СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 91 646
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Открихме грешки за -10т. Дано това да е всичко,но се съмнявам. Младежа го играе непукист,а аз съм на бЕло и си мисля как ще изчакаме 27-ми,и как да не остана без работа. Днешния ден се оказа твърде динамичен като цяло 😂😂😂

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 22:19 от MariDi

# 2 116
  • Sofia
Бе кой ги роди тия ревящи деца бе!

А майки... Сърцето ме боли за всичкия труд и усилия, които хвърлихМЕ (аз, той и баба му). Иска ми се е да легна, да заспя и да се събудя на 27-ми и да е "о, чудо"... ама надали... Sob

# 2 117
  • Бг-мама
Бе кой ги роди тия ревящи деца бе!

А майки... Сърцето ме боли за всичкия труд и усилия, които хвърлихМЕ (аз, той и баба му). Иска ми се е да легна, да заспя и да се събудя на 27-ми и да е "о, чудо"... ама надали... Sob
Че и майките им ревли. В това число и аз си ревнах днес.
Колежката ми не можа да ме издържи днес и ме изпъди да си тръгвам в три и половина от работа и без друго нищо не свърших.

# 2 118
  • у дома с любимите си хора
Да споделя с вас моите притеснения от днес,че мира не ми дават.На моето дете не му е стигнало времето,защото по време на изпита по първа част се наложило да сменят целия комплект с бланки.Викали са зам.директорката,докато обяснят проблема и се разпечатат нови ,са минали близо десетина минути.Детето се е паникьосало,че времето изтича.Освен това му взели старите преди да нанесе решенията в новата бланка.Не е бил на себе си след първия модул.Ходил до тоалетната за да се пръска с вода да се съвземе.Каза,че направо има бели петна какво е писал/ нанасял като отговори.Много се притесних заради баркодовете.Надявам се всичко да е оправено по документацията с бланките,но тревогата ми си остава до излизане на резултатите.

# 2 119
  • София
Може ли решение на 16-та задача?

т.О - точка от симетралите на АС и ВС =>
AO=OC
OC=OB
+
ъгъл ОСВ = 85-25 = 60 градуса => ОСВ - равностранен => OC=BC = 6 cm
но от АО=ОС => AO=6 cm

# 2 120
  • София
Сега се сетих, че не съм наясно с НВО по чужд език. И там ли ще сканират работата? И най-важното - с какъв цвят химикал трябва да пише. Пак ли с черен?

# 2 121
  • у нас
Елфи, благодаря Kissing Heart

# 2 122
Вече съм пияна от хубава сръбска ракия Stuck Out Tongue Winking Eye Наздраве!
Не е от най-добрите по математика, но ех, ако беше разчел равностранен....хайде пак наздраве!...щяхме да сме +6 точки поне. Като изкоментирах равностранен, ме погледна изумено и осъзна половината решение...но поне е по-непукист, радва се на това което му е успешно..
Но, докато поливахме приключения етап изникна следния въпрос. Взел е допълнителен лист чернова, но квесторката му е казала, че той не се слаг в плика и не се проверява, а сега де? Аз доколкото знам се води протокол и се търси този лист...Даже са го попитали дали му се рискува с тази чернова, че тя е от училището и не се проверявала...
Не се притеснявам много, но все пак...дали може да има последствия?

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 22:10 от 6tiplio

# 2 123
  • София
Сума деца с организационни проблеми.
Наистина има недоизяснени и недоизчистени много неща в схемата.И за квестори и за ученици. Струва ми се, че поне 30% от децата са имали съмнения, че ще им анулират работата (по БЕЛ или по МАТ) по някаква причина.
Едни защото писали дидактическа задача, други задето не са писали, трети защото хиксчето излязло от кръгчето, четвърти защото сбили задачата в ъгъла, пети защото писали чернова с молив, шести... дори не помня всичко което изчетох тук и чух от познати.
Интересно дали ще се постараят да остранят недоразуменията за другата година. И да се дадат ясни, недвусмислени инструкции, които също така да са лесно изпълними или ще решат отново да сменят нещо из основи и това да доведе до нови обърквания.
Ние списващите тук уж много подготвени и информирани, ама и ние се оказахме не готови за всичките тези разнопосочни изисквания.

# 2 124
Е сега седя и разсъждавам как 100% НЯМА държава в Европа, а много вероятно и в Азия, в която майки във форуми да решават задачи, да принтват инструкции, предназначени за квесторите и да публикуват отговори преди експертите, създали въпросите. С цел да опосредят непълнолетните си деца в битка със системата, полуидиотите, които я представляват, и, генерално, държавата, щото в нея всичкото е такова мазало. Е няма го това никъде, сипвам си червено Confused

# 2 125
Ние вече забравихме изпита и гледаме напред!

Кажете, какви са ви впечатленията от предишни години - има ли голямо раздвижване на второ класиране? И въобще се чудя, каква може да е причината за едно дете, прието по първото си желание, да не се запише и съответно да се освободят места за чакащите второ класиране?
И още нещо не ми стана много ясно от схемата - ако си приет на първо класиране по второто си желание и не се запишеш, защото се надяваш на второ класиране да се придвижиш нагоре, пази ли ти се мястото от първото класиране /т.е.второто желание/ или го губиш?

# 2 126
  • София
В по-горния си пост, пропуснах всички, които се притесняваха, че са  задрасквали наклонено, вертикално, удебелявали и какво ли още не. Оставам с впечатлението, че системата като цяло е сложна и тромава, а уж трябваше да е за улеснение сканирането и ел. проверяването.

# 2 127
Пази се мястото от 1во желание, ама и аз не знам каква е системата, ако всички чакат 2рто класиране..
Освен тези, които не знаят, че трябва да подадат заявление и горят без да искат. Ама ще е тъпо, ако е това...

# 2 128
Викам да направим анкета кой какво ще пие и по колко следващата седмица ,след това да го представим в диаграма или задача от работа и едната задача за следващия набор за НВО е готова.

# 2 129
Пази се мястото от 1во желание, ама и аз не знам каква е системата, ако всички чакат 2рто класиране..
Освен тези, които не знаят, че трябва да подадат заявление и горят без да искат. Ама ще е тъпо, ако е това...

Т.е. и до трето можеш да чакаш и, ако не мръднеш, се записваш там, дето си бил класиран на първо?

Общи условия

Активация на акаунт