Криминални досиета

• 468 392
  • 8 507
  •   156
Отговори
# 8 340
Защо внушения? Явно си е факт, че чужди деца са живели със самотните мъже с месеци. Това не е внушение, и си е много тревожно.
Тези, които мислите, че е внушение, не ви ли пука за 15 годишното дете, което е излязло от хижа с три трупа?

# 8 341
  • София
Това, че има безотговорни и неадекватни родители нито означава секта, нито означава педофилия, нито има връзка със застреляните. Означава единствено, че има безотговорни родители и толкоз.

# 8 342
Тази работа без държавата не става.
Пробвайте вие да регистрирате Национална агенция и да сложите надпис Планинска спасителна служба на джиповете си. Дори без да засягаме темата за парите, границата, оръжията, децата и всичко останало.

# 8 343
Бърди, и на кого са дали децата си безотговорните родители? А този, който ги е поел за отглеждане, без да има лиценз за ученическо общежитие нека го наречем по-меко, колко да е отговорен?

# 8 344
  • София
Не мога да измисля за какво е виновен този, който отглежда чужди деца. Мога само да прочета измислиците по жълтите сайтове.

# 8 345
Бърди, вярно ли? Точно ти не виждаш нещо нередно да се носи отговорност за чужди деца, без това да е държавно или частно общежитие за ученици? Кой ги е наглеждал, имат ли личен лекар, как се развиват, защо се откъсват постепенно от роднини? Това едва ли може да е ОК за когото и да е.

# 8 346
Работата си е сектантска отвсякъде. Родители даващи хиляди, някои и милиони левове, децата им да се обучават и възвисяват духовно от някакъв самозван гуру лама. Самите родители явно и те залитащи по алтернативен начин на живот.
Не знам дали е имало педофилия в някакви мащаби, но съм убедена, че Иво и този Ники не са миловидната картинка “духовен баща и син”.
Този така е промивал години наред мозъка на това тогава дете, че нищо чудно и да му е втълпявал, че правейки някакви нередни за нас неща с него, ще се доближи още повече до висшите нива, към които се стремят.
От какво семейство е този Ники и къде е то, ето това вече аз не проумявам, как така никой не излезе с никаква информация за него.
Относно коментар назад, че било абсурд катерачи, спелеолози и хора от тези среди да използват наркотици и да пушат, идея си нямате.

# 8 347
Вие го приемате с насмешка , обаче аз наистина не разбирам как един човек може да застреля трима едновременно в слепоочието ( че и уж е намерено оръжие до тях) . Освен ако и младежите не са участвали в стрелбата. И пак е трудно да се навърже някак си.
Но ако беше толкова очевидно, че е самоубийство, разследващите щяха да го кажат.

# 8 348
  • София
Мисля, че вече има версия, която звучи най-достоверно

https://www.flagman.bg/article/373759?fbclid=IwY2xjawPzzx9leHRuA … zUYeu6-WGsQiJFQGg

# 8 349
...
От какво семейство е този Ники и къде е то, ето това вече аз не проумявам, как така никой не излезе с никаква информация за него.
...

Липсата на информация също е информация.
----------

Не очаквам някаква огромна яснота по официален път преди намирането на по-малкото момче.

# 8 350
Мисля, че вече има версия, която звучи най-достоверно

https://www.flagman.bg/article/373759?fbclid=IwY2xjawPzzx9leHRuA … zUYeu6-WGsQiJFQGg

Smile

Ахахаха. Това злато е мит.
Но е поредната фантастична версия.

# 8 351
Тази статия е толкова елементарно манипулативна, че читателите й трябва да се почувстват най-малко обидени за това, колко глупави ги смятат.

# 8 352
  • София
Така е, но отговаря на всички въпроси - от причините, до резултатите... Grinning

# 8 353
На Флагман повечето статии са такива. Но че за журналистите сега е златна мина и всеки се опитва са блесне с някоя версия, не означава че държавата, МВР, ДАНС, Таки, Пеевски, или не знам още кой, целенасочено пускат партенки и се опитват да манипулират хората.

# 8 354
  • софия
Това е! Когато човек не иска да намери логично и научнообосновано обяснение, каквото винаги има, винаги стигаме до окултното.
Ванга не е ли казала и тя нещо по въпроса? Или преподобна Стойна? Дали да не се мине да се поръси със захар?

Общи условия

Активация на акаунт