СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 116
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 800
Не просто е хубаво, трябва да се направи нещо. Според мен, на деца в доказана невъзможност да се явят на тази единствена дата им се нарушават правата. Въобще да не обясняват, че дете без образование няма да остане, ако ставаше дума за собственото им, нямаше да прилагат такъв аргумент. Едно дело в Страсбург им трябва, за да се сетят, че трябва да направят задължително вариант за деца с уважителни причини. Не съм юрист, обаче, и не знам дали и какво основание има.
Според мен, трябва да обединим усилия в тази посока. Ненормално е. При мен поне едни 60% от притесненията бяха точно в тази посока.

# 1 801
  • Бг-мама
В контекста на последните размисли за болести да ви споделя колко лоша майка явно съм.
Големият ми син преди два дни го хвана дрисливият вирус. Първата ми мисъл веднага беше , добре че не е малкият.После изолирах голямото долу на първият етаж и вече два дни си стои там , само и само да опазим брат му.
Направиха ни сами да си говорим ония отгоре с техните глупости. ooooh!

# 1 802
Много ме е яд за дечицата, които поради здравословни причини ще пропуснат НВО, след толкова труд. Това категорично не е справедливо! Мами, дайте да направим нещо, както в началото на годината(напр. за материала от 6 клас) - да пишем, да пишем, да повдигнем този въпрос. Мен не ме касае лично, госпожицата е малката и после чак за внучката ще мисля, пу - пу да сме живи и здрави! Ясно ми е, че ще има отговори от сорта, че няма да са еднакво сложни изпитите, че ще имат повече време за подготовка (кой ли би го причинил на детето си?) и т.н. и т.н.
Нямам много време, но ако успея и някой не ме изпревари ще нахвърлям нещо. Може да съм безотговорна, но ако детето се чустваше добре с шарката(изкара я мега тежко, почти стигнахме до инфекциозна болница) щях да я пратя на изпит с един тон мазила върху лицето.
АниК, нашите да не са се загаджили? И на моята в главата са й само гаджета, песни, китара, танци, но пък си пожела сутринта трудни задачи, въпреки че математиката не й е силата.

# 1 803
  • Варна
Синът ми тръгна с червено и възпалено око днес.. каза,  че не го боли. Добре  че мат му е по-силния предмет и дори с лека НЕкондиция пак ще се справи.

# 1 804
И аз казвах, че като мине 19ти, започва ваканцията, ама на! В петък изходно по физика, а в понеделник по география ги чакат Sad

# 1 805
И аз казвах, че като мине 19ти, започва ваканцията, ама на! В петък изходно по физика, а в понеделник по география ги чакат Sad
И при нас е така. Аз не мога да разбера какви са тия изходни последната седмица. И какво точно ще решат с тях също не разбирам. Ама , ей така, да държат под стрес децата. И да им показват колко  по-силни от тях. При нас  по всички останали предмети щели да ги оформят от утре натам. Защото нямали достатъчно оценки. Ами какво правиха целия 2-ри срок, питам аз? Че остана  за последните дни  това мероприятие. Понякога човешката проклетия /защото съм сигурна, че от проклетия го правят/ няма граници!

# 1 806
  • Пловдив
В училището на мои приятелки има дете в болница и подготвиха екип, за да си проведе изпита там. Напълно законно. Няколко човека, включително 2 квестора, които ще стоят в стаята. Така че предполагам всичко е предвидено, просто не съм се интересувала, за да знам подробности.

# 1 807
  • София
В училището на мои приятелки има дете в болница и подготвиха екип, за да си проведе изпита там. Напълно законно. Няколко човека, включително 2 квестора, които ще стоят в стаята. Така че предполагам всичко е предвидено, просто не съм се интересувала, за да знам подробности.
ЗлаВещица, би ли споделила какви са процедурите, за да се реализира изпита при такива условия? Ако имаш яснота какви са стъпките, при възникнало такова обстоятелство и обективна необходимост?
Нашите наборчета сега минаха, но мисля, че ще е полезно за следващите.

# 1 808
Ами, да последната седмица ще оформят.
По химия контролно. Г-жата една бавна, по два месеца проверява. Викам и, че ще ги връща на 15-ти септември  Crazy

# 1 809
  • София
ЗлаВещица, това е много ценна информация. Това означава, че и детето с варицела би могло, ако знаеше, да си проведе изпита вкъщи, като покани квестори на гости.

# 1 810
  • Sofia
АниК, нашите да не са се загаджили? И на моята в главата са й само гаджета, песни, китара, танци, но пък си пожела сутринта трудни задачи, въпреки че математиката не й е силата.

Ееее, де да беше.... ами то девойката от училището. Това ще му е Hands Point Up След 1-ви юли ще гледа този квартал само на карта Grin Седем години съм му личен шофьор, стигат ми.

В кюпа сме с една скочубра по география, на изходните от мин.седмица не се е представил много добре (ходи без да учи), а тази по БЕЛ, която 6 месеца беше в болнични и се върна само за последното класно и оформянето, не спира да им говори как не стават за нищо и сигурно нищо не са направили на 17-ти.

# 1 811
  • София
Всички деца, с изключение на дъщерята на Шарлот, ли приключват с изпитите днес? Никой ли няма да се явява на НВО по език в петък? Сина ми ще се яви и на него.
Утре ще им събират учебниците. А в петък след изпита тръгва, ако все пак са се събрали достатъчно желаещи, на кратка екскурзия.

# 1 812
И при нас е така. Аз не мога да разбера какви са тия изходни последната седмица. И какво точно ще решат с тях също не разбирам. Ама , ей така, да държат под стрес децата. И да им показват колко  по-силни от тях. При нас  по всички останали предмети щели да ги оформят от утре натам. Защото нямали достатъчно оценки. Ами какво правиха целия 2-ри срок, питам аз? Че остана  за последните дни  това мероприятие. Понякога човешката проклетия /защото съм сигурна, че от проклетия го правят/ няма граници!

Интересно. Миналата и тази седмица децата не са на училище (образно казано).
Преди НВО - що ги товарят с контролни. След НВО - същото.
А реално точно периодът 10-24 юни при завършване на 30 юни, си е за това.
Съвсем проклетия е това учителското, значи  Mr. Green

# 1 813
  • Пловдив
В нашето училище излязоха няколко деца вече. Не било много трудно. 😉

# 1 814
  • София, център
Дъщеря ми ще държи изпит на 29.06 събота

Общи условия

Активация на акаунт