бургас
Едно дете помолило да отдели черновата,но квестора казал че не може.

# 1 199
  • Варна, България
Ох, дочаках обаждане и аз. Лесно било. На текста редакция били посочили колко са грешките.
Всеобщото мнение сред съучениците е, че изпитът е лесен, което всъщност е нож с две остриета.

При по-лесен изпит, скача балът /съответно, при по-труден - пада/, но това е еднакво за всички.
Имате ли идея, кога ще качат теста ,за да го видим ?
Обикновено го качват след 15:00 часа на сайта на МОН.
Даже и не искам да го виждам. Ако синът ми не настоява, няма изобщо да обсъждаме какво и как е написал. Ще се види на 27 юни.

Общи условия

Активация на акаунт