Картите на Мадам Ленорман ( 14 тема)

• 27 219
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
Хайде, пак съм в тази тема Simple Smile Заредиха се въпроси за неясни отношения, та и моят е такъв.
Имам една колежка, с която работим в една стая, но не си  говорим, до степен да не се и поздравяваме, не се и поглеждаме дори. Всяка не съществува за другата. Без да навлизам в подробности, искам да попитам 1 - защо изпаднахаме в тази ситуация, 2 - какво е истинското ѝ отношение към мен, 3 - как ще се развие ситуацията между нас?
Ще преживея и без да общувам с нея, защото съм се убедила, че ако с някой не се получава, то  този човек наистина не ми е нужен изобщо, но пусто желание за хармония, все чепкам защо и как....

# 376
Скрит текст:
Хайде, пак съм в тази тема Simple Smile Заредиха се въпроси за неясни отношения, та и моят е такъв.
Имам една колежка, с която работим в една стая, но не си  говорим, до степен да не се и поздравяваме, не се и поглеждаме дори. Всяка не съществува за другата. Без да навлизам в подробности, искам да попитам 1 - защо изпаднахаме в тази ситуация, 2 - какво е истинското ѝ отношение към мен, 3 - как ще се развие ситуацията между нас?
Ще преживея и без да общувам с нея, защото съм се убедила, че ако с някой не се получава, то  този човек наистина не ми е нужен изобщо, но пусто желание за хармония, все чепкам защо и как...
.

Привет Силки ! Ами то ние така от време на време е хубаво да си прескачаме всички от едната тема   в другата  Laughing

1, жена, мостове, котва,  цепих на :змия
много ясни карти. Тази жена е темерут, хладна , инат вътрешен, освен това е завистлива. Просто я дразниш с нещо/ не казват с какво/ само показва,че ти завижда. Затова се е стигнало до тук. не се виждат никакви караници, просто хладина, студенина и завист от нейна страна. Как да се получи хармония с темерут?

2. Първия въпрос е отговорил на този въпрос.: Завижда ти...ти предполагам се сещаш и знаеш сама защо.

3. Часовник, ключ, щъркел. Цепих на : кораб
 Мисля,че ще ви разделят след време, тоест няма да работите в една и съща стая. Това ще се случи, но няма да е много скоро...

# 377
Благодаря ти, Рози! И моето усещане е такова, само не ме питай за какво завижда. Просто характер, вероятно, и си е намерила причина.
А тя е точно такава - усмихната и приветлива външно и ледена отвътре. Инат огромен, така е. Здраве да е, по-добре без нея.

# 378
Благодаря ти, Рози! И моето усещане е такова, само не ме питай за какво завижда. Просто характер, вероятно, и си е намерила причина.
А тя е точно такава - усмихната и приветлива външно и ледена отвътре. Инат огромен, така е. Здраве да е, по-добре без нея.

Дано ви изместят в различни стаи... ще е супер. Картите познават доста .Ще даваш ОВ, по нататък, като стане  Laughing

# 379
Разбира се, няма да забравя! Simple Smile

# 380
Здравейте! Аз също ще попитам за работа- имам много дълъг стаж на сегашната си работа. През следващите месеци ще се ме понижат ли? Ще мога ли да се преместя на друго място , където ще има същата позиция?

# 381
Хаха, забавни енергии витаят. Мисля си за Ленорман от вчера, сега идвам и какво да видя - цялата компания тук се събрала. 😃

Може ли някой да провери с Ленорман положението ми в един колектив. Веднага след това давам разяснения.

# 382
Здравейте, преди известно време бях питала как ще се развият отношенията ми със С? Картите показаха все още неясна ситуация, "букетен период", та тъй като нещата между нас доста бързо се развиват ми се иска да попитам отново същия въпрос: Как ще се развият отношенията между А и С? Ще живеем ли заедно? Flowers Hibiscus

# 383
Здравейте! Аз също ще попитам за работа- имам много дълъг стаж на сегашната си работа. През следващите месеци ще се ме понижат ли? Ще мога ли да се преместя на друго място , където ще има същата позиция?

