За МАКСИМАЛНА присъда на УРОДИТЕ, измъчвали животни за пари

• 24 163
  • 694
  •   1
Отговори
# 45
Ох, и мен ме избива на агресия!
Тая гнусна свинка, като я гледам на снимката с котето под крака и, ми се иска аз така да и тъпча мутрата.
Ама, каква полза? Едно, че ще стана като нея и второ- злото вече е сторено, животинките са били измъчвани, изпитвали са болка и това не може да се върне.😒

# 46
Няколко пъти показаха по медиите провокацията на майката да я посетят, ако имат проблем и показаха къщата й, магазина.

Доста смела е провокацията на майката с думите "елате ми тука", но те означават само едно - че тези хора нямат абсолютно никакви скурпули и задръжки. Ако очакваме да се засрамят нещо или да изразят някакво съжаление, ще си останем с чакането.

# 47
Няколко пъти показаха по медиите провокацията на майката да я посетят, ако имат проблем и показаха къщата й, магазина. Мисля, че беше подтик към хората да действат, но в тази държава отдавна няма мъже, които да защитят животните, жените децата. Тези са способни да посегнат на всяко живо същество и утре ще са сред нас. Мразя агресията и не мисля, че трябва да се отвръща на агресията с агресия, но на тия, каквото и да им сториш ще им е малко.
В селото имало полиция, пазят ги....
За мен идеята за ответна реакция е в това, че ще спасиш бъдещи животи. Тези няма да се откажат, поне според мен. А майката е бесила котки, колко ли хуманно е възпитана тази...

# 48
Няколко пъти показаха по медиите провокацията на майката да я посетят, ако имат проблем и показаха къщата й, магазина.

Доста смела е провокацията на майката с думите "елате ми тука", но те означават само едно - че тези хора нямат абсолютно никакви скурпули и задръжки. Ако очакваме да се засрамят нещо или да изразят някакво съжаление, ще си останем с чакането.

Вижте, ясно е непримеримостта със случилото се, търсенето на възмездие и наказание на виновните!

Обаче не минават ли граници нещата? Вашата майка носи ли отговорност какво пишете тук /примерно/ или какво сте правили някъде? Родителите носят отговорност до пълнолетие на децата си!
Защо се замесват родителите на садистка, която отдавна не живее с родителите си? Защото проблема се измества и политизира!
Защо неговите родители не са интересни и на тях никой не пише и не им търси сметка?

# 49
Няколко пъти показаха по медиите провокацията на майката да я посетят, ако имат проблем и показаха къщата й, магазина. Мисля, че беше подтик към хората да действат, но в тази държава отдавна няма мъже, които да защитят животните, жените децата. Тези са способни да посегнат на всяко живо същество и утре ще са сред нас. Мразя агресията и не мисля, че трябва да се отвръща на агресията с агресия, но на тия, каквото и да им сториш ще им е малко.

Искате да кажете, че заради едни изроди трябва нечии мъже да станат престъпници - влизащи в чужд имот с взлом и нанасящи физически повреди на родителите, които какво пък са виновни за делата на 26 годишната си дъщеря?

Хората малко пообъркват агресията с възмездието!
Който го направи няма много да се раличава от тях!

Богата фантазия, но не съм казала да се посяга на хора или влизане с взлом, въпреки че не е лоша идея.
Протести пред дома, искане на обяснение, някое и друго яйце.
Какво са виновни родителите ли? Сериозно? Това, че защитаваш действията на дъщеря си не те ли прави съучастник? Поведението на дъщеря й показва дълбока липса на морал и поставя под въпрос човечността на цялото й семейство.
Различава ме от тях това, че ако ги срещна няма да започна да ги коля, беся, душа, изтезавам, чупя гръбнаци и кости!

