СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 494
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Sofia
Вместо превръщане на пряка в непряка реч, е имало снимка на килим и да познаят от кой край е според текста. Въпросът с разпознаване на цитат от кой герой е е бил заменен с даване на пример за произведение от посочен съответен жанр. Нашият 14-тата грешка си я е изсмукал от пръстите и не е вярна. Отделили са му черновата, след като ги помолил (така го бях инструктирала).

И аз мразиМ да е лесно Anguished

# 1 201
  • София
И младежът каза, че било лесно. Така смятали и повечето деца от випуска в училището. Хмм, ако наистина е така, сега ще започне една борба за стотни...Не ми се мисли.

Винаги е борба за стотни /по-скоро части от точки Wink /, независимо от сложността на изпита. Тя е еднаква за всички.

# 1 202
  • Разпиляна във въображението
И моята е доволна. Ще видим после. Тествах системата и влязох с данните в прием.мон Simple Smile

# 1 203
  • Варна
И при нас отзива е лесно, литературните въпроси били елементарни, преразказа не я е затруднил, точно такава теза не е писала, но е измислила нещо. Квесторите са били мили, не е имало проблем с откъсването на черновата. Времето й е било даже в повече, което не се е случвало досега на пробните.
И аз имам съмнения за математиката.

# 1 204
Преразказът ще им изиграе лоша шега- дълъг , с много описания и пряка реч. Ще има сеч там

# 1 205
  • София
 Резачката ще бъде на теза и преразказ при лесен тест, така че не се знае какви ще са резултатите. Все има откъде да се вземе, пардон, да не се даде.

Но каквото-такова, важното е че мина.

# 1 206
  • Sofia
Обяснява, че имало някакви подгънати ъгълчета, по чийто ръб трябвало да се откъснат и понеже си знае колко е похватен, за всичко се е обръщал към квесторите Laughing ("да бе, аз обикнивен лист не мога да откъсна правилно, камоли толкова важно нещо" Laughing)

Допълвам се: не ми се четеше разказа, но сега зачетох и се хванах за главата с описанията. Даааа, ама ги е нямало - съкратен бил Wink

# 1 207
И аз получих обаждане. За трудност било горе-долу. Попитала дали може да раздели черновата от беловата - не са й разрешили. Било " много гадно" за преписване така и едвам й е стигнало времето.
Каквото- такова. Мина!

# 1 208
  • София
И на моя син не му е било трудно - колко ще разберем след 10 дни. Не иска да му показвам материала и отговорите.

Стига ми толкова разсейване, сега вече ще сядам да работя съсредоточено и тук ще чета довечера.

# 1 209
Имали са право да разделят черновите, на ръка, казали са им полека, за да не ги скъсат.
Квесторите са били "пасивни" ( каквото и да означава това).
Имало е часовник в стаята, резервни черни химикали и вода!
Всичко е било ОК.
Доволна е, чакаме математиката Simple Smile

# 1 210
  • Бг-мама
За това неравнопоставено положение за черновите коментирахме преди това. За едни е можело за други не. Не е справедливо спрямо децата. При нас са разрешили.

# 1 211
  • нейде там, където ....
При нас не са ги предупредили, че времето изтича. Имам съмнения, че са съкратили времето за преразказа с десетина минути поне, ако съдя по времето на обаждането. Били останали две деца и другото казало, че е готово. Отивайки при него да му вземат работата, казали на детето ми да спира да пише, че времето е свършило. Не е успял да препише всичко от черновата. А уж говорихме да пише направо на белова преразказа.  Confused
Другото било лесно и вярно. А дано!
За черновите - квесторите са ги отделяли, не е имало проблеми.

Ама каквото - такова. Казах му да си вземе един сладолед и да си почива.

# 1 212
Ако и по МАТ не им дадат да отделят черновата , ще купя оранжеви тениски и ще ги раздам на квесторите , а после...………...знаете!!!
Искам да е сряда 13ч

# 1 213
  • София
За това неравнопоставено положение за черновите коментирахме преди това. За едни е можело за други не. Не е справедливо спрямо децата. При нас са разрешили.
Ами, при шизофренно променящите се указания на МОН, съвсем очаквано, всеки квестор има собствено мнение. Smirk

# 1 214
И моята принцеса е доволна. Да видим резултатите другата седмица....

Общи условия

Активация на акаунт