букет, часовник, лупа , теглих допълнителна за пояснение: щъркел.
Ами , в момента нещата се разглеждат, да определено ще има промяна при теб. Не мисля, че ще е понижение, а по скоро преместване, на друго място.  Държа на ОВ, защото е важно  за  да се видят , вариациите на тълкуване на картите.

Хаха, забавни енергии витаят. Мисля си за Ленорман от вчера, сега идвам и какво да видя - цялата компания тук се събрала. 😃

Може ли някой да провери с Ленорман положението ми в един колектив. Веднага след това давам разяснения.

Предполагам за  работен колектив  иде реч.... Ще се пробвам: Излезнаха ти:
мъж, къща, коса, цепих на лабиринт, теглих допълнителни :
птици, дърво, мечка
 Там където си в момента  имаш стабилен доход,  отдавана работиш на това място, но в  колектива ви ще има  съкращения, но си мисля, че няма да касаят теб, а около теб, ще съкращават хора, но ти ще си останеш. Мисля, че може би имаш леки притеснения по този въпрос, но  позицията ти ми се вижда желязна :дървото с мечката , дори повишение може да има. Шефа ти много те цени и държи на теб.  Thinking  Такива неща ми се виждаха, докато ти гледах картите... Peace

Здравейте, преди известно време бях питала как ще се развият отношенията ми със С? Картите показаха все още неясна ситуация, "букетен период", та тъй като нещата между нас доста бързо се развиват ми се иска да попитам отново същия въпрос: Как ще се развият отношенията между А и С? Ще живеем ли заедно? Flowers Hibiscus

излезна: книга.
 Рано е да се знае отговора на този въпрос. Не знам от колко време сте заедно... Остави нещата да си вървят така, както си вървят...питай пак след време.

# 384

птици, дърво, мечка
 Там където си в момента  имаш стабилен доход,  отдавана работиш на това място, но в  колектива ви ще има  съкращения, но си мисля, че няма да касаят теб, а около теб, ще съкращават хора, но ти ще си останеш. Мисля, че може би имаш леки притеснения по този въпрос, но  позицията ти ми се вижда желязна :дървото с мечката , дори повишение може да има. Шефа ти много те цени и държи на теб.  Thinking  Такива неща ми се виждаха, докато ти гледах картите... Peace
Причината да питам е една грозна история, в която се опита да ме забърка един от членовете на екипа. Не за първи път се опитва да ми подлива вода тази жена, сигурно защото постоянно й помагам, а нали "няма ненаказано добро". В случая казах, че нито имам време, нито желание да се разправяме. Каза неща, които не тръгнах да опровергавам. Оставих я да говори каквото иска. Чудя се как се е отразило това на другите в екипа, дали нейните приказки срещу мен и срещу други хора са имали някакъв ефект и дали изобщо тя си дава сметка колко грозно постъпи. И изобщо все ми се пада ролята на балансьор, но тогава не ми се занимаваше. Иначе да, ползвам се с голяма репутация, дори и когато провеждам непопулярни политики - чакат да видят какво съм намислила, имат ми доверие, дори и да има в тях известно безпокойство какво ще се получи.

Благодаря за картите.

# 385

птици, дърво, мечка
Причината да питам е една грозна история, в която се опита да ме забърка един от членовете на екипа. Не за първи път се опитва да ми подлива вода тази жена, сигурно защото постоянно й помагам, а нали "няма ненаказано добро". В случая казах, че нито имам време, нито желание да се разправяме. Каза неща, които не тръгнах да опровергавам. Оставих я да говори каквото иска. Чудя се как се е отразило това на другите в екипа, дали нейните приказки срещу мен и срещу други хора са имали някакъв ефект и дали изобщо тя си дава сметка колко грозно постъпи. И изобщо все ми се пада ролята на балансьор, но тогава не ми се занимаваше. Иначе да, ползвам се с голяма репутация, дори и когато провеждам непопулярни политики - чакат да видят какво съм намислила, имат ми доверие, дори и да има в тях известно безпокойство какво ще се получи.

Благодаря за картите.

Соул, верно гадна история. Много мразя интриги  на работното място...сега като знам за какво питаш, вече птиците показват разправиите,  лабиринта е объркване в главите на хората и то екип/ на картата има нарисувани няколко човека./ Тази жена обаче не излиза тук в картите по никакъв начин. Но косата показва рязко събитие, неочаквано за всички, ще е изненадващо, може би ще уволнят някого...има ли някакъв шанс да я уволнят нея? Thinking Каквото и да се случва, имаш подкрепата на колектива мисля/ лабиринт с мечката и дървото/ .Много странно, че на  картите не излезна жената интригантка....

# 386
Никакъв шанс за уволнение. И то защото аз няма да го допусна. Искам да се осъзнае и да се държи прилично. Ако може и да се извини на целия екип за поведението й. Някакви дълбоки комплекси носи, затова се държи така. Работя върху поведението й доста, но...трудна работа.

# 387
Скрит текст:

букет, часовник, лупа , теглих допълнителна за пояснение: щъркел.
Ами , в момента нещата се разглеждат, да определено ще има промяна при теб. Не мисля, че ще е понижение, а по скоро преместване, на друго място.  Държа на ОВ, защото е важно  за  да се видят , вариациите на тълкуване на картите.[/spoiler]

Благодаря за отговора! Обратна връзка -задължително, но ще отнеме време, тъй като сега са отпускарски времена!:  laughing:

# 388
Здравей, Рози Innocent, може ли да теглиш и за мен дали да си търся нова работа? Отдавна го мисля, но някак ме е страх дали ще е по-добре (не само като пари, а като атмосфера, чувство, колеги, естество на работа...)

метла, мечка, птици , цепих на дърво.
Не е препоръчително с тези карти да скачаш на нова работа,  поне за сега. Тази на която си, поне е стабилна, макар и да има някакви леки неприятности,.но не са неразрешими.  
Благодаря! Да, много е стабилна, обмислях дали да не опитам същата компания, но друга позиция, но някак не мога да се престраша.. може ли да питам пак след 2 седмици/месец?

Да,  след месец най-добре, защото не си на зор и не си готова ти самата. Имаш страхове...

Скрит текст:
Искам да помоля да изтеглите карти за настоящата ми работа, на която съм от няколко месеца на временен договор, как ще се развиват нещата. Надявах се да ме оставят за постоянно и да ми повишат заплатата, но започвам да се притеснявам от неизвестното.
Благодаря предварително.

писмо, мостове, мъж...цепих на лилии.
Теглих допълнителна:лабиринт.
Ами да ти кажа, харесват те как работиш.  Шефа ти мъж  ли  е? Иначе има чуденка в момента, обмислят чудят се дали да те оставят, но е напълно въможно да те оставят... ще имаш известие.
Кога ти изтична договора?

Скрит текст:
Здравейте, бих искал да помоля да изтеглите карти с въпрос дали има шанс за любов и по-сериозни взаимоотношения с Й.
Благодаря предварително.
Поздрави,

куче, жена, кораб.
Приема те като приятел, не се вижда скоро да се влюби до уши в теб. Изглежда тя никак не бърза, така че, ще трябва да се въоръжиш с търпение,  защото изглежда е свободолюбиво момиче, и не иска да я притискат. Обича да си излиза с приятели, да е в компании с много хора , та така.  Peace

Скрит текст:
Здравейте можели и по моя въпрос който е по нагоре някой да тегли карти,благодаря

Къде по нагоре, не го видях?  Thinking
    23 страница ☺

# 389
Nadq1010, не разбирам смисъла, защо си копирала цлеия мой пост,  а въпроса ти пак го няма!Толкова ли е трудно да го напишеш пак...защо трябва да се ровим назад и да си усложняваме живота един на друг. Ако искаш помощ, то може ли по сериозно, а?  Rolling Eyes

Соул, дано се осъзнае жената и се извини пред всички. Ще споделиш, ако стане. Може пък и косата да значи това, че ще има някакво неочаквано събитие/ щом няма уволнение/ , та може и да е това, да се реши да се извини публично  Wink

Ще пътувам днес  след обяд и неделя, ще съм тук чак понеделник вечерта.

Хуабв уикенд на всички!

Общи условия

Активация на акаунт