СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 363
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София, център
Мацки, а кога и къде ще качат отговорите?

# 1 366
  • София
Тук, след малко. Joy

В сайта на МОН, би трябвало всеки момент.

# 1 367
  • София
Аз пък не искам да я отпочвам с проверки какво е написала. Тя беше доволна и сега ако си намери някъде грешка, ще има драма. Предпочитам да я гледам доволна и без това каквото е написала -написала. Не можем да върнем нищо. Ако зависи от мен, ще изчакам направо резултатите без да сравнявам нищо. Поне за момента не искам. Още ми е много напрегнато. Може би утре като ми помине от БЕЛ-а и като ме затресе другата треска за математиката. Joy

# 1 368
  • Бг-мама
След толкова мейла които пратихме за черновите , сега ни бойкотират с качването. Заети са още да отговарят . Joy Joy Joy

# 1 369
Мисля, че работят по критериите. Особено след офанзивата по редакцията на текста.

# 1 370
Ехо, мами, някоя отличничка по БЕЛ няма ли да сподели верните отговори..🤪
То няма значение кои са верните отговори, има значение кои са верни СпоредМон.
Затова чакаме да ги видим Wink

# 1 371
Мисля, че работят по критериите. Особено след офанзивата по редакцията на текста.
Мдааа, ще трябва да ги нагодят към ситуацията. Сефте!

# 1 372
  • София

Ще редактират ключа и въпросът ще е за 15т. И максимален брой точки от изпита - 101. Joy Те, тогава да видите колко класирания ще има.

# 1 373
По-скоро ще признават 14 точки при 14 или 15 открити грешки. В това отношение няма да има ощетени според мен.

# 1 374
  • Бг-мама
По-скоро ще признават 14 точки при 14 или 15 открити грешки. В това отношение няма да има ощетени според мен.
Това би означавало да си признаят грешката , а те тези работи не ги умеят! hahaha hahaha

# 1 375
Ехо, мами, някоя отличничка по БЕЛ няма ли да сподели верните отговори, да не гадаем ние простосмъртните?🤪
1-Б , традицията, 2- във втори абзац,3- информацията от таблицата допълва, 4-В 5_, 6-неоснователният, 7-отреден,наречен,закодиран, 8- тъй като, 9- й-притежателно местоимение, 10-сложно съчинено, 11-междуметие, 12-са се криели ,13-отделят обособеното определение, 14- магически ,религиозни,15- които са закодирани

# 1 376
  • В тъмната гора.
Какво става с МОН, заспаха ли...?

# 1 377
Ехо, мами, някоя отличничка по БЕЛ няма ли да сподели верните отговори..🤪
То няма значение кои са верните отговори, има значение кои са верни Според Мон.
Затова чакаме да ги видим Wink

Много добро Simple Smile Simple Smile Simple Smile Може да стане лайтмотива на кампанията Simple Smile

# 1 378
На 12 в. казвате вярното е "са се криели", но аз не виждам такъв вариант. Има "са се крили".

# 1 379
  • София
На мене пък такъв отговор ми спретнаха от Езикови справки по темата с лесно/достъпна, че се зашеметих.
Нищо не разбрах.
Отказвам се от тази материя, не съм в 7ми клас. Сори.
Да му мисли дъщеря ми догодина.

Общи условия

Активация на акаунт