За МАКСИМАЛНА присъда на УРОДИТЕ, измъчвали животни за пари

• 18 073
  • 559
  •   1
Отговори
Човек изрод ли се ражда или такъв ставаш?
Габриела Сашова от Перник, живее в кв Мошино.

https://www.peticiq.com/477860

Моля, отделете 1 минута да подпишете петицията, не забравяйте да влезете в имейла си да потвърдите гласа си.

Утре в неделя на 16ти ще има протест в София, а в понеделник на 17ти в Перник.
Изродката се подвизава с псевдоним Тифани и има ценоразпис за измъчване на животни. Не е редно да живеем сред такива хора, подобни изроди нямат място в нашето общество.
Благодаря.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 08:14 от Velma125

# 1
Така е.Днес мъчения върху животинки, утре и върху хора.В черната мрежа същите неща се вършат и с хора по поръчка на богати клиенти.Anguished Cry

# 2
  • София
Надявам се да получат максимални присъди тези уроди. Животните са невинни създания, просто не мога да проумея какви сбърканяци има по този свят.
Но трябва да се издирят и тези дето са им плащали за услугите, защото те са не по-малко изроди.

# 3
  • София
Максималната присъда е прекалено малка за това, което са извършили тези двукраки... неща.

# 4
Смятам че тези двамата заслужават същата участ като жертвите си.

# 5
Живеем в общество от изроди. Надявам се да получат максималната възможна присъда, да не попадат на милостиви съдии.
Надявам се на пълна социална изолация от обществото.
Пишеше, че тоя женски урод е студентка във военно училище - надявам се да я изключат.
Майка и е от партия ДБ, кандидат за кмет - ДБ ще се разграничат ли? Ще я изключат ли от партията?
А мъжкия изрод от тази история, защо така го покриха? Защо никой нищо не каза за него - какъв е , кой е? Да не се окаже с протекции.

# 6
Дори не мога да опиша колко ме ядосва и отвращава цялата ситуация. Това са абсолютни изверги. Честно казано, откровено се надявам всички клетви от последните дни да ги застигнат, защото не знам какво е това реципрочно наказание, което трябва да изпитат на свой гръб.

Разочарована съм и от ДБ. Надявах се на някаква реакция, уви, оставам потресена и от тяхното безразличие. В началото си казах 'добре, не можеш да знаеш кой колко е луд и какви са му децата', та едно обяснение на ситуацията от тяхна страна и разграничаване щеше да е напълно достатъчно. Сега вече е късно, поне за мен и моето мнеие за тях.

Мъжът не мисля, че е с протекции. Той изглежда малко ненормален, слушах някакви гласови, които е пращал, които са от рода на 'ти си моята кралица, подлудаваш ме' и това повторено 1000 пъти с пресипнал глас и (предполагаемо), докато мастурбира. Та, той си и изверг по други параграфи, но не мисля, че е мозъкът зад операцията. Кметската щерка е намерила лакей, който да бие и да се кефи на същите неща.

Не знам. Потресена съм.

# 7
Подписах петицията.
Аз се чудя какво може да изврати така една млада 26 годишна жена. Та тя е изверг, болен садист. Как ли се е стигнало до това желание за насилие?
Дано гние дълго в затвора с другия изрод !

# 8
  • София
Подписах я, разпространих и на приятели. Случах и коментар от адвокат, като за първо деяние, могли и с условна да се разминат, но това се е повтаряло отново и отново. Силно се надявам да има ефективна присъда и максимален брой години зат затвора.

Аз съм абсолютно за на тези дваминката, да им се отнеме всичкото имущество - движимо и недвижимо, всичките пари в полза на органазиции за защита на животните.

Оказва се, че жената, която е родила женското изчадие, също е малтретирала животни... много истини и неща започнаха да излизат покрай този случай.

Дано да бъдем обединени и тези да си получат заслуженото, а не това да е поредният потулен случай в нашата мила родина, в която нито една институция не желае да си свърши работата.

И тук са били подавани сигнали до прокуратурата и до други институции, но никой нищо не е направил, докато една организация те се е заела сериозно и не е намерила всичката нужна информация.

# 9
И вземали подарени котета от олх, ужас.
Няма контрол, нищо.

# 10
Искам възмездие и за тези, които плащат за това уродство.

# 11
  • Телиш/Плевен
Но трябва да се издирят и тези дето са им плащали за услугите, защото те са не по-малко изроди.

Мен и това дълбоко ме потресе - че има "хора", които плащат, за да гледат подобни неща. Persevere Наистина останах без думи от цялата история...
Подписах петицията още когато я видях. Надявам се да има справедливост и да не видят бял ден.

# 12
  • София
Подписах петицията още сутринта. Максимално наказание за тия уроди.

# 13
Това е нова тема. Вчера или онзи ден имаше друга с искане за доживотен затвор... Явно нереалистично, тук искането е по-умерено - за максимална присъда. Но за подобно деяние максималната присъда ще е някоя и друга година затвор, а реалистично може и с условна да се разминат, за съжаление. Но няма как за убийство на човек да дават 3, 5 или 7 години, а за убийства на животни повече.

# 14
Доколкото разбрах ги съдят и за имотни и финансови измами?

Общи условия

Активация на акаунт