Криминални досиета

• 468 356
  • 8 506
  •   148
Отговори
# 8 145
Според мен детето на спелеолога е в опасност, но не защото Калушев ще го убие, а защото може да не успеят да се измъкнат от пещерата. От МВР не дават данни за самоубийството до сега, точно защото от ден първи знаят, че Калушев е избягал с чуждото дете и с Ники и са се надявали да успеят, чрез противоречива информация да ги заловят преди да се измъкнат. Възможно е детето да е уплашено, може да си е нормално дете, не облъчено и да се противопоставя на Калушев.
Категорична съм, че нито Калушев, нито 22 годишният, нито детето са убийци, не им е такъв психопрофила на тия хора. Не мога да преценя дали да педофили, но по-скоро не в традиционния смисъл на тази дума. Категорична съм съм, че тримата умрели са гейове, което не е обидно.
Просто тия са се побъркали, дали от ревност, не ги очерням, но смятам че са имали специални отношения, дали вследствие на разни субстанции, дето са взимали, дали в комбинация. Това от МВР го знаят. Понеже Калушев с децата го няма вече шести ден вече са наясно, че не са в България,ако са живи. Но не са се самоубили, просто е възможно да са загинали в пещерата.

# 8 146
Какви хомота ? Гейовете не се въоръжават за да пазят природата.
Параван са за друго.

# 8 147
Какви хомота ? Гейовете не се въоръжават за да пазят природата.
Параван са за друго.
За какво?

# 8 148
Каква пещера?
Какви гейове?

# 8 149
Иво Никодимов по БНТ каза, че къщата в с. Българи, е собственост на Ивайло Иванов, а Калушев е купил съседния парцел.
Ходили са с кемпера там, а кметът ни чул, ни видял.
Имал е адресна регистрация по лк в Монтана на адрес, дето съседите не го познават.

# 8 150
  • Пловдив
Каква пещера?
Какви гейове?
+1.

# 8 151
  • София
Сигурно за Махарата пише, но няма шанс...

# 8 152
Има пещера от село Българево, чийто тунели имат излаз към Турция.

# 8 153
Тема на темите. Новинарските емисии си пълнят емисиите с неофициални данни, а разследващите мълчат.
Медиите и всички намекват, че Калушев е намесен.
Много странно, че близките на убитите мълчат, от тях не се чува нищо.
Всички, които познават Калушев и убитите не допускат такъв вариант.
Сега на мен ми е ясно, как медиите пишат истории. Подавала съм сигнал за изчезнал човек. За 3 седмици прочетох неща, които ме извадиха "извън релси", нищо общо с действителността, а беше само на местна почва.
Но как се издирват хора, без да са обявени за издирване. Явно нито майката на Калушев, нито родителите на непълнолетното дете са ги обявили за издирване. А МВР няма данни за престъпление от тях.

# 8 154
В района на Странджа има много КПП- та с полицаи които проверяват. Няма начин да не са ги спрели, ако са били с кемпер. Но един от селяните каза, че е видял Ивайло с джип.

# 8 155

Село Българево е до Каварна.
Бая пещера и бая тунели трябва да минали.

Каварна е по към Варна на картата.

# 8 156
Понеже родителите нито на 22 годишния младеж, нито родителите на 16 годишното момче правят нещо, за да им се открият децата, подозирам роднинска връзка с Калушев. Единствено майката на Калушев е подала сигнал в полицията.
Пещерата е Махарата. Иво е изследвал пещерни тунели и ги е картографирал. Това му е официалната работа, за която получава финансиране.

# 8 157
  • Пловдив
Яни Макулев от репортажа е баща на 16-годишния и каза вече, че са приятели от 35 години, не роднини.

# 8 158
Е, това вече изби рибата. Ако се окаже вярно, те признах. 😀
Не, че е невъзможно, но просто ще е развръзка като от филм.
Не мисля, че има роднинска връзка, а само промити мозъци.

# 8 159
Пещера Махалата-  достъпна е само главната галерия. Останалите части от системата са затрупани от срутвания на скални маси.

Давайте следващият тунел за бягство. Ако може да е реалистичен.

Общи условия

Активация на акаунт