Криминални досиета

• 457 879
  • 8 048
  •   127
Отговори
# 7 515
Често хора, които се увличат от едни незаконни дейности нямат проблем да правят и други. Ако са замесени в трафик, наркотици, пране на пари или каквото и да  е друго, не пречи да са природо-откачлки, сектанти, педофили или там каквото е, както и обратното. Едното не изключва другото.

# 7 516
  • София
Рейнджърите и това училище не са особено близко като разстояние? Семейството живее в София, детето учи в Осоица, а живее с рейнджъри в Гинци, как е възможно това, аз ли нещо не загрях?

# 7 517
Бърди, кой очерня жертвите? Калушев обаче, който не одобрява образователната система и си е половин или цял сектант, е доста притеснителен.

За Терзиев не се притеснявай, не е само той спонсор, много са. Не е срещу него, както мислите.

# 7 518
Недоумявам как ще има майка, която да изпрати 8-годишното си момче да живее при непознати мъже в хижа в планината.
Скрит текст:
Ето и жалбата на бабата и дядото.
https://darik.bg/stana-asen-signalat-na-babata-i-dadoto-za-8-god … rohan~515583.html
Това са предположения на бабата и дядото, като те са оттеглили сигнала. Те са виждали детето, но не в хижата - веднъж на морето през ноември 2023 г., детето е било на лагер в близко село и преди Коледа (демек декември) в дома му.
Няма доказателства, че наистина родителите са оставили детето в хижа на Петрохан. Много е наивно - детето трябва да ходи на училище, ако се разболее да се води от родител на ЛЛ и т.н. Сигналът е точно ЕЖК.

Често хора, които се увличат от едни незаконни дейности нямат проблем да правят и други. Ако са замесени в трафик, наркотици, пране на пари или каквото и да  е друго, не пречи да са природо-откачлки, сектанти, педофили или там каквото е, както и обратното. Едното не изключва другото.
Може и да не пречи, но рядко се случва. Защото при дрогата чуждите очи са нежелани. Нали някой случайно ще забележи нещо, ще се усети ... и ще най-малкото ще се изпусне случайно.

# 7 519
  • София
Пълно е с хора, които разсъждават по този начим за образование, възпитание и прочие. Аз не мисля така - но много хора да. Нищо от това не ги прави педофили.
Кампанията за очерняне на тези хора е страшна, страшна. И все съм си мислела, че на такива истерии се връзват не особено образовани баби по селата, затова съм искрено разстроена да видя, че вече и при нас нивото е такова.

За Терзиев пък дума не съм казала, какво има да го говорим него.

# 7 520
Ами аз виждам да се обсъжда Калушев. Той не е между жертвите. В същото време е организатор на всичко това - хижата, оборудването. Как да не се говори за него сега? Неъвзможно е.
Една дума не ми се говори за жертвите. Те са загубили живота си по ужасен начин.
Но не са обичайни нещата и това не е битово насилие.

# 7 521
  • София
Абсолютна екзекуция си е, професионална и наистина недоумявам как е възможно интелигентни жени да се връзват на масова кампания на жълти медии и възраждански депутати за очерняне на хора, които не могат да се защитят.

Стига де Бърди, защо всеки, който не пее колко са били честни и прекрасни, непременно се връзва. И постовете още от 2020 г. на туристите за заградения маршрут и нарочно обърнатите табели, и сигналът за Леон и споделеното от баба му и дядо му, и показанията на местните - всичко ли е режисирано от възрожденски депутати? Аз не твърдя, че хората са били непременно престъпници, ама да се твърди че нищо нередно не е ставало в тая хижа... Ей така с едната честност и любов към природата се купува такъв огромен имот, огражда се с пастири и кучета, чучват се вътре сдружения, школи, ООД-та и накрая идва лошия КОЙ и ей така ги гръмва, щото се  чудел кого да гръмне тая вечер? Знам, че е трудно за феновете на определена партия да приемате дори малка вероятност нещо да съществува извън вашия наратив, ама това е супер наивно.

