Време не остана вече, ЮНИ е, ще гушкаме малкото човече. - Тема 9

• 25 488
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Честити нови бебчета. Да са живи и здрави. 😊
Ей неостанхме вече. Аз съм на 17.06,но нямам никакви индикации, а се разхождам с малкия по цял ден, вечер като се прибере баща му пак. Вече ми се надуват краката много, а за пишкането да не говорим допика ли ми се докато стигна до тоалетната и задължително съм мокра. Крепи ме мисълта, че остава малко. На мен АГ ми каза, че след термин трябва да ходя всеки ден на тонове в Майчин дом една седмица, а на мене ми е доста далече и се надявам все до неделя да родя, а и с този антибиотик сега ми е много притеснено. Онзи ден като бях на УНГ в 12 поликлиника покрай мен мина болно от шарка дете поне 3 пъти и накрая се блъсна в мен. Надявам се да не съм я хванала защото не съм я карала, че само това остава. Всичко ми се събра на куп и нейздържам вече.
Късмет на оставащите малко остана!

# 76
Zaraghamba,Честита рожба! Пожелавам му много здраве и късмет!🍀

# 77
  • WonderLand
Аз съм на 4-тия етаж без асансьор и го качвам, отделно също гледам да се раздвижвам, ама още нищо. Чакам за преглед, ама да видим, имам чувството, че никакво разкритие няма да имам. Даже на тоновете днес матката ми е толкова спокойна, че графиката за контракциите е изпъната като струна.

# 78
Аз съм на 4-тия етаж без асансьор и го качвам, отделно също гледам да се раздвижвам, ама още нищо. Чакам за преглед, ама да видим, имам чувството, че никакво разкритие няма да имам. Даже на тоновете днес матката ми е толкова спокойна, че графиката за контракциите е изпъната като струна.
Аз не съм сигурна, че искам да имам разкритие (аз съм на преглед утре). Предпочитам да ме приемат с контракции, отколкото с изтекли води, че изтеклите води водят по-често до секцио.. а за какво съм чакала толкова време за нормално.. Стискам палци, да се похвалиш, колко е пораснал бебчо Simple Smile

# 79
  • София
Защо да водят по-често до секцио изтеклите води?

# 80
  • Plovdiv, Bulgaria
При мен с първото раждане вечерта ми изтекоха водите и отидох в болницата, никакво разкритие, никакви болки, кьорава контракциика нямаше. Пускаха ми системи, ниищо, цялата нощ и на сутринта ме срязаха. През цялото време тоновете си бяха ок, но водите намаляваха и така.. Та аз не съм усетила болките от нормалното раждане и констракции и сега се чудя тези констракции уж подготвителни, ама си има някаква менструална болка долу и се притеснявам. А имам още седмица да секциото. Поне ме провериха и нямам разкритие, но нищо чудно да ми плиснат водите като миналия път Joy

# 81
  • WonderLand
Бебчо е около 3 200 според доктора, не ме гледа за разкритие. Каза, че корема ми още не е паднал, пусна ехограф и каза, че е високо бебето още и няма смисъл да ме гледа за разкритие и да ми причинява дискомфорт. Каза, че другата седмица обаче задължително ще ме погледне. Според него всичко сочи към нормално безпроблемно раждане, та се успокоих. Да споделя обаче, че откакто пия желязо се чувствам доста по-жизнена и по-добре.

# 82
Мен снощи ме събуди такава менструална болка. За първи път усетих тия подготвителни контракции, до сега само виждах стягането на корема. Малко се стреснах, но пих но шпа и пак заспах.

# 83
  • София
Честит да е Павел! Да е здрав и много щастлив!
Ние също се сдобихме с трета дъщеря- 12.06, 11ч. посрещнахме Звезделина, 3400/50 см, точно 39г.с.
Ще разкажа по- късно ако ви е интересно.
Успех на всички, наистина минава бързо.

# 84
Поздравления на майките на Павел и Звезделина! С пожелания да растат здрави и щастливи. Hug

# 85
Защо да водят по-често до секцио изтеклите води?
Ако не се появят контракции до няколко часа, директно правят секцио, за да не застрашават бебето. Ако си само с контракции, се води, че бебето си "плува" и са по-склонни да чакат за разкритие и т.н.
Честито и за Звезделина.

# 86
Поздравления за Звезделина да е жива и здрава!
Добре де на мен ми е много интересно като тръгнахте да раждате коремчетата бяха ли ви паднали изведнъж ли стана, или имахте няколко дни преди това симптоми..... Почвам вече да изпадам в паника, че няма да родя скоро. 😞

# 87
Моят не беше паднал даже и в болницата, както и не бяха ми изтекли водите. Затова АГ и акушерката ми натиснаха корема, за да спукат околоплодния мехур, а може би и за да не е толкова високо бебето.

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 16:18 от Divi_86

# 88
И аз бях на преглед преди малко... 3100 кг добре се движи Simple Smile но шийката ми е 4 см и на тоновете без нито една контракция... май ще си дочакам секциото 😁🤷🏻♀

# 89
Здравей,попринцип само ви чета не пиша почти. Честито на всички за бебоците нека много ви радват.

Има ли такива които пренасят бебоците си моя термин е на 15./06 и се притеснявам  че нямам никакви индикации за раждане на тонове бях в понеделник и в петък пак. Баткото си го преносих 2 седмици и ми се иска този път да не се получи така ,но нещо май не ми се получава.Доцентката  във Фемина ми каза щом веднъж си преносима все така ще е много ме успокои 🤷😅

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 19:31 от kivity

Общи условия

Активация на акаунт