# 50
Егати "защитата" мъжка да омяташ на някой къщата с яйца!

Въобще нападането на майката е напълно излишно! Отговорът и, че е там и който сее хейт може да го направи в лицето и не е чак толкова брутален и възмутим акт! Иначе мълчат и нищо не казват по случая и така биха постъпили повечето родители в подобна ситуация. Голямо развяване, че се била кандидатирала за нещо си !

# 51

Въобще нападането на майката е напълно излишно! Отговорът и, че е там и който сее хейт може да го направи в лицето и не е чак толкова брутален и възмутим акт! Иначе мълчат и нищо не казват по случая и така биха постъпили повечето родители в подобна ситуация. Голямо развяване, че се била кандидатирала за нещо си !

Това е изразяване на позиция и готовност да действаш ако посегнеш отново! Трябва ли да влязат да ги пребият, за да е мъжко?

# 52
Предвид информацията, която се върти и за брата, и за майката, че и за бащата - явно проблемът е в семейството, да. И всеки един от тях заслужава да му се случи това, което те са сметнали за нужно да се случи на беззащитни същества.

# 53

Не съм съгласна, за мен е възмутително. навсякъде казват, че самата майка е бесела котки. За тези изроди, явно не е възмутително това пък. Помагачът на женския изрод пък го развяват, че е ватенка. Явно и за двамата търсят широк спектър от обиди. Него не го политизират хич, така ли? Онзи мъчител на куче Мечо е пуснат с условна. БЕЗ последствия. Хубавото е, че май доброволци му изгориха къщата. Малка утеха, но властите не са си мръднали пръста, бездомни животни бол... Явно никой не го бърка кой как ги мъчи. Аз за това беснея. Първо са животните, после са децата, следващи по ред са жените. Толкова е просто за психопатите...

# 54
За майката има ли доказателства, че е бесела котки или са слухове?

Какво е "ватенка"? Това русофил ли означава, че е? И от кога това е престъпление?

# 55
Оф, естествено, че като има тема за изверги и жестокост някой ще дойде да раздава морал и да пита за доказателства. Майка ѝ да беше мълчала, ама не мълча, сега да си стои до златното детенце и да усети народната любов. Капчица жал нямам, ама капка.

# 56
За майката има ли доказателства, че е бесела котки или са слухове?

Какво е "ватенка"? Това русофил ли означава, че е? И от кога това е престъпление?

Защо си в темата?
Какви доказателства търсиш? Така говорят за нея в селото. Не са я разследвали.

# 57
Разбира се, че търся доказателства "преди да мятам камъни"!
Както намирам за абсурдно да се напада цялата рода, защото някой е садистичен престъпник! Всеки отговаря и трябва да бъде съден за НЕГОВИТЕ ДЕЛА!

# 58
  • София
Предвид информацията, която се върти и за брата, и за майката, че и за бащата - явно проблемът е в семейството, да. И всеки един от тях заслужава да му се случи това, което те са сметнали за нужно да се случи на беззащитни същества.
За бащата не знам, но майката е зле. Тактично казано. И е нагла.

# 59

Вижте, ясно е непримеримостта със случилото се, търсенето на възмездие и наказание на виновните!

Обаче не минават ли граници нещата? Вашата майка носи ли отговорност какво пишете тук /примерно/ или какво сте правили някъде? Родителите носят отговорност до пълнолетие на децата си!
Защо се замесват родителите на садистка, която отдавна не живее с родителите си? Защото проблема се измества и политизира!
Защо неговите родители не са интересни и на тях никой не пише и не им търси сметка?

Нали не мислите, че ей така от нищото на момичето му се е прищяло да се гаври с животинки и както се разбра, не еднократно, а за доста дълъг период. На някои хора и милиони да им дават, и еднократно няма да го направят.
Семейството по снимки изглежда доста сплотено и всякакви отклонения от нормата по принцип би трябвало да се забележат най-вече от близките. Обаче когато няма коректив, който да действа възпиращо, се стигат до такива фрапантни отклонения.
Сега пак кажете, че средата няма значение и родителите не носят отговорност.

Общи условия

Активация на акаунт