СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 273
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 380
Бихте ли казали къде гледате теста, защото не го намирам в сайта на МОН.

# 1 381
  • България
Какво става с МОН, заспаха ли...?
техническа почивка са

# 1 382
  • На топло в неговото сърце.
Ами измориха се днес в тая жега!

# 1 383
В темата преди няколко страници..
отговрите ги чакаме все още

аз си го реших, имам 2 разминавания със синкото (или с това поне, което си е преписал на крака Simple Smile )

# 1 384
  • Пловдив
И сайтът им не е под обсада този път. За ДЗИ беше някакъв ужас - както винаги.

Ред, дъщеря ти явно е набор на племенничката ми, защото и тя догодина ще е на НВО.

# 1 385
Ехо, мами, някоя отличничка по БЕЛ няма ли да сподели верните отговори, да не гадаем ние простосмъртните?🤪
1-Б , традицията, 2- във втори абзац,3- информацията от таблицата допълва, 4-В 5_, 6-неоснователният, 7-отреден,наречен,закодиран, 8- тъй като, 9- й-притежателно местоимение, 10-сложно съчинено, 11-междуметие, 12-са се криели ,13-отделят обособеното определение, 14- магически ,религиозни,15- които са закодирани
Ехо, мами, някоя отличничка по БЕЛ няма ли да сподели верните отговори, да не гадаем ние простосмъртните?🤪
1-Б , традицията, 2- във втори абзац,3- информацията от таблицата допълва, 4-В 5_, 6-неоснователният, 7-отреден,наречен,закодиран, 8- тъй като, 9- й-притежателно местоимение, 10-сложно съчинено, 11-междуметие, 12-са се криели ,13-отделят обособеното определение, 14- магически ,религиозни,15- които са закодирани
18-В, 19-"Заточеници", 20- треперенето на ръцете 21-Не осъзнава какво причинява (Б) ,22 -Г посредник,23- "Стани , стани...." " По жицата"

# 1 386
На пети въпрос А ли е?

# 1 387
  • София
Какво става с МОН, заспаха ли...?

Придават си важност. Да не си помисли някой, че са лесно достъпни Simple Smile

# 1 388

# 1 389
  • София
Според мен на 5ти въпрос отговорът е А, да.
Ох, не мога, хиля се с глас.

# 1 390
На мен ми се видя много дребен шрифта  и не можах да го прочета, затова попитах къде го има теста. Сега записах снимките и като ги отворих, всичко беше наред, благодаря.

# 1 391
На 12 в. казвате вярното е "са се криели", но аз не виждам такъв вариант. Има "са се крили". "са се крили",извинавам се за тази неточност от моя страна.

# 1 392
На 12 в. казвате вярното е "са се криели", но аз не виждам такъв вариант. Има "са се крили". "са се крили",извинавам се за тази неточност от моя страна.
Относно моята неточност, от граматическа гледна точка не е дребна, защото "се криели" е минало несвършено деятелно причастие, а минало неопределено време се образува от сегашно време на "съм" и минало свършено деятелно причастие "се крили"

# 1 393
  • София
Работният ден е към своя край, а последната новина на сайта на МОН е от 14.06. Човек ще си помисли, че нищо не са окъкали оттогава. Smirk

# 1 394
Според мен на 5ти въпрос отговорът е А, да.
Благодаря:)

Общи условия

Активация на акаунт