Картите на Мадам Ленорман ( 14 тема)

• 27 203
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте #marbeq можели и на мен да хвърлите едни карти, въпросът ми е дали с А.ще си станем близки приятелки каквито бяхме,тя ще почне ли пак да си държи на мен както преди известно време

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 19:44 от Nadq1010

# 196
Благодаря, marbeq! Hug И аз съм на мнение, че сегашното положение е "по-малкото зло". Дали ще сгреши, ако прибърза, времето ще покаже.Simple Smile

# 197
Привет,

Може ли и на мен да изтеглите карти? Simple Smile) Въпросът ми е какво ме очаква в любовта до края на годината до края на годината? Simple Smile) нямам връзка сега. Инициалите ми са С.

# 198
Здравейте на всички! Аз също бих се радвала,ако някоя хвърли едни карти и на мен. Става въпрос за връзката ми с момче-Георги. Като цяло ме интересува само и единствено имам ли бъдеще с него или да продължа напред. Ще бъда благодарна за отговорите.

# 199
Здравейте,бих желала и на мен да погледнете с картите..Какво ме очаква в любовен аспект до края на годината.Нямам връзка..

# 200
Добро първоЮлско утро!

Тегля на 5 от вас по една карата Ленорман - за месеца!

# 201
Може ли на мен? Довечера ще сравнявам с моите карти Simple Smile

# 202
Добро първоЮлско утро!

На мен може ли?

# 203
Добро първоЮлско утро!

Ако може

# 204
Добро първоЮлско утро!

Може ли и на мен? Simple Smile)

# 205
  • Кюстендил
И аз искам, 🍒😍😘благодаря

# 206
  • BG
Ако може и на мен, моля ...HeartsFlowers Four Leaf CloverFlowers TulipFlowers RoseFlowers Sunflower

# 207
И ааз се нареждам ☺

# 208
И аз искам, 🍒😍😘благодаря
11- метла - месец на тревоги и притеснения.Ще се изясняват отношения и гневът ще се надига около вас и във вас.Разчистете всичко старо около себе си.Отстоявайте мнението си ,но и бъдете готови на жертви.

# 209
И за мен, ако може! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт