Криминални досиета

• 438 412
  • 7 148
  •   15
Отговори
# 7 110
Ох, аз обаче сега погледнах имената на двамата други убити и май не са никакви мутри поне Дечо Василев си е спелеолог, Пламен Статев също бил спелеолог...ужас
Накрая май наистина ще излезе убийство на дървената мафия...

Много странен случай, но ако наистина тия рейнджъри СА спелеолози/природозащитници, защо са въоръжени по този начин, защо завардват големи територии точно до границата.

Друг вариант е гранична безопасност -- това би обяснило защо ДАНС първи влизат при убитите -- тези хора да са наети привидно от Министерство на околната среда и водите, но всъщност да се се грижат за безопасността на този безлюден планински регион по сръбската граница...Агенцията е основана, когато войната с Украйна започва. Имат някакъв уж геоложки институт с някакви спелеоложки и пещернячески изследвания, а всъщност може това да е фасада и да са наблюдавали чувствителната сръбска граница от началото на войната.
Имат няколко уебсайта на геоложки институт уж, който не функционира, но има архив и там рекламират курсове по пещернячество със стипендии. Може пък да са били свързани с национална безопасност. А може и с наркотици.трафик на хора.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 14:14 от MariyaHris

# 7 111
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ох, аз обаче сега погледнах имената на двамата други убити и май не са никакви мутри поне Дечо Василев си е спелеолог, Пламен Статев също бил спелеолог...ужас
Накрая май наистина ще излезе убийство на дървената мафия...

Много странен случай, но ако наистина тия рейнджъри СА спелеолози/природозащитници, защо са въоръжени по този начин, защо завардват големи територии точно до границата.
Това, че е спелеолог в публичното пространство, нищо не значи...
 По стечение на обстоятелствата, преди време се запознах със семейство, тя е държавен служител, той официално нещо като електротехник, иначе си е дребен крадец на части от коли...

# 7 112
Да, но според мен, с тия държавни и европейски субсидии е мн вероятно да са пазили я мигрантски маршрути, я наблюдаване на сръбска активност, свързана с войната...Направили са сечено на организирана престъпна група и са ги отрепали...
Или пък са трафиканти на държавна хранилка...
Някой виждал ли е по други хижи подобни паравоенни групировки???

Дано близките излезнат да кажат ...

# 7 113
  • София
Педофилска мрежа и секта според 24 часа:

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22216148

Аз първоначално си помислих за плантацийка и/или трафик на хора и оръжие. Някъде четох за ритуално самоубийство, което ми се стори пък съвсем безумно. Само извънземните още не са намесени. Предположенията настрана, сигурно е обаче, че не са били точно орнитолози, спелеолози и други природолюбители. ДАНС не се занимава с такива. 

# 7 114
Много странна ограда има тая хижа.

# 7 115
Баси...педофилска мрежа!!!! Да не е лийкнало нещо от файловете на Епстейн или от торентите и бързо да са изгърмели бушоните...

Тия хора са с на договор с министерства и с европейски проекти....мноог е страшно!!! Що за дивотия??? Каква секта, какви момичета? Какви филми...

Чета и латиноамериканка намесена, някаква мексиканка Simple Smile)) Истината дали ще излезне наяве...

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 17:06 от MariyaHris

# 7 116
Вместо с тракери, да се бяха занимавали с по-важни неща.
Решили всички проблеми, че тракерите им присядат.
Дребните риби ще го отнесат, големците не.
Няма да разкрият много, тя полицията за педофили не си дава много зор.

# 7 117
Леле момичета!!! Значи Дачо Василев, Пламен Статев се водят спелеолози в Тенебрис клуб, страницата е свалена. Но логото на този клуб е прилеп точно с педофилските спирали!!! Тъкмо си ги припомних сега покрай Епстейн  и ги виждам и тук!

# 7 118
Какви са тези педофилски спирали? Някакъв човек от селото е разказал, че там имало момичета ученички. Задминахме Стивън Кинг...

# 7 119
това е педофилската спирала

а това е прилепът от логото на тенебрис ( на мен ми се привиждат спирали).

Не знам дали не се филмирам и аз прекалено...но пък и самият случай е по трилър съчиняван. То са майки, трупове, паравоенни, дронове, изгорели кучета, секти, скаутски програми с деца...

# 7 120
  • Пловдив
А за какво се ползва тая педофилска спирала, кой я ползва? Едва ли самите педофили гордо се афишират, или...?

П.П. Егати символа.

П.П.П. Известно време ми трябваше да зацепя за каква лама се представял. Щото нали има и едни течения, чиито привърженици се правят на животни.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 19:28 от Магдена

# 7 121
  • София
Спиралите лично на мен ми идват малко прекалени, но таймингът (предвид Епстийн) е наистина супер подходящ за такова убийство. Да, колкото и жълто да звучеше, точно към секта и педофилия клонят от прокуратурата. Някакъв (но не сред убитите), върнал се от Мексико, събирал деца на лагер, представял се за лама?!, въоръжени мъже пазели децата... БТВ твърдят, че е имало сигнали до АЗД по въпроса през годините. Изумително е наистина.

# 7 122
Едва ли има педофилия тук. По-скоро някакъв конфликт, който не знам дали ще се разкрие.
Тези мъже са убити, като са хванати в крачка, в някаква изненада. Иначе би било невъзможно. Сигурно е запалена хижата, докато спят вътре Sad Излезли са по инстинкт, преди да разсъждават трезво, и са били простреляни. Ужасно е. Който и да го е направил, е знаел, че няма как иначе да се справи с тях.

# 7 123
Ами спиралата е от ФБР доклади по темата. Както неонаци организациите ползват разни символи, които службите ги следят, така и педофилите си имат бранд.

Иначе във ФБ разни хора си вземат сбогом с единия от убитите -- Дечо Василев и от снимките си изглежда нормален човек, явно има приятели и познати, определено няма вид на парамилитари каквото и да е, по-скоро на човек, харесващ планини, канута и тн. Съвсем нормален си изглежда, няма вид на "паравоенен", нито на дилър...Не, че това е гаранция

Иначе този Ивайло Иванов си изглежда определено по-съмнителен, прилича ми на паравоенен определено...

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 18:21 от MariyaHris

# 7 124
  • София
"Ламата" е собственикът на хижата, който не е сред убитите (Борислав Сандов дори допускал да е отвлечен). Според медиите се казвал Ивайло Калушев. Той е организаторът на детските лагери.
Рейнджъри, природозащитници, каквито и да са били, според местните са охранявали периметъра с оръжие и камери, искали са лични карти от минаващи, отглеждали са местността с дронове и т.н. Не конкретно трите жертви, а изобщо за групичката в тази хижа. Сандов пък твърди (не в отговор, а по принцип), че те следяли и подавали сигнали за незаконна сеч и сметища, затова един вид подписал споразумението, което се появи в медиите. То действително е само общи приказки и нищо конкретно не поражда като ангажименти.
Много мътна история.

Общи условия

Активация на акаунт