Криминални досиета

• 649 218
  • 7 926
  •   4
Отговори
# 7 920
  • Пловдив
Имаше материал и днес. Но пак не е намерена, споменаваха следите. За Наталия говоря.

# 7 921
Ивана не е намерена до днес.
Жалко...
Не знам кой, как, по какъв начин търсят изчезналите, особено деца, но наистина трябва техника, ресурси и необходимите структури да се ангажират повече.

# 7 922
Има ли някаква достоверна статистика колко от обявените изчезнали лица са намерени от полицията и колко от случайни хора?
Преди 10 г в нашия град беше убито младо момиче от един примат, обявен за общодържавно издирване поради влязла в сила присъда и общо 6 присъди, вкл. за убийство и опит за убийство. Докато го "издирват"  той съвсем спокойно е живял при брат си.
Ето тук може да прочетете накратко за случая
https://debati.bg/predi-8-g-veliko-tarnovo-e-raztarsen-ot-zhesto … bijstvo-za-25-lv/

Трупът на момичето е открито от рибар на 15 м от моста, на който е видяна последно, обаче 3 дни полиция с кучета са я търсили на същото място (поне така казват), но не са я намерили.
За 10 години не виждам никакъв прогрес в действията им.

# 7 923
Толкова си могат, жалко за момичето.
Надявам се все пак на чудо и детето живо и здраво да се намери. Доброволци като има може би те ще успеят.

# 7 924
Толкова много дни ,очаквах в рамките на същият до следващия ден -детето да е открито. Аз си мисля ,че той вече осъзна какво е направил,мащаба на действията си и съм обнадеждена какво ще се случи . Най-доброто решение е да пусне детето и да бяга ,но какво ще роди болния му мозък...

# 7 925
Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев отправи критики към работата на варненската полиция във връзка със случая с изчезналото 11-годишно момиче Наталия, което беше отвлечено от пастрока си преди девет дни.

По думите му в издирването вече участват допълнителни полицейски сили и доброволци, а операцията се координира лично от главния секретар на МВР. В момента се претърсват големи гористи райони, тъй като по данни на разследващите заподозреният познава добре местността.

„Това, което ме тревожи, е, че назад във времето е имало подобни случаи без адекватна реакция“, заяви Демерджиев.

Източник: https://btvnovinite.bg/bulgaria/vatreshnijat-ministar-kritikuva- … aignsrc=clipboard

# 7 926
  • Be realistic - plan for a miracle.

По думите му в издирването вече участват допълнителни полицейски сили и доброволци, а операцията се координира лично от главния секретар на МВР. В момента се претърсват големи гористи райони, тъй като по данни на разследващите заподозреният познава добре местността.

След девет дни бъркане по няма да казвам какво се сетиха.. От третия ден беше ясно, че няма да се справят сами.

Общи условия

Активация на акаунт