# 7 522
А, рядко, хич не е рядко. Ако имате предвид децата под "чужди очи", та те са супер лесни за манипулиране от опитни "Лами" и духовни гурута. Да не говорим, че и родителите най-вероятно са вярвали сляпо на "рейнджърите".
Никой не очерням, но много ме притеснява наличието на деца в тези хижи, лагери и т.н. Не вярвам, че.е безкористно и от любов към бъдещите поколения.  Мое мнение.

От любов към природата на пресичаш популярен маршрут, за да не ходят други хора. От любов към природата можеш да правиш кампании, непример,  да учиш и другите да я пазят или други подобни инциативи. Държали са се като онбашии в района.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 19:25 от Stella Gemella

# 7 523
Бенатова твърди, че знае кои да двамата останали издирвани, вкл. имената им, но няма да съобщи публично. Единия е непълнолетен, това е единствената подробност.
Защо е тази мистерия кои още двама се издирват?

Единияът издирван е Ники Златков, това го лийкнаха в интервюта вече. Детето не се знае. Аз даже се чудя дали не е момиче...

Ами дори и аз съм се замисляла да пращам децата на планинарска програма за седмица-две, тъй като ние ходим много по планини и съм срещала такива групи и ми се е струвало готино да са с други момчета, а не само със задръстените си родители. Особено баткото. Но, естествено, няма сила, която вече да ме накара да го направя.
Пускала съм  ги за по няколко часа в "скаутска" програма в хотел Рила, с едни красиви какички и мисля с това да си останат.

# 7 524
  • Другата България
Пълно е с хора, които разсъждават по този начим за образование, възпитание и прочие. Аз не мисля така - но много хора да. Нищо от това не ги прави педофили.
Кампанията за очерняне на тези хора е страшна, страшна. И все съм си мислела, че на такива истерии се връзват не особено образовани баби по селата, затова съм искрено разстроена да видя, че вече и при нас нивото е такова.
Със сигурност. Това относно кампанията. /чакай и аз да съм сигурна в нещо/.
Преди малко слушах една жена /не си показа лицето/, от организацията на Калушев. Наред с всичко останало спомена, че той е “бил в тясна връзка“ както с политици, така и със службите, прокуратурата и Гранична полиция. Blush И че според нея е убит, за да не се разприказва. Хижата и оградената собственост са на 8 км. по пътека до сръбската граница /аз мислех, че са 15/.
Здраво са настъпени нечии интереси.
Но това за всички, които живеем тук не е никаква тайна.

# 7 525
Борислав Сарафов днес ли, вчера ли, опитваше да ни подхвърля някакви работи за педофили, сектанти и самоубийци, днес някакво странно съвпадение, че Явор Дачков и той само това бълва във фейсбук... Пост след пост, след пост, след пост... Искат да ни убеждават нещо, което никак не изглежда убедително за средно, да не кажа и за нискоинтелигентен човек....
Нищо, че насреща имаме 1.екзекуция 2.която е показана 3.много, ама много професионална...
Апропо, чудя се, какво стана с резултатите от експертизите? Не трябваше ли вчера да са готови? На бас, че се чудят какво още да ни излъжат и да не звучи съвсем абсурдно....

# 7 526
Ами очернят ги, защото има замесени деца. Поне аз заради това ги очерням. В момента издирват 16 годишно дете! Това се забравя, покрай вайкането за тези субекти. Също имаме и втори млад мъж, доскоро дете, отраснал с тези хора от 11 годишен. Имаме и трето момче, Леон, пратен от майка си да живее с тях с в продължение на много месеци... СМС-ът до майката говори за още едно дете...
Ако нямаше деца в картинката, повече хора щяха да са солидарни, но с толкова деца замесени, няма как да ми е жал за тия духовни хора.

# 7 527
Аз не мога да повярвам, че това се случва в България. Стигнахме ги най-после... Поне са се избили помежду си тези откачалници, не като на Чарли Менсън сектата например...

# 7 528
Ето още стари интервюта от 2017 г. https://old-news.bnr.bg/horizont/post/100842091/gmurkane

# 7 529
И аз мисля, че ако просто си живееха като в екшън филм в гората и си пазеха територията, без деца в картинката, нямаше да има такава реакция.
Ама обучение на деца, лечение на деца...?! От кого? Там може да е имало юристи, адвокати и спелеолози, но не е имало нито лекар, нито психолог. Отделно са скрити - покрити.

Общи условия

Активация на акаунт