Криминални досиета

• 661 503
  • 8 095
  •   1
Отговори
# 8 070
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
По избледнели са ми спомените, но май тя е подала сигнал за изчезналите пари. Тя и Въргала, който е намирал спонсори.
Търсили го от прокуратурата, не го намерили, и хем не го намерили, хем бил дал показания, че са изхарчени за детето и за климатици.
И толкова.

# 8 071
Бе ..не знам ...може и да не съм следила всичко,но първия път като се разкри за дърпане на пари тя като ,че ли застана зад него ,каза ,че му било много тежко ,че им е необходим ,че той битово е поел всичко и че тя е плътно до детето и не може да мръдне дори да напазарува ...много тегава история .

# 8 072
  • Be realistic - plan for a miracle.
Другата седмица става пълен месец, откакто Наталия е в неизвестност.
Според мен това дете не е живо 😭😭

# 8 073
А изобщо нещо последните дни излизало ли е като информация? Не съм гледала новини тия дни

# 8 074
Аз чета от време на време новините,нищо не ми излиза за това дете .

# 8 075
  • Deutschland
Абсолютно нищо не излиза за това дете като новини.
И майката си трае, в началото даваше някакви изявления.

# 8 076
  • Be realistic - plan for a miracle.
Надяват се да затихне и да се замете случая… Както и става.

# 8 077
Добре, но кои са тези, дето се надяват на това? Дори да е полицията, задето не си е свършила работата, нали това дете има близки, кой от тях има такъв интерес?

# 8 078
Добре, но кои са тези, дето се надяват на това? Дори да е полицията, задето не си е свършила работата, нали това дете има близки, кой от тях има такъв интерес?
Полицията също няма интерес, с такъв лесен случай можеха 3 седмици да са по медиите каква блестяща операция са провели. Там цари мързел, некомпетентност, корупция и се надяват случаят да се замете.
Близките нямат капацитета да вдигнат шумотевица. Ако имахме журналисти и гражданско общество може би щеше да е друго.
За разлика от всички други случаи с изчезнали деца при този се знае по какъв начин, кога, от кого е отвлечена и как се придвижват.

# 8 079

Не близките, а службите са пасивни и чакат да гръмне нещо друго и случая да се забрави.
Близките, само майка и сестра май, явно не могат да контактват непрекъснато с медиите и да поддържат интереса към случая.
Доброволците правиха и може би още правят, каквото могат. Младежът от клипа каза, че един от тях е загинал на пътя след цяла нощ търсене. Sad мир на душата му!
На този фон, какво правят полицаите?
Идват само по сигнал.
Идват след 40-50 минути минимум.
Вдигат за половин час дрона, докато му паднат батериите и си тръгват.
Толкова до следващия сигнал.
А сигнали може би вече никой не дава, защото и доброволците и хората наоколо са видели, че полза няма.

# 8 080
Тъжно е за това дете Наталия. Защо изобщо е тръгнала с него? Според мен я е изнасил или изнасилвал многократно, после я убил и хвърлил тялото й някъде.

# 8 081
Оп, нова информация за Асен и Наталия (познайте от първия път дали е намерена).

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/23255356

Аз няма да коментирам.

# 8 082
То за коментиране ли е? Резил...в джунглата да бяха, щяха да са ги открили

# 8 083
Това постоянно натъртване на МВР, че имал опит в оцеляване (и в поредната статия) иде да покаже, че си имат работа с един изключително умен и обучен Рамбо (най-малкото), направо неуловим, сякаш те се очаква да са посещавали детска градина, а не да са обучавани да откриват и залавят и хора, които не тропат сутрин на портите на районното, за да се предадат.
Забележете, посещавал бил места, в които "имал минало". А те защо не ги посещават, като е близко до ума?!

# 8 084
и кое от тези е вярно и за момичето?

Цитат
В безпрецедентната по мащаб акция се включиха служители на ОД на МВР, екипи на Аварийно-спасителния отряд към Община Перник, както и представители на съседните областни дирекции на МВР и СДВР.

Използвани бяха всички налични технически и оперативни ресурси - дронове, термокамери, специализирани полицейски кучета и мобилни екипи, които денонощно обследваха определения периметър.

Успешният край на издирването е резултат от отличната организация, бързия обмен на информация и ефективното взаимодействие между отделните структури на МВР и партньорските институции.

Именно тази синхронизирана работа позволи жената да бъде открита невредима и да бъде върната при близките си.

Ръководството на ОД на МВР изразява искрена благодарност към всички служители и партньори, които с професионализъм, всеотдайност и чувство за отговорност участваха в акцията. Техните действия още веднъж доказаха, че когато институциите работят в единство и с ясна цел, резултатите идват бързо и спасяват човешки живот.

Общи условия

Активация на акаунт