Време не остана вече, ЮНИ е, ще гушкаме малкото човече. - Тема 9

• 25 493
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Ааааа,и аз чакам😄. Надявам се и да си дочакам. Не искам да се оплаквам,но и на мен ми е тежко вече. Опъва ме,дърпа ме корема и за първи път ми е мноооого топло. Сърдех се че времето е лошо,че няма пролет,а то всичко било в мой плюс. Чакам си секциото другата седмица😊. Успех момичета,още малко!🌻

# 106
Да малко останахме. Аз днес съм свалила пердетата и ще мия прозорци надявам се да има ефект. Нещо от този антибиотик ми се вие свят по цял ден, но няма как за жалост. Успех на всички малко остана.

# 107
И аз съм от чакащите 24-25юни ще ми е секциото.И на мен ми е все тежко и гадно каквото и да хапна.Рита,разпъва ме и то много болезнено.Стискам зъби какво да се прави.Като ме попитат няма ли да раждаш вече ми иде да удоша някой.GrinningС баткото се сещам бързо ми спряха лохиите още в болницата намаляха,вкъщи ми прицапваше само,може би 10-15 дена макс да ми е вървяло.Може би след 30ден се пробвахме с таткото.Stuck Out Tongue Winking EyeИначе нищо не ми се прави,лежа си по-често.Не смея много да излизам че бебо слязъл надолу и усещането е странно сякаш ще се напишкам или родя всеки момент,а и ми се подуват краката от вървенето.Почти стегнах багажа за болницата,днес мисля да го довърша и да купим матрак за кошарата и само да чакам раждането.

# 108
И аз чакам и ще ви разкажа опита си от снощи (в клиника Щерев). В 12,30 ме приеха след тест с бром върху превръзка, уж с изтекли води. Цяла нощ тонове, прегледи за контракции - е, нямаше. Сутринта подготвиха система окситоцин, прегледах и с видеозона как са водите, оказа се че си има от всякъде по много. Пуснаха системата, вливаха я около час и решиха да опитат тест за амниотична течност от аптеката (за 60 лв по идея на една акушерка, която след прегледа за разкритие беше сигурна, че има води). Направиха теста, оказа се, че няма изтичане и ме изписаха.

# 109
  • WonderLand
И аз чакам ли чакам, бебо още е високо, имам 2 седмици до термин. Жегата ме мори, пишка ми се постоянно, тая сутрин мм станал преди мен и аз се оказах баринадирана от възглавници в средата на спалнята. Не успях да се измъкна сама, добре че не беше излязал за работа, та дойде да ме измъкне, умря от смях като ме видя потна, вирнала крака и мъчеща се да се измъкне от леглото. Вчера краката ми се подуха за пръв път, предполагам заради жегата и сандалите. А вие вече и секс правите... Grinning

# 110
Здравейте и в новата тема 😊

Някой беше питал за изкарването на бебето, от петия ден по няколко минути, а от десетия по три часа поне 😆

При мен лохиите като че ли спряха. Някъде около двадесет и петия ден се случи това.

Да питам и аз родилите момичета... Кога възобновихте секса с половинките?😉

При нас на третия ден ни извикаха на косултация в предвид ниското тегло. Ходим си с такси чакаме прегледите, пускаме изследвания на билирубин - вчера 5ти ден на бебенцето беше завишен и снощи до тази сутрин бяхме на фототерапия. Надявам се всичко да е наред и да преборим вече жълтеничката.

# 111
  • Plovdiv, Bulgaria
А вие вече и секс правите... Grinning
Joy Аз и сега си имам желание, ама много ми е неудобно всякак и ме е страх да не предизвикаме раждане. Иначе с каката в 39 седмица си правихме и исках да излиза вече Joy

# 112
А вие вече и секс правите... Grinning
Joy Аз и сега си имам желание, ама много ми е неудобно всякак и ме е страх да не предизвикаме раждане. Иначе с каката в 39 седмица си правихме и исках да излиза вече Joy

Ние правихме в деня, в който ми изтекоха водите, не знам има ли общо или си внушавам....

# 113
Моят термин е на 15.06 , днес бях на тонове и преглед, няма контракции, главата е високо, няма разкритие ,бебо върви над 4 кг. , но май му е удобно там и не му се излиза. АГ каза да изчакаме до събота и предлага и индукция ако след термина не тръгне само да излиза. Дано да само не се наложи секцио . Препоръча се секс , за да се стимулира процесът. Има ли други мами , които вървят с големи бебета ? Някой минал през индукция ,ако може да сподели как е минало?

# 114
Момичета,знае ли някоя как да оставя кърма на дребчо,налага се да ходя на контролен до града,,а не знам колко време издържа кърмата и как да се съхранява и дава .

# 115
Моят термин е на 15.06 , днес бях на тонове и преглед, няма контракции, главата е високо, няма разкритие ,бебо върви над 4 кг. , но май му е удобно там и не му се излиза. АГ каза да изчакаме до събота и предлага и индукция ако след термина не тръгне само да излиза. Дано да само не се наложи секцио . Препоръча се секс , за да се стимулира процесът. Има ли други мами , които вървят с големи бебета ? Някой минал през индукция ,ако може да сподели как е минало?
Аз със миналото раждане преносих 10 дни. Накрая ми спукаха водите и на системи с окситоцин. Спомням си, че доста време чаках за разкритие накрая го извадиха с вакуум. Надявам се втория път да стане естествено. Хич не ми се ходи всеки ден до Майчин дом, всеки ден следене и накрая пак ако мина тази процедура направо.....

# 116
Момичета,знае ли някоя как да оставя кърма на дребчо,налага се да ходя на контролен до града,,а не знам колко време издържа кърмата и как да се съхранява и дава .
До 24ч можеш спокойно да я държиш в хладилник, претопля се на водна баня в топла водичка.  Peace

Аз днес съм точно 38+0 г.с., ще ходя на преглед следобед, да видим какво ще каже док.  Rolling Eyes

# 117
Еми... хора сме...😂 желания, мераци...
Ние правихме вече, двадесет и шести ден мисля беше, дано не сме объркали нещо.

Момичета, като ви чета ми е леко носталгично по трепетите около бременността.😊

# 118
Момичета, като ви чета ми е леко носталгично по трепетите около бременността.😊

Да ти кажа... в тия жеги... недей да съжаляваш  Joy Joy Joy

# 119
  • WonderLand
Уф, никакъв секс не ми се прави. В тея жеги едва позволявам на мм да ме докосне, какво остава и секс да правим Grinning Либидото ми никакво го няма. Днес излязох да се поразходя, но не издържах много, адски бързо се изморявам и съм огромна, над 100кг съм вече. Преди бременността бях страшно активна и енергична, сега до магазина не мога да сляза без да се изморя.

Общи условия

Активация на акаунт